Korben Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 O excursie reusita... Cu exceptia unui accident. Motociclistul a scapat teafar, motocicleta, nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 O excursie reusita... Faine poze ! Inafara de cea cu acidentul Amintiri frumoase de la , de pe vremea cand inca umblam si eu prin excursii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 O excursie reusita... Da, frumoasa iesire! N-am mai vazut atatea motoare din vara, de la Pecica! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Florian n-am apucat sa-ti multumesc pt experienta.... a fost suuuper cu BMW-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Da, frumoasa iesire! N-am mai vazut atatea motoare din vara, de la Pecica! Da, dar la Pecica stateau pe loc sa vezi ce fain e se desfasoara 50+ motociclete pe asfalt Editat Noiembrie 30, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Cine are chef diseara mergem cativa in Flex.... aaaaaaaa apropos.. s-a pierdut un R1 ieri, anuntati-l si pe el daca il vedeti cumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Cine are chef diseara mergem cativa in Flex.... aaaaaaaa apropos.. s-a pierdut un R1 ieri, anuntati-l si pe el daca il vedeti cumva... Poate vin eu.E ceva anume sau? Cum adica s-a pierdut R1?????WTF???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 eu cred ca vin in FLex diseara.... Rolly, motorul ti in garaj ? Mesaj completat eu cred ca vin in FLex diseara.... Rolly, motorul ti in garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 eu cred ca vin in FLex diseara.... Rolly, motorul ti in garaj ?Mesaj completat eu cred ca vin in FLex diseara.... Rolly, motorul ti in garaj ? e in garaj tzucal tata, e in garaj.. acu merg sa`i iau o guma turbo pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Cine are chef diseara mergem cativa in Flex.... pe la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Poate vin eu.E ceva anume sau? Cum adica s-a pierdut R1?????WTF???? Nu e nimik special, ma duc de obicei in fiecare luni,.. numa ca acuma am mai vb cu cativa... povestea cu R1 e simplu,.. s-a anuntat pt excursia de ieri dar n-a mai ajuns .. era vb de ceva teste,...in fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 deci diseara la ce ora ne adunam in Flex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 deci diseara la ce ora ne adunam in Flex? 8-9 pe acolo....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 8-9 pe acolo....? perfect ..eu pe la 8:30 ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 perfect ..eu pe la 8:30 ajung Mai devreme de 9:30 nu ajung dar vin 100%... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 dar sa vii Mesaj completat maine fiind 1decembrie,o mica defilare prin oras ? dupa aia ne retragem in Nerv la o vorba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 perfect ..eu pe la 8:30 ajung Ne int la 7 jumatete la gherete Paul la o cafea ok.Suna-ma.Ca eu acuma ma bag la o baie,ma duc pana la spital cu ceva treaba si apoi is liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Ne int la 7 jumatete la gherete Paul la o cafea ok.Suna-ma.Ca eu acuma ma bag la o baie,ma duc pana la spital cu ceva treaba si apoi is liber. ok te sun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 super excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 cam frig la intoarcere da in rest o fost super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) super excursie Asa a fost Si cum ar trebui sa interpretam gestul lui Cristi? Editat Noiembrie 30, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Asa a fostSi cum ar trebui sa interpretam gestul lui Cristi? la ce te referi? ...aha copiii astia Editat Noiembrie 30, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 la ce te referi? La coarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) La coarne ce sa faci la toti ne e greu Mesaj completat DECI MAINE FACEM O DEFILARE,PARADA,CEVA?ORA?.... Editat Noiembrie 30, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate