Korben Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) ... in rest.. nu ajung seara la Hazard, dau o fuga pl B.Csaba, azi cu conserva ... dar va promit ca o sa ma gandesc la voi in timp ce o gust ce-i mai bun pe acolo In fine... Pt ca mai exista persoane care nu cunosc traseul, ar trebui scris ca este Arad - Chisineu Cris - Varsand - Gyula Si ca nu trebuie pasaport Editat Iunie 10, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ATENTIUNE! Moto Thusday, deseara la ora 20, nu 19. Vorba lui Nicu, ne fierbe apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Vorba lui Nicu, ne fierbe apa... Mda... A venit caNICUla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Pt ca mai exista persoane care nu cunosc traseul, ar trebui scris ca este Arad - Chisineu Cris - Varsand - Gyula Pai daca la 10 este plecarea , la 10,10 va asteptam in parcarea de la intersectia cu Sântana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 pt detalii strand: http://www.varfurdo.hu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 atatea planuri , atatea discutii pt o iesire maine la 10 plecam si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 atatea planuri , atatea discutii pt o iesire maine la 10 plecam si gata Ce maine ma, Duminica poate vrei sa zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 tu pleci maine singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 tu pleci maine singur? na duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 atatea planuri , atatea discutii pt o iesire maine la 10 plecam si gata Care este problema ta ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 ...tu nu esti normal la cap daca renunti la o asemenea excursie pentru o intrunire moto!!!!!!!!!!!!........daca faci asta nu mai vorbesc cu tine! pot sa plec imediat dupa pecica nu-i problema Mesaj completat Nu te enerva, nu intrunirea e motivul,... intreba-l de buget... bugetul e in crestere nu o sa fie problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Tu vb mai... nush cine citeste toata ziua forumul si mai posteaza cate un emoticon din asta: ... in rest.. nu ajung seara la Hazard, dau o fuga pl B.Csaba, azi cu conserva ... dar va promit ca o sa ma gandesc la voi in timp ce o gust ce-i mai bun pe acolo Asa... si un review, ceva?... stiu sa gateasca cei de B. Csaba sau trebuie sa merg pana la Szeged la Halaszcsarda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Asa... si un review, ceva?... stiu sa gateasca cei de B. Csaba sau trebuie sa merg pana la Szeged la Halaszcsarda ? ... nu trebuie sa mergi la szeged, ciolanul e foarte gustos a bekescsaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) ... nu trebuie sa mergi la szeged, ciolanul e foarte gustos a bekescsaba.. Asa ca maine vei fi ghidul nostru la Gyula. Amu sa te vedem...La 10 OMV Intersectia de la Metro Gradiste! Editat Iunie 12, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 ... nu trebuie sa mergi la szeged, ciolanul e foarte gustos a bekescsaba.. Kezcsokom ... pt informatii Acu sa vedem cat de bine ne ghidezi dupa ce ai facut "field-recon" ! ...p.s: se preconizeaza 36 C http://www.accuweather.com/en-us/EUR/HU/HU...a/Hourly24.aspx deci ...si inca sper ca nu adorm, caci atunci Mesaj completat No... fu fain! ... ne-am prajit un pic... am mancat ciolan si carnati de casa picanti! Danut si Makaveli... astept pozele Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Kezcsokom ... pt informatii Acu sa vedem cat de bine ne ghidezi dupa ce ai facut "field-recon" ! ...p.s: se preconizeaza 36 C http://www.accuweather.com/en-us/EUR/HU/HU...a/Hourly24.aspx deci ...si inca sper ca nu adorm, caci atunci Mesaj completat No... fu fain! ... ne-am prajit un pic... am mancat ciolan si carnati de casa picanti! Danut si Makaveli... astept pozele Asfalt uscat! Pana atunci uita-te la film... http://www.youtube.com/watch?v=BkTTb6695vA...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Serbia a fost super tareee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Serbia a fost super tareee! ....daaaa?..de unde stii?... ...nu cumva asta ai facut pe acolo?.. ...pfuaiii, cita bere am putut bea ca si acuma transpir si pute a bere dupa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Maine eu nu mai plec la Timisoara din cauza conditiilor meteo. Oricum locatia e impracticabila,doar cu cizme de guma si pe alocuri barci, saltele. Pacat! Distractie celor care totusi merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Maine eu nu mai plec la Timisoara din cauza conditiilor meteo. Oricum locatia e impracticabila,doar cu cizme de guma si pe alocuri barci, saltele. Pacat! Distractie celor care totusi merg. Acum am venit eu! Mocirla, noroi, balti. Am fost cu masina si bine am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drcalinc Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Maine eu nu mai plec la Timisoara din cauza conditiilor meteo. Oricum locatia e impracticabila,doar cu cizme de guma si pe alocuri barci, saltele. Pacat! Distractie celor care totusi merg. parca la mj de sapt asta umbla o vorba precum ca cine e motociclist nu tine cont de vreme? v-ati inmuiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) parca la mj de sapt asta umbla o vorba precum ca cine e motociclist nu tine cont de vreme? v-ati inmuiat? Nu merita fratilor, nu merita!!! Sa lasam ambitiile prostesti laoparte! Chiar nu te simti bine doar daca esti masochist! Editat Iunie 18, 2010 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drcalinc Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Nu merita fratilor, nu merita!!! Sa lasam ambitiile prostesti laoparte! Chiar nu te simti bine doar daca esti masochist! eu ziceam de cum sa incordau altii la mj. am zis din capul locului ca nu merg deaorece am alte chestii de rezolvat. oricum nu merg cu moto pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Nu merita fratilor, nu merita!!! Sa lasam ambitiile prostesti laoparte! Chiar nu te simti bine doar daca esti masochist! Veniti Duminica la Arad daca timpul e cat de cat favorabil E etapa din Campionatul Balcanic. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drcalinc Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Veniti Duminica la Arad daca timpul e cat de cat favorabil E etapa din Campionatul Balcanic. Va asteptam! iphonu arata ploi pana miercuri ( din pacate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate