kato_arad Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Adica ma ofer sa-ti platesc benzina si tu nu vrei sa vii?Ce fraier... Vin eu in locul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) Vin eu in locul lui... ..sau eu?...daca ramine valabila oferta cu benzina!... Editat Iulie 3, 2010 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 ..sau eu?...daca ramine valabila oferta cu benzina!... Se pot inscrie mai multi pe lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Ha-ha Cred ca am zambit Ia bagati-va voi mintile in cap si benzina in rezervoare si veniti w.e. urmator intr-o plimbare lejera pe transfagarasan Plecam sambata dimineata la 8 si ne intoacem duminica seara la 18 Nimic deosebit, o iesire de aerisit creierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Noi facem o iesire - sambata si duminica , pe Transalpina . Sambata plecam din Sibiu spre Transalpina , si ne casam unde ne-o placea mai mult , duminica mai bobinam ,si revenim acasa . DRUMUL VA FI MAJORITATEA SOFT ENDURO . /index.php?...0&start=240 Cine doreste ni-se alature , este asteptat cu mare placere ..................... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 /index.php?...p;#entry2515295 Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 /index.php?...p;#entry2515295 Va asteptam! Fetele pe motor propriu intra gratis...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Intrunire moto in ungaira. Din cate am inteles, e super tare. Ramane sa vedem.. :> http://www.straydogsmc.hu/ Aici au pliantul. Inca nu ne`am hotarat cand plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Vrem sa facem o excursie cu plecare in 5 - 6 septembrie , in Muntenegru , pe malul marii . Cazare foarte ieftina gen , 13 euro pe noapte , si peisaje superbe . Acum studiem si noi , traseul , ocazii de cazare , obiective turistice .......un tarif maxim de cheltuit pe 7 zile , cu tot cu drum / motocicleta = 500 - 600 euro .Vom revenii cu detalii . Cine vrea sa vina cu noi , este binevenit , ATEPTAM pareri sugestii , etc Giv , daca ne poti sugera niste trasee , ceva obiective , sa ne dai niste informatii , poate vii si tu .........am vrea sa mergem prin Serbia . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) pe data de 12 august .excursie(concediu)...;ar-hd.(intrunire),duminica dimineata plecare de la hd catre transfagarasan-balea lac...si de acolo mai vedem in functie de buget.,posibil mare sau mai stabilim pe traseu.cine mai vrea e bine venit., cazare cort. lau ,pety si eu pana acum.. Uploaded with ImageShack.us Editat Iulie 21, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 la intoarcere venim pe traseu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 la intoarcere venim pe traseu asta cu GSXR-ul si VT-ul pe transalpina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 cu GSXR-ul si VT-ul pe transalpina ? Da Unde nu ii asfalt ii drumul pregatit pentru asfaltare, batatorit! Pana ajung ei acolo se mai lucra Si cei cu vitezane pot sa o i-a pe Tg. Jiu si sa se intalneasca in Deva ... daca nu vor sa se scuture putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 cu GSXR-ul si VT-ul pe transalpina ? lasal ca pety o stabilit traseul de unul singur,mai vedem pe unde ce si cum,stabilim inpreuna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 lasal ca pety o stabilit traseul de unul singur,mai vedem pe unde ce si cum,stabilim inpreuna ... hei nam zis neaparat traseu asta veniti si voi cu idei nu stam si tacem ca in mormint si in ultimu moment cind plecam atunci ne scarpinam oare pe unde sa merem pe ce traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) cu GSXR-ul si VT-ul pe transalpina ? dar ce are? te legi de Gixxere?te legi de mine eu m-as duce pe transfagarasan dinspre curtea de arges ca sa ies pe la sibiu -cluj-oradea-arad...la mare ma duc in 3 aug pana in 9aug si mi de ajuns.. Editat Iulie 23, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 pana va hotarati voi cu traseul, daca va hotarati, cine doreste sa vina la intrunirea Transalpistilor din RO la Lepsa, asta e dupa Targul Secuiesc, si apoi o taiem prin moldova probabil, haidati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Intrunire moto in ungaira. Din cate am inteles, e super tare. Ramane sa vedem.. :> http://www.straydogsmc.hu/ Aici au pliantul. Inca nu ne`am hotarat cand plecam. Vreau si eu..anuntati cand mereti...ca merg:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 27, 2010 Autor Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) http://www.facebook.com/group.php?gid=1354...114151441930316 ...cine mai vine? Editat Iulie 27, 2010 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Duminica la Caransebes e etapa de motociclism. Care se baga? Plecarea, ora 8 de la statia de benzina iesire Aradul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Intrunirea transalpistilor Lepsa, jud Vrancea, apoi Cheile Bicazului V-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Intrunirea transalpistilor Lepsa, jud Vrancea, apoi Cheile BicazuluiV-am pupat Drum bun mosu si lui prunc,la fel! Cati plecati in final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Drum bun mosu si lui prunc,la fel! Cati plecati in final? Multumesc, mosu Prietenul tot prieten... Plecam mai multi, dar nu in aceeasi zi sau aceeasi ora Maine dimi voi fi eu cu juniorul, si probabil si Titi aka vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Multumesc, mosuPrietenul tot prieten... Plecam mai multi, dar nu in aceeasi zi sau aceeasi ora Maine dimi voi fi eu cu juniorul, si probabil si Titi aka vest Drumuri bune sa aveti.Poate ne vedem vineri pe la Cheile Bicazului.De betele alea am uitat sa intreb Imi cer mii de scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Duminica la Caransebes e etapa de motociclism. Care se baga? Plecarea, ora 8 de la statia de benzina iesire Aradul nou. Pe langa etapa de motociclism viteza va mai avea loc si un concurs de oldtimere. Citez de pe topicul de TM: "QUOTE (violetbiker @ Jul 28 2010, 03:45 PM) Curse de oldtimere in acest weekend! Cursele vor avea loc pe aeroportul din Caransebes dupa urmatorul program: Sambata 31.07.2010:la orele 11.00 va avea loc verificarea tehnica si dupa masa vor avea loc antrenamentele. Duminica 01.08.2010:va avea loc etapa a Campionatului National de Viteza iar in incheiere Cupa Oldtimer cu participanti din Romania si Serbia. Detalii despre orele de desfasurare in curand. In atentia celor care vor sa se inscrie la cursa de oldtimere.Nu este nevoie de licenta de curse si nici de asigurare.Taxa de participare este de 20 de euro." Cei de la Timisoara stiu mai multe. Mesaj completat Pe langa etapa de motociclism viteza va mai avea loc si un concurs de oldtimere. Citez de pe topicul de TM: "QUOTE (violetbiker @ Jul 28 2010, 03:45 PM) Curse de oldtimere in acest weekend! Cursele vor avea loc pe aeroportul din Caransebes dupa urmatorul program: Sambata 31.07.2010:la orele 11.00 va avea loc verificarea tehnica si dupa masa vor avea loc antrenamentele. Duminica 01.08.2010:va avea loc etapa a Campionatului National de Viteza iar in incheiere Cupa Oldtimer cu participanti din Romania si Serbia. Detalii despre orele de desfasurare in curand. In atentia celor care vor sa se inscrie la cursa de oldtimere.Nu este nevoie de licenta de curse si nici de asigurare.Taxa de participare este de 20 de euro." Cei de la Timisoara stiu mai multe. Am primit programul si se pare ca duminica cursele de oldtimere vor fi intercalate cu cele de viteza: Mesaj completat Pe langa etapa de motociclism viteza va mai avea loc si un concurs de oldtimere. Citez de pe topicul de TM: "QUOTE (violetbiker @ Jul 28 2010, 03:45 PM) Curse de oldtimere in acest weekend! Cursele vor avea loc pe aeroportul din Caransebes dupa urmatorul program: Sambata 31.07.2010:la orele 11.00 va avea loc verificarea tehnica si dupa masa vor avea loc antrenamentele. Duminica 01.08.2010:va avea loc etapa a Campionatului National de Viteza iar in incheiere Cupa Oldtimer cu participanti din Romania si Serbia. Detalii despre orele de desfasurare in curand. In atentia celor care vor sa se inscrie la cursa de oldtimere.Nu este nevoie de licenta de curse si nici de asigurare.Taxa de participare este de 20 de euro." Cei de la Timisoara stiu mai multe. Am primit programul si se pare ca duminica cursele de oldtimere vor fi intercalate cu cele de viteza: Mesaj completat Am primit programul si se pare ca duminica cursele de oldtimere vor fi intercalate cu cele de viteza: program_cni_viteza_et_1_caransebes.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate