maradeanu Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 eu propun o plimbare de sambata: la circuit la ora 3 intrare 40 ron si ne dam pana seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Ca tot suntem pe topiul PLIMBARI DE DUMINICA: - Cine vine la o plimbare DUMINICA la Festivalului GogoÂşilor Chisineu-Cris? Hmmm, GogoÂşii imi trag cu ochiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Hmmm, GogoÂşii imi trag cu ochiu Pe la ce ora ar fi plecarea..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Pe la ce ora ar fi plecarea..? Intreaba-l pe Ovi, eu inca nu stiu daca ma duc. Dar imi surade ideea de GogoÂşi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 .Pe site-ul oficial scrie 95%...ei asa se lauda...si ei considera transalpina de la la novaci la sebes si de la petrosani pana la Voineasa...practic DN7A si 67C...nu-mi place daca cineva ma ia de fraier si imi sare in cap....cand nu are dreptate.. DN 7A este orice, numai transalpina nu Da, transalpina este de la Sebes la Novaci, DN 67 C , dar singura portiune care e interesanta e de la Novaci la Obarsie Sau invers Eu m-am plimbat o zi intreaga si in ambele sensuri (intre Novaci si Obarsie), dupa care am plecat spre Sebes, despre drumul acela am spus ca are foarte multe portiuni in lucru Sau cum se numeste un drum plin de bolovani si excavatoare? Autostrada? Ca sa revin on-topic, va recomand cu caldura traseul Hunedoara - Hateg - Petrosani - Bumbesti - DJ 665 (asfalt impecabil, curbe frumoase) - Novaci - Rânca - ObârÂşia Lotrului Dacă sunteți masochiÂşti puteți merge Âşi spre SebeÂş, eu nu mai calc pe acolo, e de preferat înapoi sau pe DN 7 A spre Petrosani Atenție la cazare Âşi mâncare, nu mizați pe pensiunile din zonă Serviciile sunt proaste Âşi scumpe Cortul Âşi clisa friptă sunt baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 cortul si clisa fripta...si cand ti-am zis noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 cortul si clisa fripta...si cand ti-am zis noi... apai noi n-am avut clisa fripta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 apai noi n-am avut clisa fripta nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) ia priviti cum arata pe data de 31.08 pare ca au fost cativa cu scuterele /index.php?/topic/664131-excursie-transalpina-15-24-iulie-2011/page__st__10 ei au mers pe la lacul Vidra, am fost si eu pe acolo acu un an, e destul de rau dar nimeni nu a mentionat nimic de traseul ala, ideea e ca daca sunt pe aici sensibili cu motoare care un suporta nici o gropita, pot urca pe la Novaci, merg pana la Obarsia Lotrului, si vin inapoi tot pe acolo, si nu ai nici urma de drum rau. nu? mnu, am avut frigarui, da ie bune si alea fost'au Editat Septembrie 8, 2011 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Cât mai e un pic de vreme frumoasă, vă recomand un alt traseu splendid Âşi accesibil: Drumul până la crucea de la Muntele Mic, lângă CaransebeÂş Lutzifer, tu stai deoparte că ai fost anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) Lutzifer, tu stai deoparte că ai fost anul trecut Foarte tare! M-ai atacat in avans! Te pot linistii ca nu ma duc nici sa vreau, din pacate! Dar pot confirma ca urcarea e faina Editat Septembrie 12, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Dar pot confirma ca urcarea e faina Mie mi-a placut Âşi coborârea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Mie mi-a placut Âşi coborârea Tu fa bine si mai spune pe unde mergi sau cand mergi poate ma mai lipesc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 DN 7A este orice, numai transalpina nu Da, transalpina este de la Sebes la Novaci, DN 67 C , dar singura portiune care e interesanta e de la Novaci la Obarsie Sau invers Eu m-am plimbat o zi intreaga si in ambele sensuri (intre Novaci si Obarsie), dupa care am plecat spre Sebes, despre drumul acela am spus ca are foarte multe portiuni in lucru Sau cum se numeste un drum plin de bolovani si excavatoare? Autostrada? Ca sa revin on-topic, va recomand cu caldura traseul Hunedoara - Hateg - Petrosani - Bumbesti - DJ 665 (asfalt impecabil, curbe frumoase) - Novaci - Rânca - ObârÂşia Lotrului Dacă sunteți masochiÂşti puteți merge Âşi spre SebeÂş, eu nu mai calc pe acolo, e de preferat înapoi sau pe DN 7 A spre Petrosani Atenție la cazare Âşi mâncare, nu mizați pe pensiunile din zonă Serviciile sunt proaste Âşi scumpe Cortul Âşi clisa friptă sunt baza DESIGUR AI GLUMIT NU? CU CLISA SI CORTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Tu fa bine si mai spune pe unde mergi sau cand mergi poate ma mai lipesc si eu... Asta e mai greu Nu prea stiu cand si unde plec E in functie de ce mi se nazare dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 DESIGUR AI GLUMIT NU? CU CLISA SI CORTUL Nicu nu glumeste. A spus-o la modul cel mai serios. Clisa de la el (probata) nu o dau pe 10 gratare. Despre cort nu comentez, fiecare dupa bugetul presonal. Asta e mai greu Nu prea stiu cand si unde plec E in functie de ce mi se nazare dimineata Ca parca nu stii nr meu de tf...oricum tot mai rar ne adunam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Ca parca nu stii nr meu de tf...oricum tot mai rar ne adunam. no scuza-ma ca ma bag, da cam rar te aduni tu, ca ei se aduna destul de des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 ma adun si eu pe unde pot si pe unde imi place, cu cine imi place si cand imi place cateodata ma mai adun si cu mine insumi, pentru ca pur si simplu imi place sa merg singur am trait suficiente intamplari, bune si mai putin bune, in iesirile in grup, si nu mai simt nicio placere in astfel de iesiri nu am absolut nimic cu nimeni si am pretentia sa nu fiu acuzat/atacat de nimeni va doresc asfalt uscat si benzina din belsug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 ....Maine ceva iesire?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drcalinc Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 maine mergem la Tautz. pe la 13 e plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 maine mergem la Tautz. pe la 13 e plecarea. D rumul e praf..,am fost de vreo luna..,daca intre timp nu sa reparat....,am facut doua ore...,distractie si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 maine mergem la Tautz. pe la 13 e plecarea. Ghioroc,cine vrea ne gaseste acolo , eu si calin la 5:25 plecam de la peco din micalaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 (editat) D rumul e praf..,am fost de vreo luna..,daca intre timp nu sa reparat....,am facut doua ore...,distractie si asfalt uscat!! Adevarat e praf. Dar pentru unele mobre nu e de netrecut. Floare la ureche. Din 7 cati am plecat de la Arad doar 5 au reusit. Traiasca enduroaicele Editat Septembrie 18, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 no scuza-ma ca ma bag, da cam rar te aduni tu, ca ei se aduna destul de des. ba da arogant mai esti......vezi ca din nou te catalogheaza "gascha" no scuza-ma ca ma bag, da cam rar te aduni tu, ca ei se aduna destul de des. scuze era pt pirlea .......am gresit tasta de reply am apast pe ata din gresala.. ii spuneam lu NICU ca-i cam arogant...... ma adun si eu pe unde pot si pe unde imi place, cu cine imi place si cand imi place cateodata ma mai adun si cu mine insumi, pentru ca pur si simplu imi place sa merg singur am trait suficiente intamplari, bune si mai putin bune, in iesirile in grup, si nu mai simt nicio placere in astfel de iesiri nu am absolut nimic cu nimeni si am pretentia sa nu fiu acuzat/atacat de nimeni va doresc asfalt uscat si benzina din belsug sper ca le-ai spus sa nu alimenteze din NOVACI..........sti ca o sa aiba orice lichid in rezervor in afara de benzina........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 ii spuneam lu NICU ca-i cam arogant...... sper ca le-ai spus sa nu alimenteze din NOVACI..........sti ca o sa aiba orice lichid in rezervor in afara de benzina........ A nu se confunda aroganta cu delimitarea, mai ales ca tu esti de vina Daca nu fac o iesire de minim 500 km nici nu ma obosesc sa ies din oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate