Achile Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 deci....un bou, care este, pe nume "io" a intrat cu dr-ul intr-un dobitoc cu o dacie 1300 care nu a semnalizat eu aveam viteza dacia: toata aripa stanga si bara fata strambate dr-ul: ax fata strambat, 2 spite rupte eu: prost, k de obicei mi-a dat omu' 100 de euroi....s-a rezolvat fara garda DE unde produc un ax si 2 spite? motorul e suzuki dr 250 s din 1991 poza /index.php?...e=post&id=60162 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 deci....un bou, care este, pe nume "io" a intrat cu dr-ul intr-un dobitoc cu o dacie 1300 care nu a semnalizat eu aveam viteza dacia: toata aripa stanga si bara fata strambate dr-ul: ax fata strambat, 2 spite rupte eu: prost, k de obicei mi-a dat omu' 100 de euroi....s-a rezolvat fara garda DE unde produc un ax si 2 spite? motorul e suzuki dr 250 s din 1991 poza /index.php?...e=post&id=60162 Tu ai ceva ? Bai nebunule, ai si tu mai mare grija de tine, ochii-n saispe, nu miza prea mult pe atentia altora . Ti-am vazut papusa, e faina. s-o stapanesti sanatos, si fara evenimente neplacute. Cand da caldura, am sa vin sa mi-o arati , si poate mergem pe coclau , sa-mi arati ce poate Asfalt uscat si ai grija de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 verifica atent si jugurile si furca fata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 m-am uitat la furca, nu am jocuri si scurgeri de ulei nu pare stramba nu a fost un impact frontal, l-am lovit din laterala l-am sters cu roata si am fost proiectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Nasol omule,dar nu trebuia sa-l lasi asa usor poate il lasai si fara carnet o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 bine ca n'ai patzit nimica. off-topic: frumoasa toba ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Nasol omule,dar nu trebuia sa-l lasi asa usor poate il lasai si fara carnet o vreme Daaa, sigur, poate ii dadea ala mai putzin lui garcea shi schimba ala vinovatul... sau poate ala nu avea RCA, shi nu se alegea nici cu suta aia... Regula de baza: pe cat posibil, FARA organe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 da-i in p..a mea de jegosi, mai bine ca nu i-am implicat cine stie ce idei le veneau cred ca in 2 sapt ies cu ea la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Daca tu esti ok...restu se repara speram sa iesi cat mai repede pe asfalt....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Daca tu esti ok...restu se repara speram sa iesi cat mai repede pe asfalt....bafta sper sa fiu din nou p sosea in 2 saptamani vanataile se trag...fierul se repara....gaura in buzunar ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 (editat) sper sa fiu din nou p sosea in 2 saptamani vanataile se trag...fierul se repara....gaura in buzunar ramane poze cu roadele prostiei mele...o parte din ele(azi-dimineata am observat ca s-a invinetit si partea cealalta a piciorului) Editat Martie 9, 2006 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 poze cu roadele prostiei mele...o parte din ele(azi-dimineata am observat ca s-a invinetit si partea cealalta a piciorului) Dupa vanataile alea, cred ca n-ai avut cizme in picioare.Ia-ti cat mai repede niste cizme de enduro-cross ca nici nu stii cat de usor se rup oasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 e joi sunt din nou pe srumurile publice am fost la fostul propietar sa se uite la ea erau amortizoarele sucite si inca niste chestii minore totul e rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 poze cu roadele prostiei mele...o parte din ele(azi-dimineata am observat ca s-a invinetit si partea cealalta a piciorului) Ce bulan sexy ai nenea da mai trebuie lucrat cu ceara depilatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 Ce bulan sexy ai nenea da mai trebuie lucrat cu ceara depilatoare presupun ca esti Andrei....pai nu vrei u s ama faci cu ceara? poate te trezesti cu un picior in gura...din "reflex"(kidding) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate