Heb0 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Salutari la toti. Cine stie si vrea sa spuna acest secret sa posteze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 itzi cumperi un model identic de scuter dar cu kilometri mai putzini in bord shi ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 alta modalitate mai convenabila nu stii ? daca as avea bani as face-o si pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 de ce vrei sa dai kilometrajul inapoi??? ca daca o vinzi shi ala descopera e caz penal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 da, de ce vrei sa ii dai inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 ca s-o vanda mai scump!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Esti "bagabont" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Esti "bagabont" de carton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Auzi mah? Te invat io , da' imi promiti ca mi-l vinzi mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 @hebo ei ei, nu prea recomand sa faci asa ceva, 1 ca e caz penal... 2 sa nu iei cineva tzeapa si apoi tu sa te gasesti cu casa in foc, sau vanat de mafie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 @Heb0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 @hebo ei ei, nu prea recomand sa faci asa ceva, 1 ca e caz penal... 2 sa nu iei cineva tzeapa si apoi tu sa te gasesti cu casa in foc, sau vanat de mafie Nu v-ati gandit ca poate vrea sa il dea prietenei cadou de 8 Martie si nu vrea sa stie ea pe unde a umblat cu el. Kilometrajul asta toti avem probleme cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Nu v-ati gandit ca poate vrea sa il dea prietenei cadou de 8 Martie si nu vrea sa stie ea pe unde a umblat cu el. Kilometrajul asta toti avem probleme cu el. NU AVEM NICI O PROBLEMA CU KILOMETRAJUL!!! in cel mai rau caz, poate fi un element important: IA UITE CATZI KM AM FACUT EU ANUL ASTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 da, de ce vrei sa ii dai inapoi? sunt prea multe cifre pe acolo si ma streseaza @Heb0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Mergi cu spatele o vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Auzi mah? Te invat io , da' imi promiti ca mi-l vinzi mie? daca tu zici Mergi cu spatele o vreme. pai nu mai intra in marsarier, poate stii tu sa-l bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Incepe sa semene cu "cine imi vinde si mie acte pentru un motor furat?" Unele intrebari chiar nu-si au rostul. La fel de bine poti sa intrebi cine cunoaste arta spartului de locuinte si doreste sa o impartaseasca cu noi toti. Pana la urma tot caz penal e... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Incepe sa semene cu "cine imi vinde si mie acte pentru un motor furat?" Unele intrebari chiar nu-si au rostul. La fel de bine poti sa intrebi cine cunoaste arta spartului de locuinte si doreste sa o impartaseasca cu noi toti. Pana la urma tot caz penal e... Ry. sorry nu ma-m gandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 sorry nu ma-m gandit. Macar ca intrebat in alta parte nu pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 nu stiam ca e deja caz penal. astept sa fiu bagat la parnaie, ca la masina am pus indicator de kilometraj in mile pt ca am schimbat motorul si grupul si cel vechi de la V8 indica acum balarii. cel cu mile are mai putin pe ceas . da' iau multi ani? poate intru la cumul de infractiuni ca si la M am vreo 10500 pe ceas, dupa 52 de ani. daca e manarit?! on topic: lasa-l naibii asa, nici dreq nu se mai ia dupa ala cand vinzi un vehicul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 (editat) Macar ca intrebat in alta parte nu pe forum da unde anume trebuia sa intreb? Editat Martie 8, 2006 de Heb0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 da unde anume trebuia sa intreb? E ca si cum te ai duce la gradinar sa ii vinzi cartofi la un pret mai mare decat are el Stan-dreapta,prieteni.... Hai bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) da unde anume trebuia sa intreb? Aici. Editat Martie 8, 2006 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate