pompiliu Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 salutare ca-n fiecare an cand am fost si anul asta fac o invitatie iau cu mine un pasager find recesiune participam impreuna la costuri unul pune benzina la dus celalant la intors in plus nimic dar bani de buzunar fiecare exzista o singura problema voi pleca pe 2 dupa amiaza din buc datorita munci la ora 17 cel tarziu si voi-vom merge direct cu opriri de alimentat garmisch direct sant 1600 km cam max 16-17 ore de mers mai greu va fi in romania restul e ok si ca bonus mergem si la furka pas sau stelvio la alegere astept amatori Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 he he! Ultima data cand ne-am vazut a fost tot la Garmisch asa ca se pare ca ne vom vedea din nou tot acolo. Eu plec pe motor dar ma insoteste sotul (cu masina) si copilul (tot in masina desigur) asa ca vom pleca cu vreo 3 zile inainte si vom face opriri pe drum. Poate ar fi bine sa schimbam niste numere de telefon ca sa ne gasim mai usor pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 20, 2009 Autor Share Postat Iunie 20, 2009 he he! Ultima data cand ne-am vazut a fost tot la Garmisch asa ca se pare ca ne vom vedea din nou tot acolo. Eu plec pe motor dar ma insoteste sotul (cu masina) si copilul (tot in masina desigur) asa ca vom pleca cu vreo 3 zile inainte si vom face opriri pe drum. Poate ar fi bine sa schimbam niste numere de telefon ca sa ne gasim mai usor pe acolo! sarumana bravo ca mergi cu motorul mai ales fiind fata sa moara de invidie cei ce numai tasteaza incodata bravo ma campez cam aceiasi zona de anul trecut nr 0722809989 ma bucur ca mergeti ne vedem acolo eu vineri dimineata ajung drum bun sanatate si numai bine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 sarumana bravo ca mergi cu motorul mai ales fiind fata sa moara de invidie cei ce numai tasteaza incodata bravo ma campez cam aceiasi zona de anul trecut nr 0722809989 ma bucur ca mergeti ne vedem acolo eu vineri dimineata ajung drum bun sanatate si numai bine Pompi Salut @pompiliu,va cazati intr-o anumita zona(care anume?). Vin si eu cu un amic,joi seara ajungem la Garmisch si ma gandeam ca este bine sa fim mai multi ,conversam,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 sarumana bravo ca mergi cu motorul mai ales fiind fata sa moara de invidie cei ce numai tasteaza incodata bravo ma campez cam aceiasi zona de anul trecut nr 0722809989 ma bucur ca mergeti ne vedem acolo eu vineri dimineata ajung drum bun sanatate si numai bine Pompi Merg si eu cu nevastica si moto pt prima oara la intilnirea de la garmisch si ajung vineri pe la 11,00 si a-si vrea daca se poate sa luam legatura cit mai multi si sa stam in aceeasi zona de campare ca sa mai schimbam impresii si sa bem o bere impreuna. De aceea dau si nr meu de tel : 0728079423 . Daca am permisiunea ta Pompi ,te sun vineri sa vad in ce zona te campezi . Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Salut @pompiliu,va cazati intr-o anumita zona(care anume?). Vin si eu cu un amic,joi seara ajungem la Garmisch si ma gandeam ca este bine sa fim mai multi ,conversam,etc... salutare voi va veti caza inaintea mea eu ajung vineri dimineata eu o sa va caut va salut scrietimi nr de telefon Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 noi vom ajunge vineri dupa amiaza, daca nu cumva chiar seara poate ne tineti si noua un loc pe langa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 noi vom ajunge vineri dupa amiaza, daca nu cumva chiar seara poate ne tineti si noua un loc pe langa voi Cu siguranta Ninel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 eu si alex ajungem intre 2 si 4 vineri, in functie de ora de plecare, stam in oberammergau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Pompi, s-ar putea sa ajung si eu sambata pana in pranz cu cativa dintre cei care participa la Tura in Alpi. Sper sa ai telefonul deschis de data asta si sa ne putem intalni. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Vad ca pentru 2 si 3. 07 nu mai sunt locuri la hotel nici in Garmisch, nici in imprejurimi. De obicei cazarea o faceam destul de departe. E pacat, avand in vedere berea buna din incinta, care este insa cu alcool. Pompi, merita o noapte la cort? Am vazut ca au grupuri sanitare la container. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) la booking.com bagi destinatia (garmisch), datele (3-5 iul) si neaparat raza de cautare. la 20 km max vezi ca mai sunt cateva camere in oberammergau unde stam noi si care e cel mai misto orasel din zona. e la 12km de garmisch. http://www.booking.com/searchresults.html?...all=0;radius=20 mai sunt 2 cam single si la noi in hotel Hotel Wittelsbach Oberammergau New! Hotel Wittelsbach Oberammergau DorfstraĂe 21, Oberammergau (11.3 km from Garmisch-Partenkirchen) ? Show hotel on map This traditional, 3-star hotel, dating from the 17th century, offers comfortable accommodation and excellent Bavarian cuisine in the heart of picturesque Oberammergau, 6 minutes? walk from the train...? More 1 Available rooms persons Availability per night 2 Nights Single Room - Breakfast included Only 2 rooms left ? 80 Editat Iunie 25, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 in camping e foarte ok, budele sunt destule si incredibil de curate. se face coada dimineata la dus dar merge repede :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
călărețul Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Salutare tuturor! Si eu plec de la Timisoara vineri f. de dimineata. Sper sa ajung pe la 16-18 in Garmisch. Nu am mai participat la intrunirea asta. Puteti sa ma ajutati cu localizarea "hoteluli rogojina" (vin cu cortul)? Sper sa ne intilnim acolo. Tel. meu este 0722330212 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Salutare tuturor!Si eu plec de la Timisoara vineri f. de dimineata. Sper sa ajung pe la 16-18 in Garmisch. Nu am mai participat la intrunirea asta. Puteti sa ma ajutati cu localizarea "hoteluli rogojina" (vin cu cortul)? Sper sa ne intilnim acolo. Tel. meu este 0722330212 si eu plec din Arad vineri dimineata sau joi dupamasa, tot cu cortul. vorbim, poate mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) evenimentul se tine pe strada alpspitzstrasse, la sfarsitul ei. aveti atasat harta, precum si vedere din satelit. daca dati pm cu o adresa de mail va pot trimite un punct garmin situat la prima intersectie in adincime pe alpspitzstrasse, cu von-kobell strasse, este locul unde in fiecare an este un pavilion baehr, pentru cei care doresc sa-si monteze intercom. e marcat cu un cerc mai mic. mergeti inainte dupa turma, cand se sfarseste veti fi ghidati la stg sau dr pt parcare. in fata inainte pe un spatiu verde se campeaza. va pun si 2 poze cu strada. care puteti mergeti neaparat, nu are legatura cu cocina de aici. Editat Iunie 27, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 din cate vad eu pe net , intalnirea este "bmw motorrad days garmisch" , se poate merge si cu alt tip de motor sau este ca sa zic asa un pic deplasat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 din cate vad eu pe net , intalnirea este "bmw motorrad days garmisch" , se poate merge si cu alt tip de motor sau este ca sa zic asa un pic deplasat . nu e deplasat, sunt multi cu honda sau alte alea, nu se formalizeaza nimeni si nu intereseaza pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
călărețul Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 si eu plec din Arad vineri dimineata sau joi dupamasa, tot cu cortul.vorbim, poate mergem impreuna OK Intenționez să plec pe la 3 dimineața evenimentul se tine pe strada alpspitzstrasse, la sfarsitul ei. aveti atasat harta, precum si vedere din satelit. daca dati pm cu o adresa de mail va pot trimite un punct garmin situat la prima intersectie in adincime pe alpspitzstrasse, cu von-kobell strasse, este locul unde in fiecare an este un pavilion baehr, pentru cei care doresc sa-si monteze intercom. e marcat cu un cerc mai mic. mergeti inainte dupa turma, cand se sfarseste veti fi ghidati la stg sau dr pt parcare. in fata inainte pe un spatiu verde se campeaza. va pun si 2 poze cu strada.care puteti mergeti neaparat, nu are legatura cu cocina de aici. Mulțam de informații. Pare uÂşor să găseÂşti gaÂşca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Vad ca pentru 2 si 3. 07 nu mai sunt locuri la hotel nici in Garmisch, nici in imprejurimi.De obicei cazarea o faceam destul de departe. E pacat, avand in vedere berea buna din incinta, care este insa cu alcool. Pompi, merita o noapte la cort? Am vazut ca au grupuri sanitare la container. Recomand hotelul Ludwig de *** din Murnau, la ca. 15-18 km, este foarte misto, linsitit, cu mic dejun tip bufet, etc., vezi: http://www.hotel-ludwig.de/startseite.html Am stat 2 ani la rand acolo, o camera dubla pt. 1 noapte costa aprox. 100,-EUR. Marele avantaj este ca exista shuttle bus (gratuit, pleaca chiar din incinta taberei din ora-n ora) in perioada intalnirii care are statia finala (sau penulatima) chiar la hotel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) e shuttle de la toate orasele din zona. am fost peste tot inclusiv murnau, cel mai frumos este la oberammergau. nu am stat acolo pana acum, nu am mai gasit loc, am stat in bad kohlgrub. acolo e un fel de statiune pt pensionari cu bani, destul de scump, nu sunt terase sau locuri mai ieftine sa poti sta seara afara la o bere. Editat Iunie 27, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 salutare timpul zboara a mai ramas putin pana la intalnirea de la garmisch nici un pasager temerar nui nimic merem si singur oricum pana joi la 17 mai eu mai astept va salut si numai de bine Pompi salutare timpul zboara a mai ramas putin pana la intalnirea de la garmisch nici un pasager temerar nui nimic merem si singur oricum pana joi la 17 eu mai astept va salut si numai de bine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 asa e, mai e foarte putin, mai ales pentru noi marti ne punem cele 6 roti in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 sarumana drum bun daca vreti cumva sa mrgeti s-in italia pasaport obligatoriu altfel nu se poate au suspendat pana pe 10 vizele seghen sarmitul celor 10 tari industrializate Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) avem toti pasaport, inclusiv copilul, mi-am dat seama pe ultima suta de metri ca prezenta ei pe pasapoartele noastre expirase asa ca i-am facut pasaport... din pacate anul asta nu ajungem in Italia, doar Austria si Germania. Editat Iunie 28, 2009 de RoxanaF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate