zamora2 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 RIP LAURA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 R.I.P. In ultimu timp am inceput sa primesc mesaje pe messenger despre moartea Laurei, si la scurt timp dupa mesaje de genu : "Ma doare fix in p**a ca a murit, nu ma intereseaza si nu vad de ce pe alte persoane ar treubie sa intereseaze, nici macar nu o cunosteam si nu imi placea muzica ei !" . Nu pot sa spun ca am dat mai departe mesajele despre moartea ei pentru ca nu prea stiam nimic de ea, dar sa ajungi sa spui lucruri de genu asta, e ceva sadic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 nu a putut sa ramana insarcinata niciodata,s-a chinuit o viatza intreaga sa obtina acest dar divin si cand insfarsit s-a implinit...se pare ca Dumnezeu a considerat ca e o greseala si le-a curmat viata intr-un mod atat de crud..."nebanuite sunt caile divine" sa le fie tarana usoara..s-au nascut oameni au plecat ingeri printre ingeri... odihneasca-se in pace ..condoleante..desi cuvintele sunt de prisos ..pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Pacat...Mare pacat. O voce deosebita(gen Giana Nanini-pt cine cunoaste). Dumnezeu sa o odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 ODIHNEASCA-SE IN PACE!!! PS1:noi nu am putut ajunge la inmormantare,asa ca nevastamea a aprins o lumanare pentru ei,arde in acest moment PS2:ati vazut cum ploua la inmormantare?Se zice ca nu s-au impacat... PS3: nu-l mai huliti pe Dumnezeu,ca tot El va tine si pe voi pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GT' Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 A fost o stea printre noi, acum e o stea in cer. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Dumnezeu s-o ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 singura voce pop-rock feminina in romania s-a mai stins o stea odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 nu-i sufar pe cei care se dau drept "tristi si plini de regrete" si de fapt nu dadeau 2 lei pe laura stoica sau pe muzica ei..si cunosc multe cazuri.. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 nu-i sufar pe cei care se dau drept "tristi si plini de regrete" si de fapt nu dadeau 2 lei pe laura stoica sau pe muzica ei..si cunosc multe cazuri.. RIP A spus cineva RIP pentru baiatul de 19 ani care a murit ?Sau el nu merita nici macar amintit pt ca e gunoiul care a omorat "vedeta"?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Puya123123, cred ca cei care nu dadeau doi bani au trecut mai departe, nici nu au dat geana la topicul asta. Personal fac parte din generatia care chiar stia muzica ei (un soi de dinozaur, da' mai traiesc) si chiar imi pare rau. Inger Albastru, ai dreptate, sunt de acord ca tragedia a fost la fel de mare de ambele parti, dar tine de natura umana sa ii deplanga disparitia persoanelor cunoscute (mai mult sau mai putin). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 f_zoltan ai dreptate in ce zici, si nimeni nu zice nimic de cei care intr-adevar au apreciat muzica si persoana Laura Stoica ... insa a devenit un eveniment mediatic in care toti acum dupa ce nu mai e isi dau seama ca a murit o persoana talentata si care ar fi trebuit apreciata mult mai mult. Un exercitiu e si cati aveati o melodie a ei in calculator sau in colectia de CD-uri ?( eu recunosc ca aveam doar un actor grabit si aia pentru ca imi placea cand eram copil) Imi pare rau ca s-a intamplat asa insa acum asta e .... moartea e cel mai sigur lucru care ni se poate intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) Cred ca ar fi mai bine sa ne abtinem de la comentarii care nu au legatura cu pierderea Laurei , a iubitului si a copilasului nenascut. Odihneasca-se in pace! Editat Martie 15, 2006 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 In general artistii sunt apreciati dupa ce nu mai sunt si ei cred ca stiu asta.Sunt o gramada de pictori care au dus o viata mai mult decat modesta,care au "consumat" in intreaga viata mai putin de o zecime din valoarea celui mai ieftin tablou.Asta e!Daca nu-s si ei "baieti destepti"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 in fiecare zi mor zeci de mii de oameni...ne pare rau tuturor dar nimeni nu poate schimba nika...ne pare rau, dar asta nu e mare secret! eu ma bucur ca noi suntem in viatza... chiar nu exista f'un moderator care sa inchida acest topic, in semn de respect sau ce a mai ramas din el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate