noro Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) Cu ocazia Sfintei Jigodii, ca alta mai buna n-am gasit, am onoarea de a va invita pe toti cunoscutii si necunoscutii la o Zuperrr Petrecere marca NORO & KIDROCK la aproximativ 45km de Bucuresti in localitatea Bucsani incepand cu ziua de maine (vineri 19.06.09). Se anunta gratare, muzica buna, multa bautura, loc de scaldat, foc de tabara si concursuri. Cazarea se va face in conditii maxime dupa toate gusturile de la 2 stele la 5 stele in functie de cortul fiecaruia. Campingul este deja amenajat, iarba tunsa, pisica trasa de coada si vitelu muls Intalnirea pentru plecare se va face in ultimul Petrom de pe partea dreapta inainte de autostrada Bucuresti-Pitesti-A1 la orele 20:30! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele: 0730.593.976 NORO 0724.884.131 KIDROCK P.S: Voi reveni cu mai multe detalii si poze cu locatia! Editat Iunie 18, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 YEEEEEEEE AAAAA N-AM CARENE SI FAR (((((( da vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Suna interesant , mai ales cazarea vino cu mai multe detalii. Si dece asa tirziu ? punem corturile noaptea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 Se poate merge si mai devreme dar m-am gandit ca e lumea la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 Deja peste 15 inscrisi revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 As veni si eu ca inca cativa tovarasi.., dar da mai multe amanunte.PS Pedro, parca e randul meu sa fac cinste.., da lasa ca si tu esti baiat bun si poa ca vei face tot tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Deja peste 15 inscrisi revin Hai ca asteptam sa revi, unde e locatia mai precis? As veni si eu ca inca cativa tovarasi.., dar da mai multe amanunte.PS Pedro, parca e randul meu sa fac cinste.., da lasa ca si tu esti baiat bun si poa ca vei face tot tu! Kitrosule , iar trebe sa te omenesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 norosuli, primiti si ducatisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 As veni si eu ca inca cativa tovarasi.., dar da mai multe amanunte.PS Pedro, parca e randul meu sa fac cinste.., da lasa ca si tu esti baiat bun si poa ca vei face tot tu! As tot da amanunte dar pune intrebari Jeane ca stii doar ca e greu cu ideile Hai ca asteptam sa revi, unde e locatia mai precis? Kitrosule , iar trebe sa te omenesc? Bucuresti-Bolintin- Bucsani, cred ca iti dai seama care e traseul, daca nu da-mi un telefon si iti exlpicitez maine pun si poze cu locatia... e de vis norosuli, primiti si ducatisti? si daca iti zic ca vin cu un ducatti monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 sa mori tu, nebunule. de unde l-ai produs? in alta ordine de idei, stiu bucsaniul si chiar e foarte fain acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 adica acolo langa zimbri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 nu muher, e vorba de alt bucsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 aha, am priceput. bun, deci nu am sanse sa vad zimbrii nici de data asta, ramane tot in baza viitoarei mele motorete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 eu zic ca putem sa vedem si zimbri dupa ce se imbata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 garantez ca vedem zimbrii daca vine Rebelu cum a promis.Incepand de maine dupa-masa va astept sa o punem de o betie/mini intrunire/haos general la mine in curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 ce fraier..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Deja peste 15 inscrisi revin hehe mai socoteste odata eu vin cu inca 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 YEEEEEEEE AAAAA N-AM CARENE SI FAR (((((( da vin! nu iti trebuie eu nu am semnalizari si oglinzi da ma fac ca nu imi dau seama. Distractie baieti si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Dupa cum am zis revin cu detalii despre locatie si petrecere: Se va merge pana la kilometru 30 pe autostrada la Lukoil de unde vom face stanga prin Bolintin Vale si ne vom indrepta spre Bucsani(inca 15km). Locatia este intr-o imensa curte amenajata in care incap lejer 50 de corturi imprejmuita de gard si plina de flori. Exista apa si o toaleta, loc special pentru un foc de tabara, padurea este foarte aproape, Neajlovul la fel unde se poate face baie, exista si o casa in curte dar cu accesul restrans, probabil se va putea folosi bucataria, si multe altele. Locatia este absolut superba, inca nu am poze dar voi intra in posesia lor cat de curand. Vom schimba ora de intalnire si ne vom vedea la ora 20:00 dupa cum am zis in Petromu de langa autostrada unde este si McDonalds.De acolo vom pune banutii laolalta (nu neaparat) si vom merge in Metro sa facem cumparaturi. Vom aduce noi un sistem de sunet si un laptop pt muzica. ATENTIE: muzica nu este suficienta, asadar daca cineva poate aduce un laptop sau cd-uri , dvd-uri cu muzica ar fi perfect. Vom aduce noi un gratar destul de maricel pe care il vor putea folosi toti. Cam atat deocamdata, daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 hehe mai socoteste odata eu vin cu inca 7 zuuupeerr! puneti-ma si pe mine la socoteala , desi nu stiu daca deja sunt inclus in recensamantul lui manu !?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 apropo, am uitat sa spun cand se strica joaca maxim luni dimineata va trimitem acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Se cauta 2-3 pasageri in masina platitori de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Ceapa voastra...fix acu cand am si eu planuri... Daca o sa fie un party in genul vechi Noro si cu influentele lui Horia e clar... Distractie placuta si multa zama de muraturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 cred ca vin horica:D vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Hmm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate