noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Hmm.. ce hmm bai cristi...de cand te stiu n-ai venit niciodata...nu esti tu facut pt paranghelii din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ce hmm bai cristi...de cand te stiu n-ai venit niciodata...nu esti tu facut pt paranghelii din astea azi fac o exceptie , pt ca dimineata am fost la 2 cm sa am un accident urat, doar un mega giga noroc si reflex ma salvat , si trebuie sa beau ca sa-mi treaca supararea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Cine nu are cu ce veni mai sunt 2-3 locuri in masina! Cine mai poate aduce muzica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Ceapa voastra...fix acu cand am si eu planuri...Daca o sa fie un party in genul vechi Noro si cu influentele lui Horia e clar... Distractie placuta si multa zama de muraturi Horia este influentat de Noro sa stie toata lumea,el ma invata la rele si la nefacute,dar intradevar,o sa fie nevoie de multa zama cred ca vin horica:D vb pai vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Iata si vreo 2-3 poze cu locatia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 auzi,pe bune,era obligatoriu sa pui poza aia cu noi cum dormim ca aurolacii in gara ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 pai daca in aia se vede curtea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) TOATA LUMEA E INVITATA! e loc destul Editat Iunie 19, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 A vazut mama pozele puse de tine si nu ma mai lasa sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Se poate veni si Sambata la pranz? Dimineata schimb gumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Se poate veni si Sambata la pranz? Dimineata schimb gumele. Se poate Dane, oricum mai sunt care vin si maine, nu pleaca toti din seara asta. Chiar ma gandeam la treaba asta sa stabiliti aici pe forum o locatie si o ora de plecare si sa ma sunati sa va iau eu maine de la km30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 zuuupeerr!puneti-ma si pe mine la socoteala , desi nu stiu daca deja sunt inclus in recensamantul lui manu !?! esti;) asa ca sa nu te numeri de 2 ori:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 bai care aveti chitari sa le aduceti, eu aduc una fara o coarda la care nu stiu sa cant si nu uitati de muzica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Se poate Dane, oricum mai sunt care vin si maine, nu pleaca toti din seara asta. Chiar ma gandeam la treaba asta sa stabiliti aici pe forum o locatie si o ora de plecare si sa ma sunati sa va iau eu maine de la km30 si o sa fi tu treaz sa ne aduci? =)) Editat Iunie 19, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 nu are relevanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 eu votez pt ora 12 -13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 As tot da amanunte dar pune intrebari Jeane ca stii doar ca e greu cu ideile Bucuresti-Bolintin- Bucsani, cred ca iti dai seama care e traseul, daca nu da-mi un telefon si iti exlpicitez maine pun si poze cu locatia... e de vis si daca iti zic ca vin cu un ducatti monster ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 ))) bai cucule belit, vezi ca ai o padure intreaga de facut focu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) bai cucule belit, vezi ca ai o padure si O CASA intreaga de facut focu .......................... mincinosule. Editat Iunie 19, 2009 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 deci cine mai merge sambata? si pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) eu votez pt ora 12 -13 si eu votez la fel pana atunci schimb anvelope.Se poate merge prin padurice cu motoarele? vreau sa fac rodaju la Mitas-uri Editat Iunie 19, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 daca pleaca cineva dupa ora 13 cred ca ma bag si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 breh, da unde e bucsaniul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 si eu votez la fel pana atunci schimb anvelope.Se poate merge prin padurice cu motoarele? vreau sa fac rodaju la Mitas-uri e padurea foarte aproape, ai unde sa te dai daca pleaca cineva dupa ora 13 cred ca ma bag si eu ! e destul de aproape, poti veni si singur, sunt doar 45km breh, da unde e bucsaniul asta ? dupa cum am zis, se merge pe autostrada A1 pana la km 30, se face stanga , se trece prin Bolintin Vale si la 15km de autostrada e Bucsaniul, se poate ajunge cu orice tip de motor in curand o sa plec si pt detalii ma gasiti la numarul de telefon din semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 e padurea foarte aproape, ai unde sa te dai e destul de aproape, poti veni si singur, sunt doar 45km dupa cum am zis, se merge pe autostrada A1 pana la km 30, se face stanga , se trece prin Bolintin Vale si la 15km de autostrada e Bucsaniul, se poate ajunge cu orice tip de motor in curand o sa plec si pt detalii ma gasiti la numarul de telefon din semnatura ok ! provizii ceva ? bere, bere, bere si bere ! sau face-ti voi cinste ? care face casa noua la Bucsa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate