Reverse Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Uite ca cineva sa gandit si la noi,sa profitam de sansa asta si sa nu o dam in bara mai ales ca este in teste subforumul asa ca fara certuri inutile si alte prostii dastea ca ne suparam...TINERI SI NELINISTITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Multumim domnule Admin Nu o sa dezamagim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Martie 11, 2006 Admin Share Postat Martie 11, 2006 Astept link-uri de la topic-uri pe care vreti sa vi le mai mut aici. Succes! ps: unul dintre voi va deveni moderator cat de curand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 rs 125 clar hahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Astept link-uri de la topic-uri pe care vreti sa vi le mai mut aici. Succes! ps: unul dintre voi va deveni moderator cat de curand!!! Timplul imi permite sa fiu moderator pe acest sub-topic.. asta in cazul in care nu aveti pe cineva deja selectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Martie 11, 2006 Admin Share Postat Martie 11, 2006 Timpul petrecut pe forum nu este calitatea principala pe care o apreciem. Va vom studia o perioada de cel putin doua saptamani, si cel ce contribuie la dezvoltarea acestul sub-forum, si in cazul in care il vom pastra, va deveni primul moderator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 hai cu cobra ,fa-l moderator,ca toata ziua freca forumu si + de asta e corect cu toti,nu se lasa influentat,datorita lui romania se va integra in UE .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Eu unul sunt multumim ca avem acest sub-topic macar sa putem sa il pastram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Timplul imi permite sa fiu moderator pe acest sub-topic.. asta in cazul in care nu aveti pe cineva deja selectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 hai cu cobra ,fa-l moderator,ca toata ziua freca forumu si + de asta e corect cu toti,nu se lasa influentat,datorita lui romania se va integra in UE .. da,merita cobra sa fie moderator ...votez ptr el..am drept de veto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Si de la mine 1 vot pentru Cobra. Cobra mai fa-ti niste conturi si voteaza pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Cobra mai fa-ti niste conturi si voteaza pentru tine hahahhaha da e o idee buna! oricum ai si votu meu ploiestene salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 e bine ca ni s-a dat un raspuns pana la urma. deja ma gandeam sa injur pe topicul ala ca sa atrag atentia adminilor . sunt destul de increzator ca sectiunea o sa treaca de perioada de teste cu succes, bun asta daca nu ne luam iar in taste si smilies cu degete la capitolul cbr vs rs Astept link-uri de la topic-uri pe care vreti sa vi le mai mut aici. Succes! ps: unul dintre voi va deveni moderator cat de curand!!! link: /Adevarata-...25--t26957.html multumesc! a fost rapid inca 1: /index.php?showtopic=22133 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 cristi inca un vot ......te sustinem total... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 si de la Pow un vot......si de la CeBeRica lui un vot....CRISTI ALE ALE....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Multumesc baieti dar oricum nu este decizia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 inca un topic care merge pus aici: /index.php?showtopic=7496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 inca un topic care merge pus aici: /index.php?showtopic=7496 Nu prea isi are topicul rost... Parerea Mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 da...asa e....nu prea se potriveste aici,si chiar nu vad rostul acestui topic deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Mey cobra..eu zic ca ejti cel mai potrivit aici cu toate ca vad ca aproape ti-ai intrat in mana aici f bne... admini,bagati-l tata pe cobra ca el e cel mai potrivit...toata ziua mishuna pe acest site pace man!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Multumesc baieti dar oricum nu este decizia mea Modestule Ce te iubeste lumea pe aici... un pupic si de la mine. Vezi sa nu te lasi de scoala daca te apuci de administrat forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Unu si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAF Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 gata, ce sa mai lalaim .. cobra rulz ! si de la mine un vot pt cobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Se pare ca nu au ales nici un moderator... categoria asta sta fara de cam 2 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 cobra in sus cobra in jos ... mai lasati-l ma sa respire si el saracu poate nu vrea sa fie moderator ... si daka vrea il votez si eu poate da o ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate