Ender Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Intrunirea de la Gheorgheni se va tine la 17-19 iulie. Locatia este una noua fata de anii precedenti, si anume, Campingul Medina Tours. Se situeaza pe drumul care duce de la Gheorgheni la Sovata, la aprox.14-15 km distanta de la Gheorgheni. DN 13B. Cei care vin dinspre Gheorgheni urmeaza Joseni, Borzont si la iesire din comuna Borzont la stinga.Pentru cei care vin dispre Sovata sau Praid cum se termina toate serpentinele si , depasesc in stinga un motel dupa aceia din dreapta, motelul BASA, si pensiunea Ghiocelul in drepta lor deja apare campingul Medina Tours, care o sa fie semnalat de banere sau/si afise.Locatie superba. Concerte Vineri Rust din Bucuresti, Hot Snow Storm Gheorgheni,Radar din Ungaria Simbata Role din M. Ciuc, Mike Godoroja si Blue Spirit Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Corectez, concerte vineri,- Hot Snow Storm din Gheorgheni - Radar din Ungaria - Rust din Bucuresti concerte simbata - Role din M. Ciuc - Mike Godoroja and the Blue Spirit, din Bucuresti - Knock Out din Cluj Incerc sa pun cit de recent si poze cu locatia. Va asteptam cu drag!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Prezent!(numa sa fie vreme buna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Am fost in 2007 si mi-a placut foarte mult.Daca locatia intrunirii e la fel de mijto cum a fost cea de acu 2 ani, vin si anu' asta. Locatia este ,dupa parerea mea si mai faina ca in anii precedenti, drumul mult mai bun, incerc sa pun niste poze informativ. Restaurantul, Casutele cu cite 4 paturi, baia si WC inclus, si drumul de acces. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 se pot rezerva casute? sau deja s-au dat toate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) Ahoi! Tot cortul ramane baza, ca oricum asa e fain! Acuma no in final fiecare alege ce ii place! Sper sa nu lucrez ca sa pot fii in toate cele 3 zile acolo! Sa ne vedem cu bine la o bere! Editat Iunie 29, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 o harta se poate pune? ca sa ne lamurim mai bine cu locatia...unde e si cum se ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 o harta se poate pune? ca sa ne lamurim mai bine cu locatia...unde e si cum se ajunge Oameni buni! Am incercat sa pun harta cu locatia dar nu am reusit.Sunt prea prost pentru calculator! I-mi asum, si oricum sunt motociclist, si nu un obsedat al calculatoarelor sau de net. Ma mai interesez de la altii mai destepti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Locatia este ,dupa parerea mea si mai faina ca in anii precedenti, drumul mult mai bun, incerc sa pun niste poze informativ. Restaurantul, Casutele cu cite 4 paturi, baia si WC inclus, si drumul de acces. Acuma stiu si preturi la cazare Casute de patru persoane<80roni/zi Camere in pensiunea din incinta 2persoane<30eur/zi Apartament 3 camere 80eur/zi Apartament cu camere 70eur/zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 In legatura cu cazarea casutele s-au umplut,locuri mai sunt la apartamente, sau la pensiune tot in incinta campingului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szabo.attila Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Intrunirea de la Gheorgheni se va tine la 17-19 iulie. Locatia este una noua fata de anii precedenti, si anume, Campingul Medina Tours. Se situeaza pe drumul care duce de la Gheorgheni la Sovata, la aprox.14-15 km distanta de la Gheorgheni. DN 13B. Cei care vin dinspre Gheorgheni urmeaza Joseni, Borzont si la iesire din comuna Borzont la stinga.Pentru cei care vin dispre Sovata sau Praid cum se termina toate serpentinele si , depasesc in stinga un motel dupa aceia din dreapta, motelul BASA, si pensiunea Ghiocelul in drepta lor deja apare campingul Medina Tours, care o sa fie semnalat de banere sau/si afise.Locatie superba.Concerte Vineri Rust din Bucuresti, Hot Snow Storm Gheorgheni,Radar din Ungaria Simbata Role din M. Ciuc, Mike Godoroja si Blue Spirit Bucuresti Salut Nu am citit demult nimic nou despre intalnire,,,,,,poti sa-mi confirmi daca se va tine intalnire la data sus mentionata pentru ca eu sint deja pregatit sa ma duc. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Prezent si eu... 2 intrebari am: Pot pune cortu in interiorul locatiei sau tre sa-mi caut o poiana in apropiere? ; Este permis accesul auto? . Multumesc, sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Prezent si eu... 2 intrebari am: Pot pune cortu in interiorul locatiei sau tre sa-mi caut o poiana in apropiere? ; Este permis accesul auto? .Multumesc, sa ne vedem sanatosi. Ahoi! E loc o gramada acolo de pus cortul si de parcat masina ! SalutNu am citit demult nimic nou despre intalnire,,,,,,poti sa-mi confirmi daca se va tine intalnire la data sus mentionata pentru ca eu sint deja pregatit sa ma duc. Mersi Da se tine la data confirmata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shelby.rajmi Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 hehe se pare ca vin si 2 izh uri din satu mare( cam lung drumul dar macar o sa mergem incet) o sa mai vina si alti satmareni dupa cite stiu eu bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 vine si ceva sb...mai ales ca-i etapa din cn de enduro atunci va rugam tineti berea cit mai rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Da se pot lega cele 2 evenimente adica cea de la intrunire si concursul enduro!O sa fie bere rece la greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Imi spuneti si mie care este cel mai bun traseu Sibiu-Gheorghieni? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 cred ca sb-medias-sighisoara-sovata-gheorghieni (sovata-gheorghieni nu-l stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Cat va fi intrarea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 cred ca sb-medias-sighisoara-sovata-gheorghieni (sovata-gheorghieni nu-l stiu) intre Sovata - Gheorgheni drumul este super ok ...mai mare placerea de mers peste pasul bucin ...in zona Sovata este mai rau ptr ca se lucreaza la reabilitarea drumurilor din cate am auzit ...asfalt uscat si sa ne vedem cu bine la Gheorgheni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HunJoe Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) Se lucreaza in localitatea Sovata, dar deja si acolo e asfaltat aproape de tot, oricum drumul nu intra in loc. Sovata, trebuie urmat drumul principal spre dreapta (statia MOL), apoi - Praid-Bucin-Joseni. Deci drumul e BUN. Pe ruta Balauseri - Sovata, dupa Sang de Padure, in localitatile Trei Sate si Ghindari, se lucreaza la canalizare, deci acolo un pic atentie - vinerea se lucreaza, dar se sapa santurile. Asfaltul e bun, numai ca e posibil 1-2 portiuni de 100 m, sa se circule pe o banda. Asfalt uscat ! Editat Iulie 14, 2009 de HunJoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) Se lucreaza in localitatea Sovata, dar deja si acolo e asfaltat aproape de tot, oricum drumul nu intra in loc. Sovata, trebuie urmat drumul principal spre dreapta (statia MOL), apoi - Praid-Bucin-Joseni. Deci drumul e BUN. Pe ruta Balauseri - Sovata, dupa Sang de Padure, in localitatile Trei Sate si Ghindari, se lucreaza la canalizare, deci acolo un pic atentie - vinerea se lucreaza, dar se sapa santurile. Asfaltul e bun, numai ca e posibil 1-2 portiuni de 100 m, sa se circule pe o banda. Asfalt uscat ! Sau Sovata-Praid-Lupeni-OdorheiuSecuiesc-Zetea-Liban-Gheorgheni Am auzit ca la varf la bucin este o portiune urata. Oricum aveti o gramada de posibilitati, caci toata drumurile se duc la Gheorgheni! Asfalt uscat! Ne vedem acolo! PS: Bai da vei asta e cea mai scurta varianta Editat Iulie 14, 2009 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Cautati pe net un planificator de rute, bagati acolo sibiu-borzont, si alegeti. (sa nu mergeti pina la gheorgheni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 salutare, Lordule!! daca nu muncesc, vin!! Ahoi! Tot cortul ramane baza, ca oricum asa e fain! Acuma no in final fiecare alege ce ii place!Sper sa nu lucrez ca sa pot fii in toate cele 3 zile acolo! Sa ne vedem cu bine la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut Lordule ! Ne vedem la o "discutie tovaraseasca" .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate