ppnipra Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Shezi bland amice... daca tu te vaiti ... eu ce sa mai spun ca am ,,PRM " pe numar?? :rose: (faza nasoala e ca nu glumesc) si totusi mi-am inghitit palinca de ,,bun venit' in fiece an la Tg. Secuiesc suntem cu tine......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 ...completez si eu Aha, deci harta pusa de mine merge doar pana la punctul 6 de pe harta ta. Super. Mersi. Completez si eu cu harta de pe Garmin, cu coordonatele date de tine mai sus, ptr cei ce se descurca mai bine cu harta clasica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 ms de harta. care mai pleci din bucuresti si cand, poate ne grupam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 nu uitati: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Merge cineva din bucuresti? Eu as vrea sa plec sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manollo Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Vin Remmstain http://www.youtube.com/watch?v=c9C1w8ZGm0o Nu va impacientati. REMMSTAIN sunt varianta ungureasca a lui RAMMSTEIN (Germania). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Merge cineva din bucuresti? Eu as vrea sa plec sambata dimineata. eu merg. la ce ora vrei sa pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 eu vreau sa vin dar n-am cort @yamaha woman & cavaleru: voi ce faceti cu cazarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 daca e ca pe vremuri e superintalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 eu vreau sa vin dar n-am cort @yamaha woman & cavaleru: voi ce faceti cu cazarea? cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 se pare ca am avut ceva probleme cu aparatul foto si nu am putut salva decat cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) 'multumiri' enduristilor 2T care se tot bagau in fata ca sa ne afume la parada si ATV-istilor care ne-au umplut de praf ca sa se dea pe 2 roti si care aproape au intrat in public Editat Iulie 5, 2009 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Postati pozele de la intrunire AICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Intrunirea a fost misto, ca de obicei, in schimb distrugerea masinii a fost de tot rahanul, din mai multe cauze: 1. Audi-ul ala merita o soarta mai buna. 2. Individul care a dat foc masinii a fost extraordinar de 'inspirat'. 3. Sa incerci sa rastorni o masina din spate spre fata pe terenul ala plin de noroi? Ma intreb daca am fost singurul care a intuit din secunda 0 ce se va intampla? Ma intreb ce dracu facea Broasca / ceilalti organizatori daca masina aia cadea pe cei care se bagasera dedesubt... De acord, bei, te distrezi, da' pana la chestii gen 'hai sa ne rasturnam o chestie de 1000 de kilograme in cap' sau 'hai sa vedem cat de frumos face un rezervor de benzina caruia ii dai foc', 'hai sa facem o cursa head to head pe motoare, in noroi' (asta nu s-a intamplat, e un exemplu de anti-distractie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ce tare ... chiar ma gandeam ca nu am vazut topicul din 2010 si ca a aparut dintr-o data asa, cu 5 pagini normal ca vom fi acolo o gramada mare si din Ploiesti, ca de obicei. intrunirea asta nu mai are nevoie de topicuri noi, discutii, etc .. e un "most-go by default" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Daca totul merge bine ajung si eu pe acolo pentru prima oara! Sper sa fie de bine, anul trecut au fost o parte din prieteni si a zis ca a fost bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Se mai pot inchiria rulote? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate