egobrain Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Aualeu mor de ras.... da hopa astia ce-aveti?! A dat streche in voi? Sau sunteti amandoi stresati ca ati ramas fara motoare..... (prietenii stiu ce si cum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 nu eu am inceput:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 da ma oi fi eu cioban , da nu-s "fustrat" macar...data viitoare cand te hotarasti sa mai jignesti pe cineva ai grija sa cunosti bine persoana pe care o jignesti si nu eu sunt ala care are cunostinte scolare lipsa initial eu nu am vrut sa iti dau decat un sfat...daca tu nu stii sa fii diplomat e problema ta , dar nu imi strica mie ziua pe baza basinilor tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) ba da se gaseste cate unu in fiecare zi:((((sa ma enerveze Editat Mai 12, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 ...ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 eu nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Clar dragoste mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 mah toate ca toate da azi..cand veneam d la scoala pe dn1...oprit de politie..oare cine era??????/ ceva cu negru si portocaliu =)))) va las in suspans ...e f ushor d recunoscut..... sa vedem poate se simte=))))))) ti-au luat carnetu mah...sau talonul????sau amandoua????=))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 mah toate ca toate da azi..cand veneam d la scoala pe dn1...oprit de politie..oare cine era??????/ ceva cu negru si portocaliu =)))) va las in suspans ...e f ushor d recunoscut..... sa vedem poate se simte=))))))) ti-au luat carnetu mah...sau talonul????sau amandoua????=))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 era cobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 era cobra ? poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 nu se simte nimeni:))? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 nu se simte nimeni:))? nesimtiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 21, 2006 Autor Share Postat Mai 21, 2006 mah toate ca toate da azi..cand veneam d la scoala pe dn1...oprit de politie..oare cine era??????/ ceva cu negru si portocaliu =)))) va las in suspans ...e f ushor d recunoscut..... sa vedem poate se simte=))))))) ti-au luat carnetu mah...sau talonul????sau amandoua????=))))))))))))) Ete acu am vazut msg asta Ba,am fost oprit de politie la podul de la Otopeni (nu cu mult in urma) Nu mi-a luat nimic, doar control de acte aaa si aveam nr stramb Discutie intre mine si Harigan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 stie cineva cam cat costa segmentii de la aprilia rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 aproximativ 150 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 aproximativ 150 euro cat ma???segmentii doar???calm down,gasesti de la 50mii bucata la 20 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 multumesc si un set motor ??eu nu stiu ce sa fac sa imi iau aprilia rs din tara sau din germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 pai la bcz motors piston ,cilindru,segmenti 340 de euro daca vrei cumparam aman2 si poate avem o reducere iti montez yo nu e prob dureaza max 2 ore hhai 3 si cu o bere intre demontare si montare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 Din simpla curiozitate daca as pune CBR-ul meu la vanzare cat credetzi ca ar face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 2 mii si un pic?..cati km are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 17 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 io zic sa ceri cat vrei tu pe ia ca pana la urma e motoru tau asa ca pune pretu tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 Pai tocmai asta e ca nu stiu cam cat ar merge unul SH Eu unul as pune 3 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 care stie daka s-a terminat podul de la otopeni ... cobra tu circuli pakolo stii ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate