Trotinel Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Reverse, Costy .. voi astia reiserii de Bucuresti, cum e vremea p-acolo? Ashilea la noi a iesit soarele, merge perfect de-o plimbare . Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Reverse, Costy .. voi astia reiserii de Bucuresti, cum e vremea p-acolo? Ashilea la noi a iesit soarele, merge perfect de-o plimbare . Abia astept fratie,nu-l pune pe fatalau ala in aceasi propozitie cu mine e intunecat nepoate , dar uscat...deci rup bulevardu pe o roata...+ ca se intrunesc fetele azi la arc si nu pot ratat asa ceva ...adica sa schimb niste impresii,numere de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 azi vreau multa lume la arc sa mergem pana la branesti ca pe vremuri Iti imaginezi ca iarasi o sa fie plictiseala si cred ca nu se poate vorbi de branesti pe vremea asta englezeasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Iti imaginezi ca iarasi o sa fie plictiseala si cred ca nu se poate vorbi de branesti pe vremea asta englezeasca... IESI AFARA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 va saluta POWWWWWWWWW care e pietooon=))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Reverse, Costy .. voi astia reiserii de Bucuresti, cum e vremea p-acolo? Ashilea la noi a iesit soarele, merge perfect de-o plimbare . Abia astept Omu e terminat. N`are viata! Ia bai Paule 10 mii si i-ati o viata. ) --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 16:05 ------------- va saluta POWWWWWWWWW care e pietooon=))))))) Da ma bine, lasa ca iti iei tu ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 IESI AFARA!!! Vezi sunt in camera alaturata si te ard... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 va saluta POWWWWWWWWW care e pietooon=))))))) fratieee,ne cunoastem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Vezi sunt in camera alaturata si te ard... Si ii tai si din salariu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Omu e terminat. N`are viata! Ia bai Paule 10 mii si i-ati o viata. ) <small>--- Mesaj completat în 08 Aug 2007 16:05 -------------</small><br/> Da ma bine, lasa ca iti iei tu ceva frumos fratie prezinta-te urgent cu o saorma aici ca altfel nu mai esti secretara mea...cauti anturaj cu fatalaii dupaia --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 16:09 ------------- Vezi sunt in camera alaturata si te ard... vezi ca iti daram mito`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 fratie prezinta-te urgent cu o saorma aici ca altfel nu mai esti secretara mea...cauti anturaj cu fatalaii dupaia <small>--- Mesaj completat în 08 Aug 2007 16:09 -------------</small><br/> vezi ca iti daram mito`u ) Geninu e inchis , caut anturaj cu fatalaii? adica cu tine ) FATALAULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 fratie prezinta-te urgent cu o saorma aici ca altfel nu mai esti secretara mea...cauti anturaj cu fatalaii dupaia Haha, nu-mi spune ca ai ajuns si tu "Generalu" in Bucuresti, sa primesti sucuri si benzina gratis de la aspiranti ca micutzu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Haha, nu-mi spune ca ai ajuns si tu "Generalu" in Bucuresti, sa primesti sucuri si benzina gratis de la aspiranti ca micutzu? ma nu stiu cum am ajuns,dar calicea asta cotizeaza tot timpu ...azi in 2 ore era sa ma dau peste cap de vreo 10 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Esti pe drumul cel bun ! Hai asfalt uscat, ies la plembare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Esti pe drumul cel bun ! Hai asfalt uscat, ies la plembare De ce nu fac astia parcarile mai mari...ca tot trebuie s-o pun jos sa nu-mi rup gatu in borduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 De ce nu fac astia parcarile mai mari...ca tot trebuie s-o pun jos sa nu-mi rup gatu in borduri Nepoate ai iesit tu bine in clipuri dar in realitate era sa o dai de 2-3 ori peste cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Nepoate ai iesit tu bine in clipuri dar in realitate era sa o dai de 2-3 ori peste cap. Fratie pacat ca n-ai vazut-o pe aia de azi de pe magheru..am vazut blocurile din spatele meu oricum sunteti niste termenati,nu stiti sa filmati si voi cum trebe ca vroiam sa vad si eu alea cand ma dau peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Fratie pacat ca n-ai vazut-o pe aia de azi de pe magheru..am vazut blocurile din spatele meu oricum sunteti niste termenati,nu stiti sa filmati si voi cum trebe ca vroiam sa vad si eu alea cand ma dau peste cap Fratie Terminat e Furia ca el a filmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 da paule..stim ca ai invatat sa te dai pe o roata da nu mai arata la lume cat de mult il iubesti pe costy... Costy...astazi te-am vazut cum il luai pe Paulica de brat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 da paule..stim ca ai invatat sa te dai pe o roata da nu mai arata la lume cat de mult il iubesti pe costy... Costy...astazi te-am vazut cum il luai pe Paulica de brat roxy daca nu erai cu alexutzzz,stii cum te luam eu..da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 da paule..stim ca ai invatat sa te dai pe o roata da nu mai arata la lume cat de mult il iubesti pe costy... Costy...astazi te-am vazut cum il luai pe Paulica de brat Dai ma drumu d`aicea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 roxy daca nu erai cu alexutzzz,stii cum te luam eu..da? ce faceai tu ma???? pana una alta..zi ms ca n-ai dosar... ca ti-am pus io pile la fratello.... dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 : ce faceai tu ma???? pana una alta..zi ms ca n-ai dosar... ca ti-am pus io pile la fratello.... dai o bere Defapt tu i-ai zis sa il opreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 : Defapt tu i-ai zis sa il opreasca nu i`am zis eo ma daca era asa....ii ziceam sa ii faca direct dosar... acu trebuie sa aiba grija cu numerele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 e clar , imi iau miar urgent ...si dupaia...sa ma prinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate