Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 nush ce mi`a venit....cagiveL dreeepzzzztii !! tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Fa cave ca nu pot sa iau lista tade sharing de pe MOTOHub.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Fa cave ca nu pot sa iau lista tade sharing de pe MOTOHub.. bey tu vorbesti codat aici ? sau mi se pare mie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 mai cand te duci a doua oara la examen trebuie sa te duci cu chitantza aia ca ai dat 50de mii taxa nu??? si cand te striga in sala i-o dai acolo lu' ala nu...?asta e tot ce treb sa faci, nu trebuie alte nebunii... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 mai cand te duci a doua oara la examen trebuie sa te duci cu chitantza aia ca ai dat 50de mii taxa nu??? si cand te striga in sala i-o dai acolo lu' ala nu...?asta e tot ce treb sa faci, nu trebuie alte nebunii... merci DA.......taxa parca e 40 .........oricum stie"vaca" aia de la cec....da sa ii explici bine ce iti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Ba da...trebuie sa iei si peste 22 puncte(inclusiv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 andrey pentru avataru` ala maine te alerg in tot maxxu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 andrey pentru avataru` ala maine te alerg in tot maxxu iese si tzaranu o data in club si anunta pe toate forumurile mai lasa`ne ba cu balu tau CA NU ESTI PRIMUL care merge la un bal haidi pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 NU MA DAR E PRIMU LA CARE SCOT UN TZARAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 care vine duminica aici http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=166088 ? cica sunt curse cu nu stiu ce masini tari la piata constitutiei la 11:30. hai sa stabilim un loc de intalnire cum ar fi la romana la 11 . asta daca nu ninge si venim cu motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 cagivel, rsica-papusica, xtazica © black_chiller, tzarani.. Ce mult ne iubim noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 we love you tazmanel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) Si eu va iubesc... Dar nu va zic unde... Editat Noiembrie 3, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 care vine duminica aici http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=166088 ? cica sunt curse cu nu stiu ce masini tari la piata constitutiei la 11:30. hai sa stabilim un loc de intalnire cum ar fi la romana la 11 . asta daca nu ninge si venim cu motoarele. cine vrea sa vina la ora 11 la mec la unirii, o vom lua pe trotuar pana acolo pentru ca se inchide circulatia in zona. eu la 11 sunt la mec la unirii va astept, daca nu vine nimeni eu tot vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 bah...m-ati omorat cu avatarurile alea cu desenele alea tampite cred ca imi fac si eo ca imi place luv u girls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 cine vrea sa vina la ora 11 la mec la unirii, o vom lua pe trotuar pana acolo pentru ca se inchide circulatia in zona. eu la 11 sunt la mec la unirii va astept, daca nu vine nimeni eu tot vin bine, ne vedem la 11 la mec la unirii, vin sigur daca e senin.. daca sunt nori nu vin. ps: banuiesc ca vii cu motoru? eu asa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 bah...m-ati omorat cu avatarurile alea cu desenele alea tampite cred ca imi fac si eo ca imi place luv u girls http://www.sp-studio.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 bine, ne vedem la 11 la mec la unirii, vin sigur daca e senin.. daca sunt nori nu vin. ps: banuiesc ca vii cu motoru? eu asa vin da cu motoru vin si pe nori ca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 NU MA DAR E PRIMU LA CARE SCOT UN TZARAN pe care tzaran l-ai scos ma in maxx ? te scoti de unu singur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 s-a terminat c avatar am > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 poze de la bucharest-ring pentru furia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 s-a terminat c avatar am > fa dement`o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 ala din poza nu sunt eu, ca sa fie clar gata, astea-s toate, zilele aste revin si cu niste filmulete cu sunet cine vine la cursa din mai 2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 ce fatza de gay are FURIEL in poza aia si avataru lu pow arata mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 erau aproape 0 grade si pana atunci am stat cu caciula in cap :| dar merge ma lasa ca nu eram la agatzat, pt agatzat o las pe tanti din poza urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate