Reverse Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Ceva de 125cc nu se merita de 50. Rs,Cbr,Mito,Gpr. sau un runner de 50 ca e puternic rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 La examenul pt A1 sau A, chestionarul este la fel ca si la B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 La examenul pt A1 sau A, chestionarul este la fel ca si la B? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 O cheama Alinutza?! daca vrei iti fac eu cunostiinta cu una Alinutza cand ajungi pe la mare:D ...asha..lasand gluma de-o parte..intrebare pt domnu' shef Cobra..exista vreun topic/coltz al detinatorilor de first bike?eu n-am vazut pan acum...am mai obs recent ca au mai aparut ceva oameni care si-au luat asha ceva...so..o pana sa deschid un topic..care poate sau nu sa fie de folos...astept o parere/raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 Sunt multe topicuri gen "merita First Bike?" etc, dar nici unu Detinatori First Bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Sunt multe topicuri gen "merita First Bike?" etc, dar nici unu Detinatori First Bike deschid topic cu cei care detin deja.....partea a 2-a ca se tot discuta....deci ar fi ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 As you wish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Reverse,sterge semnatura aia cu TZR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Reverse,sterge semnatura aia cu TZR-ul De ce mah?totzi ma foootetzi la cap cu semnatura aia ... o tin asa de amintire,de micu` LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Pe unde a mai ajuns TZR-ul ala?Din cate imi aduc eu aminte CT,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Pe unde a mai ajuns TZR-ul ala?Din cate imi aduc eu aminte CT,nu? Dap Dap , merge baiatu cu el toata ziua...rezistenta piesa,mai ales ca m`am dat eu cu ea ...ma tii minte drumu de intoarcere din munti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Muhahhahah. Atunci cand era sa iau eu gramada aia de nisip in plin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 de unde pot lua si eu angel eye's ptr rs ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 de unde pot lua si eu angel eye's ptr rs ??? nu recomand.am avut eu si mi le-a topit faza scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 nu recomand.am avut eu si mi le-a topit faza scurta daca au fost din alea de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 daca au fost din alea de calitate daca ai gandi logiq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 /index.php?...c=73259&hl= Astea nu cred ca se mai topesc cum se topeau alea pe led. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 astea sunt din alea marfa p neon @alexxut - imi place de tine ca faci afirmatii inteligente, mircarule .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 /index.php?...c=73259&hl= Astea nu cred ca se mai topesc cum se topeau alea pe led. ia-ti tu primu,experimenteaza ca ai mai multi bani ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 Nu imi mai pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 da se topeau cele pe led?? LOL la scuter in vremurile bune am avut si mergeau excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 De la caldura emanata de bec,stateau prea aproape de bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 un fleac,suntem de bani gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 cata cata.....eu vb in cunostinta de cauza...tu le cam explodezi.... asta ca sa nu zic cat esti de"serios" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) eu zic ca tu esti cam off-topic, tu ce zici ? observ ca ai ceva cu mine, daca am dreptate astept un semn de la tine, mergem dau o berica si rezolvam problema L.e: un juice ca am uitat ca nu esti major Editat Februarie 17, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate