IceCube Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) Sparg eu gheata .. primele poze de la Miss Moto 2009 astea sunt, o sa mai uploadez in curand si altele ! Enjoy Editat Iunie 29, 2009 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Si ale mele in linkul de mai jos. LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 Altele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Si ale mele in linkul de mai jos. LINK Deci... cine ia arhiva asta si o dezarhiveaza pe PC, ar trebui sa fie 203 poze ok. E o arhiva facuta pe Mac cu OS X, si in momentul in care e dezarhivata pe Windows, o sa se mai formeze niste fisiere temporare (tot atatea cate poze sunt), care nu se pot deschide, desi au extensia .jpg. Alea se pot sterge si ramaneti doar cu pozele normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 sper ca ank a castigat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) sper ca ank a castigat!! Locul 3. POZE MISS MOTO Editat Iunie 29, 2009 de Ramy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 bun si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 frumoase motociclistele . bravo. Inca un eveniment la care merita sa participam. Bravo tuturor fetelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) offf... cum de am uitat de evenimentul asta un vot la Anka din partea mea Editat Iunie 29, 2009 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 Vedeti ca topic separat pentru comentarii, lasati aici doar pozele.. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 cine e tipa? /index.php?...t&id=494405 Daca e pe forum: vrei sa fii prietena mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 cine e tipa? /index.php?...t&id=494405 Daca e pe forum: vrei sa fii prietena mea? /index.php?...t&id=494451 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 seeeeenchiiiiuuuu! Adena...vrei sa fii prietena mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 seeeeenchiiiiuuuu! Adena...vrei sa fii prietena mea? Stai la rand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Stai la rand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Stai la rand ! nu, multumesc! sunt mai nesimtit din fire! si pe langa asta...vad ca deja ti-ai luat 2 poshete in mufa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) esti off-topic si oricum matrimonialele s-au mutat pe urban riders .. si n-am zis ca trebuia sa stai la rand dupa mine ... ce faci pisoi ? eh, si eu pe aici, vorbeam prostii .. Editat Iunie 30, 2009 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 esti off-topic si oricum matrimonialele s-au mutat pe urban riders .. si n-am zis ca trebuia sa stai la rand dupa mine ... ce faci pisoi ? eh, si eu pe aici, vorbeam prostii .. vezi tu makeout acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 adena, i've got a real crush on you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 adena, i've got a real crush on you! du-o pana la Breaza si o vei convinge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 du-o pana la Breaza si o vei convinge. Asa repede?? :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Stephon, dai o bere ca am obtinut o reactie. Nu la ce te asteptai tu, dar totusi. Sar`mana don`shoara Adena. Nu asa repede norma. Dar e zona faina. merge de o plimbare pe 2 roti. Editat Iulie 2, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate