zael26 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Cine mufeaza furtune de frana/ambreiaj hidraulic in bucuresti? Daca stiti lasati-mi si mie un PM k imi e mult mai usor asa decat sa stau sa cautr mereu post-ul. MS anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 Cine vinde atunci furtune deja mufate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Cine vinde atunci furtune deja mufate? /index.php?showtopic=295649 Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Am niste furtunuri scoase pe de un Suzuki Bandit de 600 gata sertizate, sint in stare impecabila. Esti interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 lenea e cucoana mare.......................... nu cred ca mufeaza nimeni furtune in buc. sa i-au gata facute... noi or` sh. oricum nu sunt chiar scumpe.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) lenea e cucoana mare.......................... nu cred ca mufeaza nimeni furtune in buc. sa i-au gata facute... noi or` sh. oricum nu sunt chiar scumpe.................... Analfabetu"-le"............ handicapat analfabet ce esti handicapat FYI, un set de furtunuri HEL (btw, asta e plurarul corect, handicapatule), costa cam 200 RON Asta ca sa nu-ti zic cit costa cele originale. (cuvant jignitor) PS: handicapatule Editat Iulie 1, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 La mine problema e urmatoarea : furtunasul de la ambreiajul hidraulic se imbina cu o teava de fier, apoi iarasi cu un furtun normal la prindere,in celalalt capat. Problema e k partea metalica nu are nimic,nu aia vreau sa o sch ci doar furtunul si trebuie mufat aia e problema. Nu as vrea sa inlocuisc totul nu din cauza banilor,ci pt k teava aia de fier a fost pusa acolo dintr-un anumit motiv ( si anume incalzirea motorului care ar putea deteriora cauciucul). In concluzie nim,eni nu mufeaza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Mufeaza, bineinteles. Uita-te la http://www.badi.ro - sunt pe bd Laminorului. Furtunuri cu insertie metalica pentru orice fel de circuite hidraulice, ti le taie pe loc, la orice lungime, le sertizeaza cu orice fel de capete ai nevoie. Si mai ieftin decat daca iei furtunuri asa-zise "speciale de moto". PS - nu trebuie sa stai cu ochii pe topic ca sa vezi cand ti-a dat cineva raspunsul asteptat - te poti abona la propriul topic si primesti mail Hai, ca azi sunt pus pe promovat functiile forumului, hehehe. Editat Iulie 2, 2009 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 Trist...am fost acolo si mi-au spus ca asa capete nu au,ca la ei nu am cum sa fac, sa incerc in alta parte.. ( Deci ramane valabila intrebarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Trist...am fost acolo si mi-au spus ca asa capete nu au,ca la ei nu am cum sa fac, sa incerc in alta parte.. (Deci ramane valabila intrebarea... dute la Hidraulica s.rl. e undeva pe langa aeroportulotopeni..au cei de acolo masina de sertizat si au si capete pt furtun..poate ti le fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Octombrie 17, 2009 Autor Share Postat Octombrie 17, 2009 REZOLVAT ! TOPIC CLOSED ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Pai? Nu vrei sa oferi informatia si mai departe? Cat? Unde? Cum? Ma intereseaza si pe mine aspectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate