pepsi Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Buna, duminica va fi ultima incercare de a repara etz-ul, daca tot nu reusesc, scot motorasul la vanzare (o dezmembrez) , asa informativ ar fii cineva interesat de piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 mare ghinion ai avut omule cu mz'ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 mare ghinion ai avut omule cu mz'ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 @harciugu : daca nu te intereseaza piese de ce dreq te bagi in topic ? Aduna post-uri pe alte topicuri, nu aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 nu va certati oameni buni, suntem o comunitate unita, prieteni, chiar si daca nu ne cunoastem personal, nu faceti ca cei de pe SBZ (no offence boys) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 @harciugu : daca nu te intereseaza piese de ce dreq te bagi in topic ? Aduna post-uri pe alte topicuri, nu aici. si tu ce faci? nu vezi ca eshti off-topic... bine ca dai sfaturi vad ca ai link catre acest topic dar nu vad de ce ataci asha ca fac (in cel mai rau caz) up la un mesaj. si da... am gresit dand de 2 ori clip pe post la mesaj... vrei sa ma omori pt ca am conexiunea proasta la net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 ce probleme ai cu el bai pepsi , pacat ca e frumusel mz-ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 @harciugu : daca nu te intereseaza piese de ce dreq te bagi in topic ? Aduna post-uri pe alte topicuri, nu aici. @harciogu asa a facut si pe topicul meu. in fine................. nu stui dece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) si tu ce faci? nu vezi ca eshti off-topic... bine ca dai sfaturi vad ca ai link catre acest topic dar nu vad de ce ataci asha ca fac (in cel mai rau caz) up la un mesaj. si da... am gresit dand de 2 ori clip pe post la mesaj... vrei sa ma omori pt ca am conexiunea proasta la net? Am fost nevoit sa fiu off topic din cauza ca te-ai bagat in anunt fara sa te intereseze ce scrie in el. Exagerari gen "vrei sa ma omor" nu-si au rostul. Tind sa cred ca suntem mai civilizati decat atat. @harciogu asa a facut si pe topicul meu. in fine................. nu stui dece? Te rog arata-mi si mie unde m-am bagat aiurea in topicul tau. Si uite asa s-a dus pe p#!@ anuntul. PIESE DE MZ ETZ 250 SUS PE PAGINA Editat Martie 18, 2006 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Te rog arata-mi si mie unde m-am bagat aiurea in topicul tau. Si uite asa s-a dus pe p#!@ anuntul. PIESE DE MZ ETZ 250 SUS PE PAGINA lasa @road nare rost sa ii punem paie pe foc lui harciogu' k..... asa-s uni posteaza si ei ASA ca n-au ce face (se plictisesc ca n-au mz-uri sa le restaureze Salutare tuturor comunistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 :dissapointer: oameni buni, nu va certati, nu vreau ca si acest topic sa iasa ca multe altele din "Contul comunistelor..." nu cred ca vreunu dintre voi are intenti rele.... @csman este un topic numit "putere maxima etz" sau asa ceva, pe ultimele pagini ii scris problemele motorasului, e prea mult de scris sa le mai scriu odata. @baluba16 ai zis ca te interesezi de un carter... ai reusit ceva? Make love not war... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 :dissapointer: oameni buni, nu va certati, nu vreau ca si acest topic sa iasa ca multe altele din "Contul comunistelor..." nu cred ca vreunu dintre voi are intenti rele.... @csman este un topic numit "putere maxima etz" sau asa ceva, pe ultimele pagini ii scris problemele motorasului, e prea mult de scris sa le mai scriu odata. @baluba16 ai zis ca te interesezi de un carter... ai reusit ceva? Make love not war... Da pretene ala e un motociclist de vreo 50 ani care a avut tot ce inseamna comuniste in curte am vb cu el joi si mia zis ca are ori ce piesa de etz, si am ramas cu el sa ma duc sa vad OK vorbim pe mess salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 @road: cica e o zicala romaneasca: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. no offense dar este topicul lui pepsi. hai sa'tzi arat io topicul ala... ca functia search e o mare enigma pt unii... /Fratilorrrrrr-t33709.html @baluba16: continua sa crezi ca ai dreptate. vrei sa vinzi la "pretz de fier vechi" fara sa descrii sa descrii marfa. good luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) Te rog arata-mi si mie unde m-am bagat aiurea in topicul tau. @road: cica e o zicala romaneasca: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. no offense dar este topicul lui pepsi. hai sa'tzi arat io topicul ala... ca functia search e o mare enigma pt unii... /Fratilorrrrrr-t33709.html Deci, in primul rand cititi toti mai cu atentie. Din postul lui baluba16 se intelege ca EU (nu tu) m-am bagat in topicul lui, si astfel PE EL l-am intrebat unde m-am bagat peste el, NU PE TINE, harciogule. Asa ca nu ma intereseaza ce faci tu cu timpul tau, NU am cerut sa vad topic-ul lui baluba16, unde ai postat si tu. Cred ca m-am exprimat destul de clar, in toate post-urile mele. Si in al doilea rand afla ca topicul asta ma priveste direct si pe mine, asta doar ca sa-ti dau tie niste explicatii care in mod normal nu te privesc. Asa ca lasa proverbele, daca nu sti despre ce e vorba. Editat Octombrie 25, 2006 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) Deci, in primul rand cititi toti mai cu atentie. Din postul lui baluba16 se intelege ca EU (nu tu) m-am bagat in topicul lui, si astfel PE EL l-am intrebat unde m-am bagat peste el, NU PE TINE, harciogule. Asa ca nu ma intereseaza ce faci tu cu timpl tau, NU am cerut sa vad topic-ul lui baluba16, unde ai postat si tu. Cred ca m-am exprimat destul de clar, in toate post-urile mele. Si in al doilea rand afla ca topicul asta ma priveste direct si pe mine, asta doar ca sa-ti dau tie niste explicatii care in mod normal nu te privesc. Asa ca lasa proverbele, daca nu sti despre ce e vorba. Pt k sa nu ne mai certam cu harciogu ii daruiesc ceva..... http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_...il=&act=results k sa fie ok INCA CEVA FOARTE IMPORTANT DAK VA CERTATI CU FRATI MEI (MOTOCOMUNISTE SAU AXI) - E PROBLEMA VOASTRA DAR NU MA MAI BAGATI SI PE MINE IN OALA DECI: MOTO_COMUNISTE SI AXI SUNT INDEPENDENTI DE MINE, FIECARE PE CONTUL LUI ASTA AM VRUT SA VA SPUN MERSI DOMNULUI PEPSI K MA LASA SA MA "desfasor" pe topicul lui salutari!!!!!!!!!!!!!1111 Editat Martie 18, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Eu nu am de gand sa ma cert cu nimeni, si imi cer scuze (harciogu) daca am fost ofensiv in remarcile mele. Asfalt uscat tutror si sa auzim de bine. Totul e bini cand se termina cu BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profesorul Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 ma intereseaza furca de fatza (amortizoare + juguri) ....... da-mi un apel la 0722478501 daca i-ai facut un pretz si te sun eu,merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 te reamintesc ca nu e sigur ca o sa dau pe piese, asta ar fii cam ultima solutie, daca nu reusesc sa o repar ... dar un pret informativ pot zice.. 2.5 mil. ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Vreau si eu ceva piese din cutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Vinzi in bucati pana la urma sau ai facut acest topic sa ne faci pofta pentru piese de ETZ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 vinderea pe bucati e ultima solutie, o zis mecanicul a incearca sa repare, si daca nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsmgsa Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 vinderea pe bucati e ultima solutie, o zis mecanicul a incearca sa repare, si daca nu se poate... Salutare! M-ar interesa cutia de viteze, asta daca nu ai vandut-o pana acuma. Daca nu, gsa_ro sunt pe y messenger si gsmgsa pe skype. MErci! Astept raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate