Rinno Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Sal stie cineva ce este cu Roby ca nu a mai aparut de mult pe forum ? Si ma intrebam ce este cu el poate stie cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 chiar m-am speriat cand am vazut postul, fi sigur ca nu e pe undeva , poate e vreme frumoasa la el acolo si se plimba cu motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 cred ca e in Anglia acum.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 cred ca e in Anglia acum.... B. da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 Nu stiam ce sa intamplat cu el !!! Am observat ca nu mai este din lipsa lui de posturi si am crezut ca sa intamplat ceva cu el. De asta am si deschis acest topic. Dar daca voi spuneti ca este in Anglia inseamna ca este ok !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 e la munca,o sa revina cand are acces la net.....sau cand se intoarce in spania... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Daca ii iese faza nu mai vede Spania... heheheh! Sa speram ca are bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Daca ii iese faza nu mai vede Spania... heheheh! Sa speram ca are bafta! aprob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 e ok am vorbit eu cu el acu o saptamana, de fapt el ma sunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 va saut pe toti sunt ok momentan sunt foarte ocupat ,dar sunt sunt super ok Cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 TE ASTEPT LA LONDON BRAV SALUTARE LA TOATA LUMEA ,-!!! MA BUCUR CA ESTI BINE!!!!!!!!!!!!!!! L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 naspa schimbare,sa lasi frumoasa Spanie pt mohorata Anglie....dar deh,banu vorbeste. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 naspa schimbare,sa lasi frumoasa Spanie pt mohorata Anglie....dar deh,banu vorbeste. B. nici de cum nu e vorba numai de bani,este vorba de ce voi face acolo si despre viitorul meu in materie de choppere cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 ma indoiesc ca ai merge in anglia sa lucrezi pe gratis.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 te asigur ca nu e vorba numai de bani in rest totul va fii mult mai bine decit in spania,asta stiu sigur roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 bafta si spor in ceea ce faci. numai bine!asteptam o '' vedere'' de la tine cint te vei aseza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Am scris postul fara sa ma uit pe pagina doi asa ca... Oricum: BAFTA ROBY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Salut Roby...E bine ca vrei sa te stabilesti in Albion.Sunt multe Trimph-uri si BSA-uri de chopperit si bobberit...Te mai asteptam pe acasa cu o "british" chopperita sub tine. Ceau! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 spre deosebire de spania,nu uita sa-ti cumperi o umbrela si niste cisme de guma.....hahaha B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 no sa am nevoie nici de cizme,nici de umbrela ca voi sta toata ziua in atelier haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 asa sa fie cum zici tu!succes!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Acum 3-4 zile am fost in Spania si am vorbit cu el la telefon! Era deja mahmur dupa o betie printr-un IrisPub! E ok omu! E in Malaga! Aaaa, pfff sorry , amu am vazut ca a postat deja si el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate