CobraArt Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 inchid topicul,ca nu se mai fabrica si eu vreau motor nou. m-am uitat pe o lista de preturi si mi s-a parut exorbitant ce preturi aveeau . a postat cosmo de la micro Cred ca ai deschis 20 de topicuri sa intrebi ce model de scuter/motoreta vrei A postat Reverse dupa userul lui CobraArt, de pe calculatorul lui egobrain,calcultatorul lui egobrain era la puya acasa si puya avea casa mobila parcata langa casa lui harigan SI intr-un final postul a fost editat dupa calculatorul lui POW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 ce calculator a lu egobrain?! nu e nici un calculator a lu egobrain... minte!!!! nu-l credeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 cumetre cand dai cateva mii de euro pe un motor NOU vrei sa aflii mai multe opinii ca nu itzi iei motor zilnic cum iei paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Cred ca ai deschis 20 de topicuri sa intrebi ce model de scuter/motoreta vrei A postat Reverse dupa userul lui CobraArt, de pe calculatorul lui egobrain,calcultatorul lui egobrain era la puya acasa si puya avea casa mobila parcata langa casa lui harigan SI intr-un final postul a fost editat dupa calculatorul lui POW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Gilera DNA 125 si 180 se mai fabrica (si se mai si vind cu succes), modelul 2006 are imbunatatiri estetice si ghidon mai inalt, plus roata fatza mai mare (stil general streetfighter). Bagabontii de la Paneuro n-o mai aduc, insa. Am vazut chiar ieri un DNA 180 "vechi" (desi nou) la 3000 euro plus TVA, la magazinul Titan. Nu stiu (nici nu stia nimeni pe acolo) cine il ofera din stoc, despre garantie sau alte alea. Oricum, sint f. comode in oras (nu macini in cutie de nebun si nu faci circei la mina stinga) si-n plus au un demaraj incredibil pina pe la 90-100 km/h (180-ul baga 125 crono, 140 indicati pe bord). PS. Mai cititi, oameni buni, reviste (in Univers Moto am dat noul DNA la stiri acum citeva numere!) Toate bune anyway! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 stiu ca a fost dat la stiri, da nu stiam cand apare. ai si niste poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Este si poze...uite o 50 cmc la care se vede ghidonul inaltat si roata fata pe 15 tzoli, in loc de 14. Chiar si 50-ul poate ajunge, cu un kit destept Malossi - 80 cmc - la aproape 20 de cai si peste 120 km/h. Asfalt uscat si bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Gilera DNA 125 si 180 se mai fabrica (si se mai si vind cu succes), modelul 2006 are imbunatatiri estetice si ghidon mai inalt, plus roata fatza mai mare (stil general streetfighter). M-am uitat pe site-urile Gilera din Italia , Marea Britanie si Romania si modificarile de care vorbesti sunt valabile, dar numai la modelul de 50cc. Cele de 125 si 180 nu sunt de gasit in lista de produse (sau cel putin nu le-am gasit eu); deci trag concluzia ca intr-adevar nu se mai fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Este si poze...uite o 50 cmc la care se vede ghidonul inaltat si roata fata pe 15 tzoli, in loc de 14. Chiar si 50-ul poate ajunge, cu un kit destept Malossi - 80 cmc - la aproape 20 de cai si peste 120 km/h. Asfalt uscat si bafta maxima! kitul de 80 are 15 cp si pe dna care este mai greu ca alte scutere aduce la o viteza maxima de 110...vazut,testat,aprobat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 atunci unu de 125 cu tunning cat prinde>?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 300 pe putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 .....In cadere libera..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 300 pe putin ma lasi? ia usor 400 si asta cu vantul din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 eu nu cred ca prinde aia de 50cm, 120........da orice e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
full_speed4_u Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 in concluzie se merita sa-ti iei un dna de 125cc sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 d c nu? mie imi place mult jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 kitul de 80 are 15 cp si pe dna care este mai greu ca alte scutere aduce la o viteza maxima de 110...vazut,testat,aprobat nu ai mers cu a lu laptaru cu kitu de 70 am fost la snagov cu el cu zdark si cu inca unu damaschin...pot sa zic ca mergea constant 120 cine nu crede intrebati-i pe astia si tu paule il stii pe laptaru cu dna ala roshu si nu vorbesc prostii acum(doar de data asta;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate