Supapa_Jr Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Vreau o comunista sa ma joc cu ea pe campuri...Daca are cineva de vanzare..orice...doar sa functioneze acceptabil...si la bani putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 si vrei sa faci din ea SF sau enduro? sau SS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 un misk de ex ?? te-ar interesa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 Minsku pot sa il iau moka...dar tre sa ii fac motoru...eu zic ceva....o mobra sau ceva ce se preteaza la soft enduro ce inseamna SF si SS nu stiu ) si de data asta nu mai am gand de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Eu zic ca daca tot vrei sa iei o comunista sa nu iti bati joc de ea pe campuri pt ca oricum nu se mai gasesc piese pe toate drumurile. Daca gasesti ceva incearca sa o reconditionezi, sa te apropii cat mai mult de cum a fost ea... originala, sa o faci sa mearga cat mai bine si din cand in cand te poti bucura de parfumul unei plimbari cu comunista. Toate bune, Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 Pai..ce sa zic...de altceva nu am bani ca imi luam un enduro mic...se pare ca o sa imi iau un motor de motocicleta sa imi fac un kart ... asa de caterinca...voi ce ziceti...sau dati-mi voi sugestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 (editat) ) si de data asta nu mai am gand de tuning Nu zau?! Se vede cu ochiul liber... doar fiecare dintre noi a pus un motor luat de aiurea pe un cadru ca sa iasa un cart, nu? Lasa ca e bine! That's the spirit! Bravo! Ia Minskul, daca zici ca e moka, fa-i motorul (fara tunning) ca te tine mai mult decat Mobra prin rape. Editat Martie 25, 2006 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate