berchez_cel_turbat Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 ma gandeam sa fac un topic sau cu s-a numi chestia asta in care sa ne spunem ofurile sau sa ne cerem sfaturile sau..daca are careva nevoie de piese sau de una alta...no sa bage aici sau ceva..io stiu...hai ca vedem ce iese..mai ales ca suntem destui prin cj cu comuniste...P.S. :si etzu e comunist....asta pt. reqviem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Reqviem vroia sa fie Requiem, nu???? in fine.. am nevoie: de japoneza, de turometru de cutie(top case). no am zis... PS at pierdut o iesire beeeeeeeeton, pacat ca eram singurul cu comunista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 cred ca ma incadrez si io in coltul acesta, da trebuia facut un colt a comunistelor striacte, ca acolo incape mai bine mobra mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Ok....daca stie cineva vreun ambielaj de simson in stare buna sau chiar si un motor nou sau in stare buna....sa ma anunte si pe mine ca ma intereseaza.....in rest daca mai are cineva nevoie de una alta eu o sa incerc sa ajut cu ce pot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 salut! pot sa ma bag si eu printre voi astia cu comuniste din cj? ca prin alba vreo 2 dak au comuniste ca restu is cu nasu pe sus cand ma intalnesc cu ei multzam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Si eu si eu!!!! Si eu am comunista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 sa traiesti nea berchezu` pt topicu asta... nu e stress ca avem comuniste, am muncit pt ele o gramad`... oricum nu uitam cum unii ajung sa aiba speedane, taticu mare sef de trib da tzancului banutz pt speedan, plodul isi ia si ce urmeaza stiti si voi ... ne mandrim, le iubim si sanatosi le calarim... iubitzi-va "gagicile" fie ele si mai in varsta ca voi ca doara merita nu putem razbi in razboiul asta al carenelor sau al cailor putere dar pasiunea ne face invingatori.. tineti-o tot asa voi posesorii de comuniste, motoare vecgi cu suflet mare numa bne, sanatate si drum intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 Ok....daca stie cineva vreun ambielaj de simson in stare buna sau chiar si un motor nou sau in stare buna....sa ma anunte si pe mine ca ma intereseaza.....in rest daca mai are cineva nevoie de una alta eu o sa incerc sa ajut cu ce pot... incearca la Belo de pe Maramuresului....este chiar cum intri pe Maramuresului dinspre partea cu Baciu..este pe dreapta o poarta foarte foarte colorata...acolo suni si intrebi de Belo...poate are el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Multumesc Berchez...o sa incerc....Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 pai eu iti urez bafta mestere...sper sa iti rezolvi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Da` un pinion dublu din cutie la ETZ nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Martie 31, 2006 Autor Share Postat Martie 31, 2006 igi...incearca sa-l suni pe ala din tg mures...e unu care vinde piese de etz...robi tre sa i aiba nr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Igi, eu am un numar, sper asta sa fie... e de la tipu din mures cu piese... 0744/506624 numa bine, sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Mersi.Am vb. cu unu si imi vinde un motor intreg la pretul unui pinion la Zoli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 sa traiesti nea berchezu` pt topicu asta... nu e stress ca avem comuniste, am muncit pt ele o gramad`... oricum nu uitam cum unii ajung sa aiba speedane, taticu mare sef de trib da tzancului banutz pt speedan, plodul isi ia si ce urmeaza stiti si voi ... ne mandrim, le iubim si sanatosi le calarim... iubitzi-va "gagicile" fie ele si mai in varsta ca voi ca doara merita nu putem razbi in razboiul asta al carenelor sau al cailor putere dar pasiunea ne face invingatori.. tineti-o tot asa voi posesorii de comuniste, motoare vecgi cu suflet mare numa bne, sanatate si drum intins imi place cum gandesti! si eu is unu deavostru , daca ma iau dupa topic...doar ca-s la inceput...si inca invat.. oricum sper sa ajung si eu prin cluj sa va cunosc asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 DIN PACATE vand simson sport 1961,modificat,stare super, acte la zi,vt 2007,motor 280cmc,v max=120km/h. pret:650 euro negociabil. Tel:260534;0745250630;E-mail:flexi720609@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 frumos motorasu...pacat ca il dai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 frumos motorasu...pacat ca il dai..... mersi de compliment,si mie imi pare rau dar nu pot tine doua,am lucrat toata iarna la el,motor in rodaj inclusiv ambielajul....asa arata cind l-am cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strider Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 He he, se pare ca nu sunt singurul iubitor de comuniste... Asta ma face sa ma simt bine. Sunt si eu cu voi. Calaresc o Planeta 5 aproape zilnic si nu ma las invins decat de o ploaie torentiala. Iar calutul trage fara nazuri. Respectele mele domnilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Hello! Am vazt cam tarziu topicul asta, dar imi este pe plac. Se pare ca si eu ma incadrez aici cu spurcat russian motorcycle (voshod) deocamdata nu prea am probleme dar fac ce pot pentru cei care au. Astea le avem, pana schimbam si noi motoarele astea cu in "jeg" de harley ne strofocam cum putem cu ele. Asfalt uscat si drumuri fara prea multe probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 incet incet ne adunam cu totii..ar fi fain sa ne intalnim odata toti cu motoarele pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strider Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 incet incet ne adunam cu totii..ar fi fain sa ne intalnim odata toti cu motoarele pe undeva... Buna idee ! O intalnire pe comuniste... Cand si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 asa mai merge, pacat ca am probleme cu mandra dar se rezolva in curand.... sper sa se materializeze intalnirea de comuniste intr-o zi insorita, precum este azi, foarte greu de rezistat fara motor sub craci da merita trebuie sa ne adunam ca nu tinem asul cu speedanele si e cam greu de mers cu ei in grup, asa intre noi mere si 70km/h fara probleme , viteza de croaziera ideala pentru "doamnele" noastre va urez toate alea bune si sa stapaniti sanatosi "monstrii astia asa zis demodati", sanatate maxima la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 23-25 iunie, la Turda Intrunirea motocicletelor de epoca, adica se poate si cu comuniste:) Mi-am pus aprindere tranzistoriala la ETZ, m-am regulat avansul si acuma merge beeeeeeeeeeeeeeeton:) Mersi de ajutor!(Stie cine stie!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 recomanda si mie requiem, ca nu ar strica nici la etz-ul meu... spor la lucru, pt Pasti mai vorbiram noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate