klipakis Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Salutare! Paul ma numesc, sunt din Suceava insa locuiesc si lucrez in Iasi. In sfarsit am reusit sa achizitionez o Yanaha xv 250. Numai ghine tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) SALUT!sunt emi am 29de ani si sunt din IASI dar momentan sunt stabilit in GRECIA (ATENA) vin acasa doar vara in concediu!am permis din 98 si deacursul anilor am avut nenumarate motoare ca:minsk,voshod,jawa350,mz,yamaha tzr 250,kawasaki zzr400,kawasaki zx600,yamaha r6,yamaha r1,kawasaki zx12r ninja si acum am un yamaha ttr 600 si suzuki gsxr 1000 k8 cu care am cistigat locul 3 la clasa extreme aici in Grecia (Megara).In fiecare an vin acasa cu cite un motor ruta Atena-IASI si inapoi cam 2000 km dus si 2000 intors fac asta de ceva ani si e super!ne vedem in august acasa!A am uitat sa mentionez ca OVIDIU mi-a fost mentor! asta e pagina mea de pe hi-5:http://hulubeiemanuel1.hi5.com Editat Mai 24, 2009 de EMIKAWASAKININJA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Salutare baieti! Stiti ceva de userul "darkr1d3r" ? Este din Iasi, poate il cunoaste cineva de aici. Am sa ii transmit ceva si nu mai dau de el de cateva luni nici pe forum nici pe Messenger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 asta e pagina mea de pe hi-5:http://hulubeiemanuel1.hi5.com Uuuu, tons of pictures! You are sooo cool, aren't you? Fii bine venit, pitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Uuuu, tons of pictures! You are sooo cool, aren't you? Fii bine venit, pitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) Salut S-a pierdut numar de inmatriculare IS 0825 recompensez cu o bere pe cel ce il returneaza contact : 0742571315 Editat Iulie 14, 2009 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
habeeb Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 salut, sunt onut si am un cbr din 99, f frumos:). din pacate timp pentru plimbari nu prea este iar cand este il folosesc strict pt asta, mai putin la socializari.bafta la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Salutare, sunt Catalin, 40 de ani din Iasi, numai ca bag carca in Grecia si vin numai vara pe acasa. Am o Suzuki Hayabusa 1340, si de cate ori sunt liber o iau la fuga! La vara sigur o sa ajung pe la fundatie, ca nu am fost anul asta decat prin jurul casei, subtire tare concediul. Salutare tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Buna! Sunt Crina, din Iasi, 21 de ani. Momentan nu am moto, dar imi vine peste o luna Yamaha R6... Cam atat Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Esti pe bune?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Esti pe bune?? ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Esti pe bune?? presupun ca vine ceva in genul fata,21 ani..sari pe R6 ... scuzele mele daca am interpretat gresit,berea o dau cand se incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 presupun ca vine ceva in genul fata,21 ani..sari pe R6 ... scuzele mele daca am interpretat gresit,berea o dau cand se incalzeste Sari peste R6??? Si de ce ma rog? Ti-se pare atat de imposibil sau cum? Lasa ca ne vedem noi la primavara si sa mai vad atunci ce zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Sari peste R6??? Si de ce ma rog? Ti-se pare atat de imposibil sau cum? Lasa ca ne vedem noi la primavara si sa mai vad atunci ce zici nu e nicio tenta rautacioasa in ce am spus mai mult decat atat,doar am incercat sa interpretez ce a spus nea' Calin26. well...hai sa spunem doar ca e o chestie putin mai iesita din comun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 are you for real? vezi ca ai scris gresit...si te mai miri ca "sar" colegii pe tine cand scrii ceva acu revenind eu nu inteleg cu ce va deranjeaza donsoara cria? s-a prezentat puteti sa-i urati asflat uscat....pentru alte prostii este PM si site-uri de dating Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 nu se mai ia nimeni in 2010... sa ne vedem "dezbracati" pe strazi. asa cum o voi face eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 nu se mai ia nimeni in 2010... sa ne vedem "dezbracati" pe strazi. asa cum o voi face eu. te dai streetfighter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 are you for real? Oau, incearca si omu' sa intre in vorba cu voi, da' vad ca nu prea va plac fetele. Faza e ca am mers pe R6 si m-am indragostit de ea. Si exact de asta imi si iau Si in rest, sunt fata. Garantez eu ) (sau vrei poza, sau altceva pt confirmare???) Mesaj completat Crina, esti buna? daca da? da-mi add pe mssenger sa ne 'cunoastem'. ) Lumea zice ce's nebuna. deci nu are rost sa-ti dau add atata timp cat tu vrei una buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Buna! Dupa cum spuneam si intr-un post anterior...daca esti asa cum spui...nu pot decat sa ma bucur ca a mai aparut o motociclista in Iasi, sper ca vom face cunostinta la primavara, cand probabil ne vom intalni prin oras. Bine ai venit printre motorizati si mare MARE grija cum te descurci cu bestiuta aia de R6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mesaj completat Buna!Dupa cum spuneam si intr-un post anterior...daca esti asa cum spui...nu pot decat sa ma bucur ca a mai aparut o motociclista in Iasi, sper ca vom face cunostinta la primavara, cand probabil ne vom intalni prin oras. Bine ai venit printre motorizati si mare MARE grija cum te descurci cu bestiuta aia de R6! Oaaau, in sfarsit, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Crina_y, daca nu esti troll, bine ai venit! Ar fi bine sa asculti pe altii mai experimentati in legatura cu R6-le, dar in fond, e viata ta si ... sfatul bunicii, stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Crina_y, daca nu esti troll, bine ai venit! Ar fi bine sa asculti pe altii mai experimentati in legatura cu R6-le, dar in fond, e viata ta si ... sfatul bunicii, stii tu In leg cu sfaturile, daca le-as fi primit in urma cu vreo 2 luni, chiar as fi tinut cont de ele. Insa acum e prea tarziu :-S.... Si da, voi avea grija, cel putin voi incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 In leg cu sfaturile, daca le-as fi primit in urma cu vreo 2 luni, chiar as fi tinut cont de ele. Insa acum e prea tarziu :-S.... Si da, voi avea grija, cel putin voi incerca. Atunci sa-ti traiasca R6-le si sa te lase sa traiesti! Sa vii la fundatie cu el sa-l uzi cu ceai sau cafea Mergi cu grija, nu tot ce zboara se mananca, dar in general ce pica merge la spital. Echipament ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Atunci sa-ti traiasca R6-le si sa te lase sa traiesti! Sa vii la fundatie cu el sa-l uzi cu ceai sau cafea Mergi cu grija, nu tot ce zboara se mananca, dar in general ce pica merge la spital. Echipament ai? Ma lasa sa traiesc ) Cel putin pana acum m-a lasat.... Si merg cu grija... Uneori :-" Am tot in afara pantalonilor Ca nu gasesc :-S App, daca are cineva idee de unde pot lua (si na, ceva mai accesibili), sa-mi zica si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ma lasa sa traiesc ) Cel putin pana acum m-a lasat.... Si merg cu grija... Uneori :-" Am tot in afara pantalonilor Ca nu gasesc :-S App, daca are cineva idee de unde pot lua (si na, ceva mai accesibili), sa-mi zica si mie. Ci-i ala troll ? Bine te-ai alaturat crina_igrec, asfalt uscat si ai grija cu cine te inhaiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate