Sari la conținut

A Inceput Sezonul

orestte
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 500
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

SALUT!sunt emi am 29de ani si sunt din IASI dar momentan sunt stabilit in GRECIA (ATENA) vin acasa doar vara in concediu!am permis din 98 si deacursul anilor am avut nenumarate motoare ca:minsk,voshod,jawa350,mz,yamaha tzr 250,kawasaki zzr400,kawasaki zx600,yamaha r6,yamaha r1,kawasaki zx12r ninja si acum am un yamaha ttr 600 si suzuki gsxr 1000 k8 cu care am cistigat locul 3 la clasa extreme aici in Grecia (Megara).In fiecare an vin acasa cu cite un motor ruta Atena-IASI si inapoi cam 2000 km dus si 2000 intors fac asta de ceva ani si e super!ne vedem in august acasa!A am uitat sa mentionez ca OVIDIU mi-a fost mentor! asta e pagina mea de pe hi-5:http://hulubeiemanuel1.hi5.com

post-30199-1243197822_thumb.jpg

Editat de EMIKAWASAKININJA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Salutare baieti! Stiti ceva de userul "darkr1d3r" ? Este din Iasi, poate il cunoaste cineva de aici. Am sa ii transmit ceva si nu mai dau de el de cateva luni nici pe forum nici pe Messenger!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Salutare, sunt Catalin, 40 de ani din Iasi, numai ca bag carca in Grecia si vin numai vara pe acasa. Am o Suzuki Hayabusa 1340, si de cate ori sunt liber o iau la fuga! La vara sigur o sa ajung pe la fundatie, ca nu am fost anul asta decat prin jurul casei, subtire tare concediul. Salutare tuturor!

Link spre comentariu

• 1 month later...
presupun ca vine ceva in genul fata,21 ani..sari pe R6 ... :D

scuzele mele daca am interpretat gresit,berea o dau cand se incalzeste :o

Sari peste R6??? Si de ce ma rog? Ti-se pare atat de imposibil sau cum? Lasa ca ne vedem noi la primavara si sa mai vad atunci ce zici :D

Link spre comentariu

Sari peste R6??? Si de ce ma rog? Ti-se pare atat de imposibil sau cum? Lasa ca ne vedem noi la primavara si sa mai vad atunci ce zici :o

nu e nicio tenta rautacioasa in ce am spus mai mult decat atat,doar am incercat sa interpretez ce a spus nea' Calin26. well...hai sa spunem doar ca e o chestie putin mai iesita din comun :D

Link spre comentariu

are you for real? :o 914281082941917.jpg

vezi ca ai scris gresit...si te mai miri ca "sar" colegii pe tine cand scrii ceva

acu revenind eu nu inteleg cu ce va deranjeaza donsoara cria? s-a prezentat puteti sa-i urati asflat uscat....pentru alte prostii este PM si site-uri de dating

Link spre comentariu

are you for real? :o 914281082941917.jpg

Oau, incearca si omu' sa intre in vorba cu voi, da' vad ca nu prea va plac fetele. Faza e ca am mers pe R6 si m-am indragostit de ea. Si exact de asta imi si iau :D Si in rest, sunt fata. Garantez eu :D) (sau vrei poza, sau altceva pt confirmare???)

Mesaj completat

Crina, esti buna? daca da? da-mi add pe mssenger sa ne 'cunoastem'.

:P) Lumea zice ce's nebuna. deci nu are rost sa-ti dau add atata timp cat tu vrei una buna :D

Link spre comentariu

Buna!

Dupa cum spuneam si intr-un post anterior...daca esti asa cum spui...nu pot decat sa ma bucur ca a mai aparut o motociclista in Iasi, sper ca vom face cunostinta la primavara, cand probabil ne vom intalni prin oras.

Bine ai venit printre motorizati si mare MARE grija cum te descurci cu bestiuta aia de R6!

Link spre comentariu

Mesaj completat

Buna!

Dupa cum spuneam si intr-un post anterior...daca esti asa cum spui...nu pot decat sa ma bucur ca a mai aparut o motociclista in Iasi, sper ca vom face cunostinta la primavara, cand probabil ne vom intalni prin oras.

Bine ai venit printre motorizati si mare MARE grija cum te descurci cu bestiuta aia de R6!

:o Oaaau, in sfarsit, multumesc :D

Link spre comentariu

Crina_y, daca nu esti troll, bine ai venit! Ar fi bine sa asculti pe altii mai experimentati in legatura cu R6-le, dar in fond, e viata ta si ... sfatul bunicii, stii tu :o

In leg cu sfaturile, daca le-as fi primit in urma cu vreo 2 luni, chiar as fi tinut cont de ele. Insa acum e prea tarziu :-S.... Si da, voi avea grija, cel putin voi incerca.

Link spre comentariu

In leg cu sfaturile, daca le-as fi primit in urma cu vreo 2 luni, chiar as fi tinut cont de ele. Insa acum e prea tarziu :-S.... Si da, voi avea grija, cel putin voi incerca.

Atunci sa-ti traiasca R6-le si sa te lase sa traiesti! :o

Sa vii la fundatie cu el sa-l uzi cu ceai sau cafea :D

Mergi cu grija, nu tot ce zboara se mananca, dar in general ce pica merge la spital. Echipament ai?

Link spre comentariu

Atunci sa-ti traiasca R6-le si sa te lase sa traiesti! :o

Sa vii la fundatie cu el sa-l uzi cu ceai sau cafea :D

Mergi cu grija, nu tot ce zboara se mananca, dar in general ce pica merge la spital. Echipament ai?

Ma lasa sa traiesc :D) Cel putin pana acum m-a lasat.... :D Si merg cu grija... Uneori :-" Am tot in afara pantalonilor :P Ca nu gasesc :-S App, daca are cineva idee de unde pot lua (si na, ceva mai accesibili), sa-mi zica si mie.

Link spre comentariu

Ma lasa sa traiesc :D) Cel putin pana acum m-a lasat.... :D Si merg cu grija... Uneori :-" Am tot in afara pantalonilor :D Ca nu gasesc :-S App, daca are cineva idee de unde pot lua (si na, ceva mai accesibili), sa-mi zica si mie.

Ci-i ala troll ? Bine te-ai alaturat crina_igrec, asfalt uscat si ai grija cu cine te inhaiti :o

Link spre comentariu