GXG Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Oau! Am pus topicul in bookmarks. Astept poze. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) Never mind, acum am vazut ca, teoretic, deja a plecat Editat August 18, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 N-am plecat inca, plec pe 25 septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Aha, deci n-ai plecat. Mai roscato, tu ai incercat sa mergi o saptamana macar cate 200-300km zilnic ? Conditia fizica este importanta dar nu si suficienta daca nu e facuta pe motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 Aha, deci n-ai plecat. Mai roscato, tu ai incercat sa mergi o saptamana macar cate 200-300km zilnic ? Conditia fizica este importanta dar nu si suficienta daca nu e facuta pe motor ... Errrr, nu chiar. N-am reusit niciodata sa-mi iau concediu asa mult. Dar exista intotdeauna o "prima data", nu? Mesaj completat Va multumesc pentru sfaturile de pana acum. Credeti ca puteti sa-mi dati idei si cam ce gen de echipament sa iau cu mine? Am combinezon de piele, si geaca textila, ghete inalte ghete scurte, manusi de piele (3 variante, cu fara protectii, iarna vara), genunchiere si armura. Astea doua din urma pica, n-am loc in bagaje de ele. Astept idei si sugestii. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Eu as lasa combinezonul acasa si as lua genuncherele in loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Errrr, nu chiar. N-am reusit niciodata sa-mi iau concediu asa mult.Dar exista intotdeauna o "prima data", nu? Mesaj completat Va multumesc pentru sfaturile de pana acum. Credeti ca puteti sa-mi dati idei si cam ce gen de echipament sa iau cu mine? Am combinezon de piele, si geaca textila, ghete inalte ghete scurte, manusi de piele (3 variante, cu fara protectii, iarna vara), genunchiere si armura. Astea doua din urma pica, n-am loc in bagaje de ele. Astept idei si sugestii. Multam. supra-pantaloni, supra-geaca si supra-manusi pentru ploaie; trebuie gasita o solutie si pentru incaltaminte (sosete goretex, impregnare anti-apa, etc). atentie si cum imbini accesoriile astea astfel incit apa sa se scurga peste si nu inauntru. succes adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Scuze daca ma repet, dar am spus undeva ca e sfarsitul musonului, in New Delhi sunt vreo 40 de grade in medie, cam ploua, si ajung la 5602 m, unde sunt cateva grade minus noaptea? Ca de-aia sunt asa in pana de idei.... Bonus: e sezon de febra Dengue, deci trebuie sa ma feresc si de tantari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 * drum bun, curajoaso! si sa mai scrii pe unde treci, sa stim de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat August 30, 2009 Autor Share Postat August 30, 2009 Problema a fost rezolvata. Mi-am luat echipament de munte de la Himalaya (goretex, 3 straturi ), si o sa=mi iau protectiile peste. Halleluya! Cria, cu siguranta mai vorbim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Drum bun si asfalt uscat cat mai mult timp Astept cu interes sa formezi precedentul... Mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Ai mare grija si cu mancarea, nu stiu ce-ti asigura organizatorii dar cel putin pe bucata de altitudine mare mancatul o sa fie o problema si ar fi bine sa ai la tine chestii concentrate gen batoane/geluri energizante pe care s-ar putea sa nu le gasesti acolo sau variantele mai clasice fructe deshidratate, miere de albine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 sorry dupa cum am spus ieri "niciodata nu stii cu cine stai de vorba " acum cred ca stiu de ce intrebai de transfagrasan sa te intorci cu bine din lunga ta calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Problema a fost rezolvata. Mi-am luat echipament de munte de la Himalaya (goretex, 3 straturi ), si o sa=mi iau protectiile peste. Halleluya! Cria, cu siguranta mai vorbim . * da, asa zic si eu. sper sa ne si cunoastem intr-o buna zi, ca la urbani ne-am ratat ..."cariera" (nu mai zic la aia funny for ride sau asa ceva) tin pumnii! sa vii acasa teafara si doar cu amintiri placute. Editat Septembrie 1, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 Clar! La intoarcere poate ne vedem pe undeva la un pahar de povesti. Cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Bafta mare !... caci drum senzational vei avea cu siguranta. cercetez de ceva vreme "zona ", insa pentru timp indelungat...prin urmare, abia astept povestile de dupa... Numai bine!, Alexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Octombrie 10, 2009 Autor Share Postat Octombrie 10, 2009 M-am intors. Aventuri au fost multe, am facut poze cat am apucat de multe (asta e chiar nasol cand pleci singur, n-are cine sa-ti faca poze). Deocamdata ma chinui sa pun povestea cap la cap cu poze si povesti undeva pe un blog. Revin cu detalii, si daca sunteti cuminti va povestesc si cum a trecut camionul peste mine. Mesaj completat Am pus povestea si poze aici: http://fiindcapot.blogspot.com/2009/10/dru...a-ziua-1-2.html Tasha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 ce misto. sa te duci femeie singura prin coclaurile alea. o buna lectie pentru motociclistii inchipuiti. da-i inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 welcome back! fata muntilor. hai ,ca ma apuc de citit acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Felicitari !!! Super aventura. Editat Octombrie 12, 2009 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 tasha, daca te apuci vreodata sa vinzi curaj sa stii ca vreau si eu juma' de kil. FELICITARI! si succes in viitoarele aventuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Bine ca ai scapat cu viata de la tzigani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 hai ma, ca nu-s tigani....sunt indieni si sa stii ca cei din munti sunt total diferiti. sunt niste oameni mijto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 felicitari Multumesc Mesaj completat Am mai postat un filmuletz pe youtube O sa incerc sa pun si ceva fragmente unde sunt filmata din jeep, cadrele sunt drepte macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate