ariciu Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 la arc veneam dinspre crangasi stateam la semafor sa pus verde am plecat si nu mia dat una prioritate am intrat frontal in usa ei ....norok ca nu aveam viteza.....yo sunt ok si motorul ca prin minune e si el ok ps : femeie la volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 bine man ca esti ok si ca si motoru e ok...femeile astea ar trebui scoase din circulatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Ariciule, si tu ? Propun o trecere masiva pe la preotul de langa Ploiesti care binecuvanteaza motoare, sa le umplem de tamaie si aghiazma, sa nu mai patim belele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Si tu ma? Vad negru in fata ochilor, nu mai pot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Bine mah ca nu ai patit nimic. Bafta maxima! da parca prea multe accidente anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Nasol, bine ca ati scapat intreg si tu si motorul. Oricum, arde-o pe-aia sa repare toate zgarieturile, petele si orice altceva mai gasesti ca vrei sa repari la motor, poate data viitoare cand se suie la volan isi aduce aminte de notiuni ca "prioritate" si "asigurare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Nasol, bine ca ati scapat intreg si tu si motorul. Oricum, arde-o pe-aia sa repare toate zgarieturile, petele si orice altceva mai gasesti ca vrei sa repari la motor, poate data viitoare cand se suie la volan isi aduce aminte de notiuni ca "prioritate" si "asigurare". Asa e arde-o,poate iti schimbi si uleiul si tot ce trebuie schimbat la motor.Poate asa data viitoare cand mai i-a o curba sa deschida bine ochii (nu inteleg dupa ce au 3 oglinzi ca oricum nu se uita in ele?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 bine ca TU si motoru' sunteti ok ! soferitei si , ma intreb cum a primit carnetu' daca face din astea PEACE all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 pai am lasato sa plece ....nu iam luat numar , nu asigurare , nimik ....iam zis sa aiba grija la motoare data viitoare ( asta pt ca si yo am scapat de o chestie acum 1 sapt si pt ca am vazut ca paguba e minima ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Ariciule, si tu ? Propun o trecere masiva pe la preotul de langa Ploiesti care binecuvanteaza motoare, sa le umplem de tamaie si aghiazma, sa nu mai patim belele. true true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Eu am fost la Cernica si mi-a binecuvantat motorul + echipamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Bah frate,chiar toti au innebunit?Ce draq,chiar asa mici suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Eu n-as fi lasat-o asa usor sa plece. Daca era barbat la fel faceai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 era si cu sotu (prietenul) ce era .....si cred ca da , la fel faceam .....oricum gata cu baiatu bun e 1-1 acum .....de acum pun si in plus pe mobra la un accident .....aveti grija cum mergeti , incercati sa evitati orele de varf si mergeti in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Nasol ca ai patit-o. Da bine ca nu ai nimic. Daca tot trebuia sa ti se intimple bine ca a fost una usoara. Oricum atentie mare ca femeile la volan chiar nu se asigura. Saptamina trecuta am mers in spatele unui Audi TT in care erau 2 gagici. De la Universitate pina la Pta Charles De Gaulle nu s-au asigurat niciodata in oglinizile laterale. Pentru simplul motiv ca erau pliate... Si-ar fi vazut moacele timpite si s-ar fi prins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate