Sari la conținut

Postări Recomandate

OK deci:

 

Am un KTM lc4 cu kick starter, ca un incepator ce sunt dupa 2 porniri la rece, dintr-o pedala, urmeaza inecatul sau asha am eu impresia, ca se ineaca.

Vreau sa va precizez faptul ca o inec nu in timp ce merge ci in timp ce o pornesc la pedala exact cum am scris mai sus dupa 2 sau 3 porniri.

 

In fine, ce sfaturi imi dati, adica daca mi s-a inecat motorul ce sa-i fac?

 

raspunsuri gasite de mine sunt:

 

- astept 30 min. sau

- am o bujie uscata in buzunar :moto: (de rezerva mai) sau

- scot peria de sarma.....

 

scuzati incompetenta :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inchizi benzina si mai dai vreo 10 pedale.

 

sau

 

Tii acceleratia la maxim si dai vreo 2 pedale mai serioase, sa poata sa ia aer suficient.

 

Oricum, mai antreneaza-te, ca sa nu mai ajungi in situatia asta. Si vezi ca poate bujia nu are cifra termica buna, si in cazul asta se ineaca la rece...

Editat de cristi-mic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah, eu nu stiu cat de grea(in vederea impinsului) e motocicleta ta si nici daca e de la motor vr-o chestie dereglata caz in care tre sa il reglezi dar daca e vb de ceva care se intampla la pornire sau din alte motive decat lipsa reglajului corespunzator pot doar sa iti zic cum rezolvam eu cand aveam comuniste.Eu faceam asa: scoteam bujia ,verificam daca e uda ( evident era) , inchideam benzina dadeam cateva pedale la liber pana ieseau vaporii de benzina uneori chiar scuipa benzina la propriu ,stergeam bujia sau puneam una uscata si cam asta era...in general. Uneori mai si impingeam un pic. :moto:

SPOR!

 

 

ASFALT USCAT!

Editat de spire
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca este mai noutz LC4-ul are decompresor. Deci, inchide benzina tine decopresorul tras in timp ce tu ii dai vreo 20 de pedale. Lasa maneta de la decompresor da-i drumul la robinetul de benzina si dai pedala acum. BAFTA

Editat de ketemeu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este un lc4 din `96 merge beton, nu scoate fum, o ia la 1 pedala, doar ca daca nu sunt pe faza (adica sa-mi potrivesc pedala cum tre`) o inec. Este evident prostia mea nu a caprei, pentru ca eu nu ii dau bine la pedala.

 

Intrebarea nu era cu iz cum ca am ceva probleme la motor pt ca este normal sa o ineci daca nu ii dai bine la pedala, eram doar curios ce pot sa-i fac deoarece exita posibilitatea sa o inec la un stop de ex si ma injura sau chiar rad de mine cei din spate daca nu o pornesc rpd :moto:

 

Oricum va multumesc pt sugestii si o sa ma mai antrenez la pedala, sper sa nu stric ceva in antrenamentul meu :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moto: Asta imi aminteste de ij!! avea bestia o compresie de ma lasam cu ambele picioare pe carja ca sa dau o pedala sanatoasa la inceput,pana m-am prins ce si cum! A.. si cu stricatul... bwahahahahah imi amintesti de Pedala care dupa o noapte de dat la pedale a rupt carja de la ij-ul lui Fortza dar era atat de beat ca nu si-a dat seama ca motorul ala nu avea cum sa porneasca din motive "obiective".... Bwahahahahahahahahah!!! Editat de spire
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recunosc ca i-am dat odata 15 min la pedala ca prostul si aveam comutatorul de pornire pe off :moto:

 

Nu o sa recunosc mai tarziu asta :moto:....

 

Pedala e de neam prost deci nu o rup eu asha ushor, sper. (am 180/78kg si ma tin cu stanga de ghidon si dreapta de porbagaj cand ii dau)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am avut si eu una dar fara kickstarter supraalimentat, si dac se ineaca nu ai ce face numai sa astepti sau sa dai la electromotor(daca nu ai pedala) cu decompresorul deschis (in caz ca ai asa ceva) si benzina inchisa. dupa care deschizi benzina si incerci iar . in caz ca nu vrea iar ar fi bien sa astepti un pic si nu mai are rost sa tot scoti bujia aia. eu am fost f multumit de al meu dar asata a fost.... a trebuit sa il dau :goodposting:

era cu pormire la pedala si daca nu stiai puteai sa plangi langa el pana pornea :blbl: asa am facut pariu cu f multi ca nu reusesc si am cam baut ceva bere de pe ei :lol: . bafta multa e un motor super ai mare grija de el :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...