Roli Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 Salut Boco, Ma bucur sa vad tot mai multzi Ducatisti prin zona noastra. Pe unde mergi deobicei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Noi de obicei ne dam pe Topa (intre Cluj si Zalau) sau pe Meses (inainte de Zalau). Drumul e bun si traseul virajat. Mesesul e chiar super fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 Stiu zona bine deoarece sotzia e din Zalau. Asfaltul dintre Cj si Sj e bun, (mai putzin ruptura de deal chiar inainte de intrearea in judetzul SJ ) si nici circulatzia nu e prea intensa. Curbele de pe Meses sunt chiar faine, cu vizibilitate buna. Zona e OK . Distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Multam! Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Felicitare pentru achizitie . Aveam si eu o parere indoielnica despre Ducati dar dupa ce mi-am furat-o la demaraj de la un 749 mi-am schimbat putin parerea . Eu raman totusi fan Honda dar cine stie poate o sa o iau pe urma ta dupa ce ma urc pe un 999r . Sa te bucuri de ea . Ioan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vali22 Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 La Ducati unde lucrez eu e 32000 E tu cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Eu am luat-o ceva mai ieftin ( incl. transportul din Germania ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 La Ducati unde lucrez eu e 32000 E tu cat ai dat pe ea? salut ! ne spui si noua te rog ce sa-ntamplat cu imsat-ul din constanta ,ca am vrut sa comand niste piese de guzzi, si mi-au spus ca au incetat colaborarea , stiti pe cineva care aduce piese de'' italiene'' ca tare am nevoie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Salutare! Am shi eu niste intrebari legate de st2 din 99... Va rog sa imi spunetzi shi mie (cine are) de preferat, care este consumul in orash, care este la drum lung, in ce consta shi la catzi km se face revizia, date tehnice cat mai multe ... s-ar putea la primavara sa ma urc pe unul petru cel putzin 3 ani shi sa stiu la ce sa ma astept... P.S. cat costa ntretzinerea (in valori absolute) fatza de japoneza, shi ce referintze avetzi despre serice autorizat ducati in bucuresti ... 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate