motohaus Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 ...defapt dacia respectiva intorcea la intrarea 2 de la metro (cea de pe centura) pe linia continua, fara sa se asigure...cel putin asta spune zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 exact, dacia venea de pe iesirea de la metro si nu s-a asigurat cand a facut viraj stanga incalcand totodata si linia continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 (editat) pai asa este.sunt in spital cu fractura deschisa la piciorul stang,artera si vene rupte si calcaiul zdrobit.trebuie sa m-a operez,dar sanse mici sa scap fara proteza.luni voi vedea. Editat Iunie 4, 2011 de ocsy2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Imi pare rau sa aud ca ti s-a intamplat asa ceva, sper sa te recuperezi rapid, insanatosire grabnica si fi tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 pai asa este.sunt in spital cu fractura deschisa la piciorul stang,artera si vene rupte si calcaiul zdrobit.trebuie sa m-a operez,dar sanse mici sa scap fara proteza.luni voi vedea. Pfff urâte veÂşti! Să te faci bine cât mai rapid! Mama lor de chiorlombaci (cuvant inventat de mine pe moment)! Nu stau acasa pe kuru lor gras, le trebe volan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 putea fi si mai rau, pacat ca din cauza unor dobitoci ne prapadim , nustiu dupa ce se mai fac atatea campanii ca oricum nimeni nu ne baga in seama. Fi tare si insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 sper sa te faci bine cat mai repede,si sa auzim luni vesti bune,insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 nustiu dupa ce se mai fac atatea campanii ca oricum nimeni nu ne baga in seama. Fi tare si insanatosire grabnica. unii ne baga in seama, altii nu, dar oricum... tot noi trebuie sa fim atenti, pentu ca intr-un accident tot noi ne rupem oasele si ei doar isi indoaie tabla. Iar dobitocii de genul ar trebui pedepsiti aspru.... sa tina minte sa se asigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Ocsy, insanatosire grabnica si multa sanatate! Fii tare, o sa treci peste. Sa-ti scoti neaparat certificat medico-legal si sa faci plangere penala impotriva soferului. Daca ai nevoie de sprijin sau indrumari, contacteaza-ma prin PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Pfui, multa sanatate si vindecare rapida. L-am intrebat pe Berty daca de tine e vorba (pt. ca nu iti stiam ID-ul de pe forum). Sunt putin socat acum...dar in ce nebunie de trafic ne invartim nu e nimic iesit din comun ca in fiecare saptamana aproape unul din noi are parte de evenimente de acest gen:( Imi pare rau sa primesc asemenea vesti, mult succes si multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 http://www.aradon.ro/accident-pe-bulevardul-iuliu-maniu/931885 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-accident-Sacalaz-TIR-motocicleta_0_494351195.html Fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Kato, de morti numai de bine dar, totusi, barierele alea... erau degeaba?!! Pai daca nici regulile esentiale de circulatie nu le mai respectam, ne meritam soarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Kato, de morti numai de bine dar, totusi, barierele alea... erau degeaba?!! Pai daca nici regulile esentiale de circulatie nu le mai respectam, ne meritam soarta... Da ai dreptate..,pacat ca intotdeauna un pasager sau un nevinovat...,trebuie sa suporte consecintele unui teribilist sau a unora incontienti.Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 pai asa este.sunt in spital cu fractura deschisa la piciorul stang,artera si vene rupte si calcaiul zdrobit.trebuie sa m-a operez,dar sanse mici sa scap fara proteza.luni voi vedea. Vesti noi sunt? cum a decurs operatia ? Poate stie si altcineva sa ne spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Am revenit printre cei vii. Lucrurile deocamdata decurg bine. Saptamana viitoare m-a opereaza din nou la Budapesta. Primesc niste suruburi in calcai, imi trage piciorul la loc si imi reconstruiesc circlatia in picior. Teoretic voi ramane fara sechele, dar asta voi vede, dupa ce incep s-a umblu din nou. Deci in iarna sau la anu. Deocamdata doar atata stiu si eu. Mai multe informatii, dupa operatie. Multumesc pentru urarile de bine. Sper s-a ne vedem cat mai repede pe drumuri Pana atunci asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Am revenit printre cei vii. Lucrurile deocamdata decurg bine. Saptamana viitoare m-a opereaza din nou la Budapesta. Primesc niste suruburi in calcai, imi trage piciorul la loc si imi reconstruiesc circlatia in picior. Teoretic voi ramane fara sechele, dar asta voi vede, dupa ce incep s-a umblu din nou. Deci in iarna sau la anu. Deocamdata doar atata stiu si eu. Mai multe informatii, dupa operatie. Multumesc pentru urarile de bine. Sper s-a ne vedem cat mai repede pe drumuri Pana atunci asfalt uscat. Vesti bune, macar teoretic! Nu vreau sa ma gandesc prin ce treci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Am revenit printre cei vii. Lucrurile deocamdata decurg bine. Saptamana viitoare m-a opereaza din nou la Budapesta. Primesc niste suruburi in calcai, imi trage piciorul la loc si imi reconstruiesc circlatia in picior. Teoretic voi ramane fara sechele, dar asta voi vede, dupa ce incep s-a umblu din nou. Deci in iarna sau la anu. Deocamdata doar atata stiu si eu. Mai multe informatii, dupa operatie. Multumesc pentru urarile de bine. Sper s-a ne vedem cat mai repede pe drumuri Pana atunci asfalt uscat. e bine ca mergi la unguri, in aia poti avea incredere, insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Am revenit printre cei vii. Lucrurile deocamdata decurg bine. Saptamana viitoare m-a opereaza din nou la Budapesta. Primesc niste suruburi in calcai, imi trage piciorul la loc si imi reconstruiesc circlatia in picior. Teoretic voi ramane fara sechele, dar asta voi vede, dupa ce incep s-a umblu din nou. Deci in iarna sau la anu. Deocamdata doar atata stiu si eu. Mai multe informatii, dupa operatie. Multumesc pentru urarile de bine. Sper s-a ne vedem cat mai repede pe drumuri Pana atunci asfalt uscat. Santate maxima, sa te faci bine repede! Ceau, Stiti ceva de accidentul de la Horia: "Un tanar in varsta de 18 ani care conducea o motocicleta a fost grav ranit dupa ce a intrat in coliziune cu un autoturism. S-a stabilit ca in timp ce conducea un autoturism Opel dinspre Arad spre Siria, la o intersectie, C.T. din Arad, a efectuat viraj la stanga si a intrat in coliziune cu o motocicleta , condusa de Adrian M., care se afla in depasirea masinii." numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 daca articolul contine informatii reale, atunci se pare ca motociclistul e de vina... oricum sper sa nu se fi ranit prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 http://www.aradon.ro/motociclist-ranit-grav-din-cauza-unui-sofer/945568 Daniii, esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Da sunt bine, în afară de clavicula stângă care îmi e ruptă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 mulțumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art77 Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Accident foarte urat in fata la Libelula. Din auzite motociclistul a fost rupt in 2 avea ceva Kawasaki Ninja si nr de inmatriculare incepea cu N ziceau cei din zona.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate