shrek Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 va rog frumos vreau sa sti si eu vreau sa imi iau un scuter derbi senda 50 ce ma sfatuiti am citi pe forumuri din afara si zic aia ca e buna motocicleta voi ce ziceti? Si inca ceva se poate face tuning la ea sa ii pun kituri, toba, carburator etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 scuter derbi senda 50 Derbi Senda nu e scuter; e motocicleta de enduro/supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Adevarat tocmai asta voiam sa spun si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 bun dar vreau sa stiu daca imi recomandati unu, vreau sa imi cumpar, vreau sa stiu se merita bun dar vreau sa stiu daca imi recomandati unu, vreau sa imi cumpar, vreau sa stiu se merita Si inca ceva as vrea sa stiu si eu daca importa cineva la noi asa ceva as vrea sa imi cumpar si eu unu dar sa fie nou cu garantie si daca nu stiti pe nimeni macar dati-mi si mie un pret sa stiu cat e nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 15.000km e destul de mult pt un scuter, chiar si pt unele motoare e mult, dar depinde de motor si de cum a fost intretinut si cum a fost folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 e foarte mult daca e in 2 timpi, daca nu a fost inlocuit nimic la el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 am eu unul, 22.500 km, am 250 km facuti cu el de cand i-am schimbat setul motor. am pus de 80cc acum. se vinde, vreau ceva mai maree. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 (editat) e foarte mult daca e in 2 timpi, daca nu a fost inlocuit nimic la el!!! Scuterul meu are peste 28mii km cu acelasi set motor,motorul e sigilat, si nu am scuter de 20 de ani, scuterul are 4 ani,si merge super bine, bag doar benzina si ulei Deci 15mii km nu e chiar asa de mult,si nu e 100% sigur ca sunt reali. Editat Septembrie 2, 2010 de loco rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Eu am scuter de 4 ani in 2T si are 26.000 cu setul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Se vinde Derbi Senda DRD, 80cc, an 2000, set motor nou, trage foarte bine. Pret 750 euro Accept si schimburi cu cross/supermoto mai mari plus diferenta din partea mea. Pentru mai multe detalii: id: guiutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate