egobrain Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 In sfarsit, gata, a scapat de la reanimare, a facut un transplant de furca si "fata" si acum am adus-o inapoi acasa. Desi am venit pe noapte de la Bucuresti, nu m-am putut abtine de putin off-road . Scuzati calitatea pozelor, sunt facute noapte (marti ca pana acum nu am mai avut timp de forum ) cum am venit. Iat-o!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Sa te poarte sanatos pe coclauri fara problme...in sfarsit ai ajuns sa o vezi si tu acasa:) Hai salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 cat a costat toata transformarea? oare nu era mai ieftin sa-ti iei din start o yamaha xt 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Nu te inteleg ma! Mie unu nu imi place Dar tu sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 ... saracul CBR ... Gusturile nu se discuta, deci cat mai multi km si sa te satisfaca noua ei "incarnare" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 sa aveti grija unul de celalalt! ps:nu se asorta mai bine cu casca negru-mat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 (editat) cat a costat toata transformarea? oare nu era mai ieftin sa-ti iei din start o yamaha xt 125? Toata "transformarea" m-a costat 8 mil, ceea ce nu e mult deloc. Iar cand mi-am luat eu cbr-ica nu apraruse yamaha xt 125. Eu unul sunt f multumit. Nu te inteleg ma! Mie unu nu imi place Dar tu sa te bucuri de ea Pai cred si eu ca nu ma intelegi, tu esti cu viteza (la 125 ), eu cu padurea.... sa aveti grija unul de celalalt! ps:nu se asorta mai bine cu casca negru-mat? Probabil da pe urma ne confunda lumea , vroiam sa fie mai diferita fata de a lui. Merge si negru lucios. Oricum multam! Editat Aprilie 7, 2006 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 da, pretul e ok, dar daca nu era xt, sigur era alt model enduro de 125, nu neaparat de la yamaha, dar si de la alte firme. oricum, rezultatul final e interesant. bafta cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 (editat) da, pretul e ok, dar daca nu era xt, sigur era alt model enduro de 125, nu neaparat de la yamaha, dar si de la alte firme. oricum, rezultatul final e interesant. bafta cu ea! Da ai dreptate. Dar "sponsoru" era anti-enduro, nu vroia sa vada o crapa murdara de noroi la el la usa sub nici o forma, asa ca am luat "the next best thing". Dupa l-am mai scos din conceptia lui si i-am aratat ce poate face un enduro si cat de necesar e unul pt romania, si a fost de acord, chiar i-a placut idea. Asa ca am ajuns aici..... Editat Aprilie 7, 2006 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 prima data mi s`a parut ca nu vad bine.... ....dar sa stii ca e chiar misto.....bv.....RESPECT....dupa ce imi iese permisu poate dam o tura...si eu am un enduro....yamaha tdr 125......furca e de tdr sau xt? ....seamana ff mult cu a mea si daya .... p.s.unde stay?(sa nu spui in buc ca asta stiu....unde mai exact) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 prima data mi s`a parut ca nu vad bine.... ....dar sa stii ca e chiar misto.....bv.....RESPECT....dupa ce imi iese permisu poate dam o tura...si eu am un enduro....yamaha tdr 125......furca e de tdr sau xt? ....seamana ff mult cu a mea si daya .... p.s.unde stay?(sa nu spui in buc ca asta stiu....unde mai exact) Multam, se vede o parere de endurist.... Daca erai un pic mai atent si citeai la profil observai ca stau in Buzau, dar pot face o plimbarica la buc. Sau puteti veni voi aici ca sunt niste trasee la 15 km departre de pici pe spate (la figurat). Gasesti si pe hard si pt soft.... Oricum multumesc de apreciere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 amortizorul spate e schimbat? gumele sunt pentru enduro (nu prea ma pricep eu la ele ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 amortizorul spate e schimbat? gumele sunt pentru enduro (nu prea ma pricep eu la ele ) ? amortizorul pare a fi cel original.....cauciucul de pe spate insa.....e de ednuro.....cam sters dar daca te uiti atent iti dai seama p.s.cam asea e si cuciucul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 8, 2006 Autor Share Postat Aprilie 8, 2006 amortizorul spate e schimbat? gumele sunt pentru enduro (nu prea ma pricep eu la ele ) ? Amotizorul e intradevar cel original. Guma pe spate e schimbata si intredevar e cam strearsa, mere si asa, . Guma fata insa e originalul de la cbr-ica, l-am lasat asa pt ca inca nu am gasit o roata pe 19 sau mai mare, in spite, de enduro, ca sa ii pun cauciuc adecvat si pe fata. Acum are un "look" de supermoto. Ce am schimbat si nu prea se vede e etrierul fata, e unul de la o honda de 750 cc si frana pot spune ca am si ca sunt super super multumit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 multi km cu ea fara incidente iti urez,dar e urata rau --> sa nu te superi ,asta e parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 asta pt ca esty vitezist .....e normal sa nu iti surada ideea tranformarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 asta pt ca esty vitezist .....e normal sa nu iti surada ideea tranformarii nu e vitezist , ,merge mai incet ca bunikmea la piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 STRUTOCAMILA Mai bine o vindeai si iti luai un enduro. Nu degeaba se fabrica diferit.... nu conteaza numai furca fata. In fine a fost alegerea ta ! KM fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 nu e vitezist , ,merge mai incet ca bunikmea la piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 STRUTOCAMILA Mai bine o vindeai si iti luai un enduro. Nu degeaba se fabrica diferit.... nu conteaza numai furca fata. In fine a fost alegerea ta ! KM fara probleme Stiu si sunt perfect constient... dar incet, incet, cu pasi mai mari, mai marunti, ne aropiem.... Abia astept sa colindam soselele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 lasa mah egobiane....bine si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Vezi ca daca te duci off cu ea iti intra sub apa toba aia baga una sub "fund" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Vezi ca daca te duci off cu ea iti intra sub apa toba aia baga una sub "fund" Mai m-am gandit si la asta dar nu cred ca se merita investitia. Nu vreau sa o bag pe trasee de hard-enduro... Nu cred ca o sa traverseze ea in viata ei apa asa de mare incat sa intre in toba..... sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate