Marcos Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) Am fost trei moto ieri la plimbare. Boul de Mircea cu tt600r, cristi cu dominator 650 si eu cu xt350. Am fost prin mlastina neajlovului si apoi pe langa albia Arges-ului. Am avut parte de teren extrem de diversificat, incepand de la drum lejer de tara, drum namolos, namol pur, nisip pe albia arges-ului, dealuri, padurice, iarba etc. Cam tot ce poti dori de la o tura Bou de Mircea si Cristi au cazut amandoi, eu am scapat doar cu moto blocata in namol de fo 2 ori dar las pozele mai jos sa vorbeasca de la sine Editat Aprilie 10, 2006 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) In primul rand ca aia nu e mlastina .. ci delta Neajlovului din rezervatia Comana domnu Marcos . cel mai mult in tura asta mia placut ca am mers doar 60 km pe asfalt, 30 dus -30 intors si am mers numai pe off pana aprope de dunare. Editat Aprilie 10, 2006 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 "Boul de Mircea" citez din memorie,era cel mai curat el cica a mers off road chipurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Boul de Mircea citez din memorie era cel mai curat el cica a mers off road chipurile! Ducu vezi poza facuta seara o sa vezi ca sunt toate la fel de jegoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Si astea mai pe inserate: Si astea mai pe inserate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Si astea mai pe inserate: Si astea mai pe inserate: bai e super tare. cel mai misto traseu din ce am vazut pe aici. si pozele marfa. da-mi si mie traseul exact, pe unde o iau, cat merg etc. ma duc si singur daca e, preferabil totusi sa mai vina cineva. SAMBATA asta, 14 apr. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 fff tare baietzi, don cate se vede in poze..a fost mijto si ziua si traseul!! Cat despre namoale..ata ete, pt asta sunt facute BYKE-urile voastre...capritele..doar nu vreti doar sa le prafuiti..mai au si ele nevoie de ceva ingrasamant!! SUPER!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Ducu vezi poza facuta seara o sa vezi ca sunt toate la fel de jegoase. Ce vrajeala Ieftina!!!!!!!! Eu ma chinui sa-ti fac mobra giugiuc si tu o tarasti prin toate namoalele!!!!!!! HUO ARBITRU!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Ce vrajeala Ieftina!!!!!!!! Eu ma chinui sa-ti fac mobra giugiuc si tu o tarasti prin toate namoalele!!!!!!! HUO ARBITRU!!!!!!!! pai acum ma dau cat mai tare ca o am in garantie 6 luni si imi permit .. intentionat in dau in gura sa muncesti de 2 ori pt aceias bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 pai acum ma dau cat mai tare ca o am in garantie 6 luni si imi permit .. intentionat in dau in gura sa muncesti de 2 ori pt aceias bani Sa O crezi tu treaba asta!!!!!!!! Si oricum am lucrat-o in asa fel sa te tina fix 6 luni si o zi ca sa-ti iau inca odat banii pe alta reparatie ! HA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) Sa O crezi tu treaba asta!!!!!!!! Si oricum am lucrat-o in asa fel sa te tina fix 6 luni si o zi ca sa-ti iau inca odat banii pe alta reparatie ! HA! Inseamna ca peste 6 luni te vad asa??? Editat Aprilie 12, 2006 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Inseamna ca peste 6 luni te vad asa??? Cred ca o lasi si la nepotii tai si nu se mai strica !!!!! De fapt nu cred sunt sigur.Asta daca ai grija de dansa si-i dai ce-i trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 Cred ca o lasi si la nepotii tai si nu se mai strica !!!!! De fapt nu cred sunt sigur.Asta daca ai grija de dansa si-i dai ce-i trebuie! Man, aici vorbim de Mircea Io zic ca nu trece luna si ii crapa iar cutia ) Anyway, am capturat si filmuletu de duminica http://enduro.aviatiei.ro/09042006.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate