ofens Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Bv Smile! Stiam ca nu o sa ne dezamagesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 hehe astazi dim m`am plimbat cu ofens si cu inca un baiat cu un xt......prea jmecher.....pacat ca nu prea m`am tinut dupa ei ......si cand am plecat de la scoala am mers pe o ploaie torentiala ((((((( .....fleasca m`am facut pana acasa ....acum am pus geaca si manusile la uscat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 (editat) @ Smile: bravo, barosane! vezi ca se poate? hai sa va povestesc ceva...acum 2 zile.... ma trezesc la 7, mananc si ma apuc d invatat...la 10 suna diriga sa semnez inscrierea la BAC...ma gandesc sa bag viteza=>motorul(cu gume de cross pe el)...raman fara benzina, trec pe rezerva....bag benzina de 25 ron.....ajung la scoala, semnez si plec....in fata liceului ma intalnesc cu o tipa cu un atv....o intreb daca vrea sa se dea....ma intreaba: "acum?" hai....ii spun "ba, gagico, abia a plouat, stai in banca ta, daca vrei merem sa vedem cum e terenul, dar nu intram ca e noroi mare"...asta fiind la ora 11....ajungem la manastirea dealu....noroiul bunicel....ne gandim: "hai sa intram...dar nu prea mult ca avem treaba"....noroi super, apa, platoul era deja scurs:"ba, daca tot avem benzina...hai sa vedem pe unde mai merem".....m-am intors cu ea in oras pe la 3....plini de noroi, aveam noroi si in casti. Editat Mai 11, 2006 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 @ Smile: bravo, barosane! vezi ca se poate? hai sa va povestesc ceva...acum 2 zile.... ma trezesc la 7, mananc si ma apuc d invatat...la 10 suna diriga sa semnez inscrierea la BAC...ma gandesc sa bag viteza=>motorul(cu gume de cross pe el)...raman fara benzina, trec pe rezerva....bag benzina de 25 ron.....ajung la scoala, semnez si plec....in fata liceului ma intalnesc cu o tipa cu un atv....o intreb daca vrea sa se dea....ma intreaba: "acum?" hai....ii spun "ba, gagico, abia a plouat, stai in banca ta, daca vrei merem sa vedem cum e terenul, dar nu intram ca e noroi mare"...asta fiind la ora 11....ajungem la manastirea dealu....noroiul bunicel....ne gandim: "hai sa intram...dar nu prea mult ca avem treaba"....noroi super, apa, platoul era deja scurs:"ba, daca tot avem benzina...hai sa vedem pe unde mai merem".....m-am intors cu ea in oras pe la 3....plini de noroi, aveam noroi si in casti. Asaa...... si dupa....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 tare , tare ...aaa...nu mai era si o continuare..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) @ Smile: bravo, barosane! vezi ca se poate? hai sa va povestesc ceva...acum 2 zile.... ma trezesc la 7, mananc si ma apuc d invatat...la 10 suna diriga sa semnez inscrierea la BAC...ma gandesc sa bag viteza=>motorul(cu gume de cross pe el)...raman fara benzina, trec pe rezerva....bag benzina de 25 ron.....ajung la scoala, semnez si plec....in fata liceului ma intalnesc cu o tipa cu un atv....o intreb daca vrea sa se dea....ma intreaba: "acum?" hai....ii spun "ba, gagico, abia a plouat, stai in banca ta, daca vrei merem sa vedem cum e terenul, dar nu intram ca e noroi mare"...asta fiind la ora 11....ajungem la manastirea dealu....noroiul bunicel....ne gandim: "hai sa intram...dar nu prea mult ca avem treaba"....noroi super, apa, platoul era deja scurs:"ba, daca tot avem benzina...hai sa vedem pe unde mai merem".....m-am intors cu ea in oras pe la 3....plini de noroi, aveam noroi si in casti. bvbv mai baietzi vedetzi ca se vinde tdr`ica....si nu se da singura.....vine cu un piston+segmenti+aripa fata+aripa spate toate noi si numai bune de pus la pastrat pt vremuri rele....daca auziti pe cineva puteti sa dati id`ul body_smile sau un nr de tel:0724929167 chiar va rog .....si pt ca e in sezon dau si casca ca bonus p.s. am kit lantz(lantz+pinion fata+pinion spate)originale si noi noutze......puse acum 3 4 saptamani.......si baterie noua Editat Mai 12, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Am vazut acu cateva zile una bucata yamaha XT 125 R albastru in zona de nord a bucuresti-ului (chibrit - chitila). Sa se prezinte pe forum cu un id de messenger. Va multumesc anticipat. Si voi, restu care mai aveti xt-uri, sariti cu iduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dArMaN Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 ceau...am si eu un aprilia tuareg 125...am scris cate ceva despre mine si motor on alt topic...pun si niste poze aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 atzi murit?? hai sa trezim topicul asta!!(trec si eu la 125....o yamaha Yz 125 pro-circuit de 42 cp) Cine vrea un motor bunicel pt enduro-cross? /index.php?showtopic=62320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Belive it or not : Minsk 125 , varianta imbunatatita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Eu nu are rost sa mai pun pozele de la enduro ca le stiti cu totii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Belive it or not : Minsk 125 , varianta imbunatatita schimba toba si faru .. si daka poti si motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Explorer Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 atzi murit?? hai sa trezim topicul asta!!(trec si eu la 125....o yamaha Yz 125 pro-circuit de 42 cp) Cine vrea un motor bunicel pt enduro-cross? /index.php?showtopic=62320 YZ Rulez. Eu o am de 1 an si am participat cu ea si in CNE si la cateva curse de motocross. Vreau sa zic ca sunt extrem de multumit de ea si in comparatie cu KTM 125 SX este mult mai manevrabila ( am avut inainte de YZ un SX `04 si `05). Yz 125 este o motocicleta care poate satisface orice nevoi pe off-road.Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 ma cam mananca sa-mi iau unu...rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutz90 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 frumos rau YZ-u .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 arata destul de bine minskul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 care merge sambata asta pe undeva pe langa bucuresti?.....body_smile pe mess:P..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 /index.php?showtopic=66782 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Intre timp au mai aparut ceva enduristi de 125 inafara de mine? Sau toata lume stie numa de vitezane si asfalt .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.damaroaia Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 am mai aparut si io pe aici,am o honda xlr125r,o sa bag niste poze...can o sa fac sal --- Mesaj completat în 26 Sep 2007 10:32 -------------am venit si cu pozele:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 inca un tdr-ist pe lista de ceva km buni..dar din pacate vreau sa-l vand sa schimb clasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.damaroaia Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 inca un tdr-ist pe lista de ceva km buni..dar din pacate vreau sa-l vand sa schimb clasa... off topic mai treephoo u stai prin damaroaia,buc noi....??ca parca team vazut odata prin cartier.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 La un an de zile de la infiintarea acestui topic, iata ca apar eu pentru a-l reinvia! Frumusetea din poza e a doua mea dragoste ( prima e tot o Aprilia Pegaso, dar de 70cmc ) , Aprilia Pegaso 125....Poza e facuta inainte de "programarea la coafor", cand i-am dat jos toate cele de pe ea si am aranjat-o ca la carte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 offtopic... pe acolo imi tin motorul,dar eu stau in militari...acolo am bunicii... --- Mesaj completat în 03 Oct 2007 20:01 -------------se vinde tdr-ica daca va intereseaza dati un pm si va mai trimit niste detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giurcanu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Sper ca dupa sarbatorile de iarna sa reusesc sa imi iau dt - ul mult visat ( am gasit un site cu motoare mai ieftine din ungaria -> www.motor.hu ) , dar este recomandat sa fie cineva care cunoaste motoarele cu voi , sa evitati eventualele probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate