ottoMan Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 ottoMan!! data trecuta erta una destul de multe ori pe bikeshop! era in stare frumoasa, ceva spre albastru sau ce... multa bafta la cumparare multumesc ! le-am vazut, sper ca saptamana viitoare sa intru in posesia banilor (pana acum le-am vanat numai psihologic ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 suzuki vx800, 2 in V trage ca tractoru', se duce si-n viteza, eu personal am mers cu ea cu 180 aproape...pentru putin timp ... dar mai avea de unde...... 800 cm2, 61 calutzi, racire cu apa, eu personal mi-am facut-o chopperica...... acum am vazut si eu postul lui ottoman......il sustin.....mai ales ca stiu cu ce se mananca....merita......un naked care-ti da o senzatie de chopperica........daca-i mai dai jos si ultimele filtre din toba...........vai....cum urla multumesc ! le-am vazut, sper ca saptamana viitoare sa intru in posesia banilor (pana acum le-am vanat numai psihologic ! ) Daca o sa iti iei vx......si ai nevoie de coburi....eu sunt omu'....am coburi in stare super buna.....au prinderi originale de vx cu tot cu semnalizari.......se potrivesc manusa....de acolo au fost luate.......si top case.....eu nu le mai pot pune..... ......imi trebuiesc din piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 (editat) hmmm... choparica din vx ? m-am gandit si eu la chestia asta. cum a iesit ? are legatura cu ce e in avatarul tau ? Editat Iunie 6, 2006 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Hyosung gt 650 si aquila 650 2V raciti cu lichid. Honda Deauville 650 700. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 E twin paralel... nu in V, dar are 2 cilindrii si trage bine in ture joase. De 2 cilindrii in V, s-a zis mai sus, altceva ar fi Ducati Monster 600, 2 cilindrii in V la 90 de grade Sunt in linie dar au un decalaj de 180 grade astfel incat nu prezinta vibratiile specifice unui bicilindru paralel. Ca motor naked SH mai vechiutz cel mai indicat V2 mi se pare Honda NTV-Bross 400/650 cu motor V2 la 60 de grade (parca) si transmisie cardanica intre 2000 si 3500 de euro Dintre cele mai noi... Suzuki SV 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) si castigatorul este... Honda CX 500 (1981) ! CX500_cold_start.mp3 CX500_warm_start.mp3 cx500_cam_chain_rattle.mp3 Editat Noiembrie 28, 2007 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 hmmm... choparica din vx ? m-am gandit si eu la chestia asta. cum a iesit ? are legatura cu ce e in avatarul tau ? De ce sa cioparesti un VX800 cand exista VS800(aproape acelasi motor.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 De ce sa cioparesti un VX800 cand exista VS800(aproape acelasi motor.) din greseala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 (editat) la momentul respectiv nu ma gandeam (la modul serios) sa cumpar, eram doar curios pe urma, strangand bani pt o masina mai teapana, mi-am dat seama ca treaba merge mai repede dacat anticipasem si a inceput sa ma manance in final, am decis sa cumpar o motocicleta cat mai ieftina, ma gandeam la un mz, o jawa sau un nipru dar am gasit-o pe asta cu 800 de euro si mi-a placut am platit in total 900 de euro + o gramada de draci cu actele (vezi link semnatura) in clipa de fata inca nu e inmatriculata, mai astept certificatul de atestare fiscala al vanzatorului si apoi dau drumul la harabaie pe strazi Editat Martie 9, 2008 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzy2251 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 la momentul respectiv nu ma gandeam (la modul serios) sa cumpar, eram doar curios pe urma, strangand bani pt o masina mai teapana, mi-am dat seama ca treaba merge mai repede dacat anticipasem si a inceput sa ma manance in final, am decis sa cumpar o motocicleta cat mai ieftina, ma gandeam la un mz, o jawa sau un nipru dar am gasit-o pe asta cu 800 de euro si mi-a placut am platit in total 900 de euro + o gramada de draci cu actele (vezi link semnatura) in clipa de fata inca nu e inmatriculata, mai astept certificatul de atestare fiscala al vanzatorului si apoi dau drumul la harabaie pe strazi Salutari Vezi ca am o gramada de piese ptr cx..nu vreau mult pe ele..am avut si eu unul dar l-am dat..cumparatorul s-a uitat la inca 150 lei si nu a vrut piesele...si nu i le-am dat...acum stau si zac in sopron...poate ai nevoie... Asfalt uscat P.S. ti-ai luat un motor trainic si de incredere daca ii pus la punct.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 Salutari Vezi ca am o gramada de piese ptr cx..nu vreau mult pe ele..am avut si eu unul dar l-am dat..cumparatorul s-a uitat la inca 150 lei si nu a vrut piesele...si nu i le-am dat...acum stau si zac in sopron...poate ai nevoie... Asfalt uscat P.S. ti-ai luat un motor trainic si de incredere daca ii pus la punct.. da-mi un PM cu piesele pe care le ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
75ygy Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 honda deauville 650 .......... are 2 cilindri, an V ....... cu 2 bujii pe cilindru. e un superb touring, cu cardan ...... am de vanzare ... una neanmatriculata......si f multe piese ....motor, grup cardanic, roti, furca fata, far, bordul si ceva carene etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate