DAC MOTORS Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Dragi prieteni oropsiti de pasiunea care se cheama motociclism, dragi prieteni de haladuieli, de carmoale si caterinci.... Bah, motociclistilor, ca nu stim cum sa va zicem altfel... Dac Motors organizeaza editia a-2-a a Dacorumului, intrunirea moto a Bucurestilor. Va asteptam cu mare drag si fast pe voi toti cei nevazuti la semafoare si intersectii dar vazuti de radare, nevazuti de conservari dar vazuti de ortopezi si doctori de la urgente, la 3 zile de relas, tuici, mizilicuri, pastrame si distractii neaose dacice....ma rog.....stiti voi! 18 - 19 - 20 septembrie anu' asta, la o aruncatura de bat de Targu' Bucurestilor, pe la unde se face Cernica, recte prima la dreapta cum trecusi de Drumu' de Centura! Mai multe vesti si stiri in zilele ce urmeaza! Aaaa, si eram sa uitam: ROCK'N'ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 in sfarsit uratilor credeam ca nu mai miscati anu ista! se vine sa onoram lupul dacic cu sapanta de hamei si prezent arm cu carnati de plescoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 in sfarsit uratilor credeam ca nu mai miscati anu ista! se vine sa onoram lupul dacic cu sapanta de hamei si prezent arm cu carnati de plescoi! niciodata sa nu spui niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 rock si .... !!!! continuarea va las pe voi sa o spunetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 rock si .... !!!! continuarea va las pe voi sa o spunetzi asfalt uscat, cred ca asta era continuarea de`o cautai :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 rock si pepsi ma .... rock si pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Nu va mai satura D-zeu... Academia va fi prezenta si vom incerca sa facem o impresie buna, daca nu ne iese sa stiti ca ne-am imbatat si vrem sa pastram traditia.... tinem mult la traditii. Si apropo: ROCK'n'ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL......... fell free, banii nu-s o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 mda, bine tu lope, iar avem treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Cum sa lipsim? Pai ce motociclisti betivi tatuati suntem daca nu venim sa petrecem la Rockareala, bere rece si P...ufarine? Editat Septembrie 1, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 O initiativa ce ne va permite sa putem raspunde linistiti ca locuim in Bucuresti atunci cind sintem intrebati de confratii nostrii motociclisti din alte zone care spre mindria lor au organizat astfel de evenimente. Felicitari ptr initiativa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Cum sa lipsim? Pai ce motociclisti betivi tatuati suntem daca nu venim sa petrecem la Rockareala, bere rece si P...ufarine? pentru tine shi burtosu` alalalt avem deja o camera separata :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Pana vor fi publicate pe site-ul nostru detaliile... Dacorum 2008 Dacorum 2008 - Discutiile pe forum Dacorum 2008 - Poze Vor urma si detaliile in scurt timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Io de poimaine sunt in concediu pana pe 20.. asa ca sa va asteptati la concursuri nu gluma.. aa.. si apropos.. feletor, o sa aveti TAUR!..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Eu nu mai am cu ce sa vin... Primiti cu bicicleta? on-topic: up topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Eu nu mai am cu ce sa vin... Primiti cu bicicleta? on-topic: up topic! Pentru tine se va face o exceptie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Eu nu mai am cu ce sa vin... Primiti cu bicicleta? on-topic: up topic! Primim, primim. Tocmai pe tine, Watt-ule, sa nu te primim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) s'teti cu capu? cum sa va ratez????????? pai cu voi mi-am facut botezu in ale intrunirilor..ceva mai slabut anu asta ca e cu criza, dar sa va ratez AR FI BLASFEMIEEEEEEEEEEE!!!!!!!! vb aia, desi nu tin de voi, da, tot un fel de om-lup is HAUUUUUUUUU!! HAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! ROCKKKKKKKKKKKKKKKKK AND ROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! ete.. spectra are la avatar poza facuta de mine la intrunirea de anu trecut de la ciolpani..unde aparuse prima data cu al ei harley fruuumosss Editat Septembrie 1, 2009 de logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 va ashteptam cu interes shi cu pofta de caterinci. pe totzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 s'teti cu capu?cum sa va ratez????????? pai cu voi mi-am facut botezu in ale intrunirilor..ceva mai slabut anu asta ca e cu criza, dar sa va ratez AR FI BLASFEMIEEEEEEEEEEE!!!!!!!! vb aia, desi nu tin de voi, da, tot un fel de om-lup is HAUUUUUUUUU!! HAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! ROCKKKKKKKKKKKKKKKKK AND ROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! ete.. spectra are la avatar poza facuta de mine la intrunirea de anu trecut de la ciolpani..unde aparuse prima data cu al ei harley fruuumosss ete... da... respect! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 bambaracule de fiecare data cand ma uit la avatarul tau si ma dor oole:lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 bambaracule de fiecare data cand ma uit la avatarul tau si ma dor oole:lol: pune`le la loc in carton si or sa fie safe :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 doresc sa precizez ca locatia e superba si ai va multumi pe toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Si, cu dedicatie speciala pt cineva care anu' trecut s-a simtit amenintat de prezenta unor mici bricegute la centura organizataurilor, promitem ca anul asta vom avea la centura niste animalute de plus si cate o acadea. NOT Editat Septembrie 1, 2009 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 frate eu nu`mi iau acadele dupa mine ca pe urma iar nu mai scap de porecla de pedobear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate