Sari la conținut

Accident Sos Oltenitei


enos
 Share

Postări Recomandate

Eu zic sa o lasam si sa o lasati balta cu off topicul.Asa footem toate topicurile si nu se merita.

Nu cred ca intereseaza peaici pe careva parerea ta despre termenul PILOT.Poate sa fie motociclistul si "sofer" in opinia ta.

Poate o sa se gaseasca careva , sa iti explice prin PM cum sta treaba cu termenul de PILOT (nu tine doar de faptu a conduce rapid).In fine nu are nici o legatura

 

De baiat ce mai stiti?In ce stare se afla?

 

Era un post pe aici in care se zicea ca : Avea sigur viteza mare in ce stare e motoru :wacko:

In ce stare e?R1-le cu care am avut eu accident la aproximativ 100 km/h , a ramas fara furca(da sa rupt furca in 2 din jug).Janta praf...carene etc...

Ne dam cu parerea .Doar deaia e forum.

Taste uscate !

Si insanatosire grabnica pilotului pardon motociclistului ! :)

Ai mare dreptate ! Imi cer scuze ca m-am aprins asa repede!

@rocketboy nu mai fa misto de mine ... ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne Fereste!

 

Fara nici o exagerare,sunt socat de numarul mare de accidente moto din ultimele 2 saptamani.Cred ca pluteste ceva in aer,da-o-n balarii de treaba.Nu trece zi sa nu aud de cel putin unul.

 

Sanatate multa si mult noroc,ca grija avem toti astia pe 2 roti,da' n-au altii din pacate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am spus ca e interzisa !

 

 

 

Ma refeream ca asa a fost sa fie faptul ca l-a lovit pe baiat si nu a lovit alta masina ! Nu te gandii ca vreau raul motociclistilor sau ca nu-mi plac. Din contra va admir pe toti ( cei care au capul pe umeri si nu baietii de magheru ) si in viitorul apropiat o sa fiu si eu pe 2 roti. Banii nu mi-au permis sa ma urc pe 2 roti pana acum. La faza cu semnalul iti dau dreptate. Faptul ca semnalizezi nu-ti acorda si dreptul de a intoarce. Stiu asta ! Iar faptul ca baiatul ar fi mers pe linia de tramvai e din ceea ce am citit si eu aici. Acum ca mi-ai confirmat ca nu a mers nu mai comentez nimic. Dar in cazul in care ar fi mers ar fi avut si el o parte din vina. Acum faptul e consumat. Imi cer scuze fata de cei pe care i-am deranjat !

 

 

 

Suna cam ciudat PILOT. Eu zic ceea ce spune lumea :) Puradeii de pe marginea drumului care te vad ca mergi cu 120 km pe drum si huruie toba dupa tine aia se bucura si spun "l-ai vazut pe ala?", dar aia mai batrani cara vad doar asa ceva la TV si va vad pe drum zic "uite si la nebunul ala! parca e pilot la curse". Majoritatea oamenilor dupa o varsta traind intr-o alta perioada de timp si ajungand in vremurile noastre, ei asa fac legatura comparativ cu ceea ce vad la TV, adica viteza si mult zgomot = pilot. Si nu incerca sa ma judeci, nu poti si nu sunt frustrat deloc, tu dai impresia ca fiind o persoana frustrata pentru ca te-ai luat de mine cum mi-am permis eu sa ma preocupe conotatiile cuvantului PILOT. E problema mea ! :lol: cat despre accident imi pare rau ca s-a intamplat ! Am si eu prieteni motociclisti unul din ei e si el pe forum si mi-ar parea rau daca ar patii ceva, crede-ma. Si iti repet si tie, va admir foarte mult. Cat despre tupeul meu, las la aprecierea tuturor pentru ca faptul ca am postat pe forum nu cred ca tine de tupeul omului. Mi-am exprimat o parere si nu cred ca trebuie sa mi se taie capul.

 

Hai sa va explic io care e treaba cu acest cuvant => PILOT. Termenul se foloseste in transmisiunile radio ale politiei pe care le auziti la fata locului daca stati langa un agent cu statia deschisa. Prin el se face referire la "conducatorul vehiculului". Lumea a prins cuvantul, in special "devoratorii de accidente" si asa uite cum a ajuns un termen banal, o prescurtare de altfel la con-du-ca-to-rul a-u-to sau con-du-ca-to-rul mo-to, motiv de dezbatere pe forum. Stati linistiti! Pentru noi toti astia care dezbateti legea sunteti PILOTI. Unul mai Rossi ca altu` .... gasiti voi un termen mai scurt pentru cond. auto?? Eu zic ca nu .... Asa ca nu conteaza ca are 80 de ani si e la volanul unei dacii 1300 toamna sau 23 de ani si calare pe un DRZ sau R1, tot PILOT i se va spune.... Geez am inceput sa discutam de termeni folositi la fata locului ... e bine ... suntem pe drumul cel bun :agree:

Mesaj completat

Doamne Fereste!

 

Fara nici o exagerare,sunt socat de numarul mare de accidente moto din ultimele 2 saptamani.Cred ca pluteste ceva in aer,da-o-n balarii de treaba.Nu trece zi sa nu aud de cel putin unul.

 

Sanatate multa si mult noroc,ca grija avem toti astia pe 2 roti,da' n-au altii din pacate.

 

Numar mare de accidente moto in ultimele 2 saptamani??? Amice pe ce lume traiesti?? In ultimele 2 saptamani la nivel de Bucuresti DACA au fost 15 accidente moto din cele peste 150 de accidente grave petrecute, unele dintre ele chiar mortale ( vreo... 4 daca nu ma insel). Nu a mai murit un motociclist in Bucuresti (a se intelege motociclist nu mopedist ca aia e alta categorie) de fff mult timp ceea ce E UN LUCRU FABULOS DE BUN. Si hai sa-ti mai spun o treaba: toti mopedistii care au dat coltu au cautat-o ei nu au fost alte cauze, asta tot in ultimele 4 saptamani. In afara de pustiu ala fara permis care a murit din prostia lui in Chitila acum 2 luni eu unul nu cunosc decedat moto in Bucuresti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa va explic io care e treaba cu acest cuvant => PILOT. Termenul se foloseste in transmisiunile radio ale politiei pe care le auziti la fata locului daca stati langa un agent cu statia deschisa.

La fel e si cu BOLID?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La fel e si cu BOLID?

 

si cand te-ai trezit era dimineata? Esti putin necoplanar cu ce am explicat eu sau ce? Check out DEX (pentru tine Dictionarul EXplicativ ... ) si ai sa vezi ca pilot si conducator auto sunt sinonime pe cand bolid si auto sau mai ales MOTO nu ... da` e greu sa procesezi de dimineata stiu ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

Nu cred ca "mananca rahat" nimeni. Am fost si eu acolo. S-a dat link catre blog, unde am scris, ca oricum nu puteam posta aici. Eu n-am vazut nicio urma de franare de la moto, desi m-am uitat atent. Daca era, trebuie sa fi fost facuta cu alta ocazie. Acolo sunt 2 benzi pe sens, dintre care pe una se parcheaza si la ora aia erau parcati f multi. Masinile se inghesuie sa incapa pe 2 randuri intr-o banda si un pic. E foarte plauzibil sa fi mers pe linia de tramvai. Si eu merg NUMAI pe linia de tramvai acolo, la ore de pranz/amiaza. Dar nici atunci nu se poate merge prea tare, pentru ca nu esti niciodata SINGUR pe linia de tramvai. E drept, sunt mult mai putini decat in banda aia si un pic, pentru ca unii cred ca e interzis. Nu cred ca baiatul a avut mai mult de 60 kmh. Iar impactul a avut loc in partea din spate a masinii (roata stanga spate era intr-o stare cam urata). Din pacate, nu am facut foto si la asta. In partea din fata, cred ca s-a sucit putin moto si a atins portiera soferului, dar era doar o zgarietura minora, unde a lasat niste urme. Oricum, nu l-a "furat" linia de tramvai si nu a cazut INAINTE sa ajunga cu totul in masina.

Pe baiat il cheama Catalin V(..?). In seara zilei cu accidentul, m-am mai intalnit o data cu proprietarul moto (care nu este acelasi cu riderul!) si mi-a spus ca se gandeau sa il externeze curand, si nu e in stare grava.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropos de accidente-ieri au fost 34 de morti pe soselele patriei!Asta spune multe,nu?

Nu stiu cate "spune" asta ... niciunul din ei nu a fost vreun motociclist in Bucuresti... sau nu am auzit eu. Cei mai multi mor in masini, iar urmatorii (numeric) sunt pietoni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropos de accidente-ieri au fost 34 de morti pe soselele patriei!Asta spune multe,nu?

 

De unde ai scos tu situatia asta operativa am putea s-o aflam si noi?? 34 de morti in 16h raportate mi se pare SINCER putin cam mult ...

 

Data: 09/09/2009 08:55 Sursa: Centrul INFOTRAFIC Print

 

SITUAĂIA ACCIDENTELOR RUTIERE GRAVE

 

 

La dispeceratul Centrului Operațional din I.G.P.R. s-au înregist în cursul zilei de 8 septembrie 2009:

 

? Accidente ? 21;

 

? Morți ?7 în județele Cluj,Vaslui(2), Constanța Âşi Neamț ;

 

? Răniți grav ? 18.

 

Vinovați:

 

? 16 situații ? conducători auto;

 

? 4 situații ? pietoni;

 

? o situație ? biciclist.

 

Principalele cauze generatoare:

 

? traversarea neregulamentară;

 

? neacordarea priorității vehiculelor;

 

? neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

 

 

 

NUMA` SPECIALISTI PE SITE-UL ASTA BAH NENE BAH!!!!

Editat de Nightwolf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Astazi pe la ora 15 cam pe la academia de politie pe sos Oltenitei a fost un accident :Yamaha r1 (cred) cu multe modele.cand am ajuns baiatul era intains jos desteptii i au scos casca si incercau sa l intrebe cn e.la prima vedere destul de urat ,fata plina de rani...din spusele martorilor pilotul a venit pe linia de tramvai si unu cu un logan a facut stanga(cica daduse semnal).am stat pana a venit smurdul,care bineinteles ca a venit dupa 15 minute,iar cand au venit nu stiau nici de capul lor.cine il cunoaste pe baiat va rugam sa ne dati detalii!nr motorului nu l stiu,eram prea socat de ce se intampla.doar stiu ca era cu B 02 XXX -nr sub codita.Sanatate si sa auzim ca e ok!baiatul cu aprilia.

inca ceva:motorul la prima vedere dauna totala!

auzi mai desteptule, desteptul care i-a scos casca era un prieten de-al meu, i-a scos casca pt. ca-si inghitea limba si nu mai putea respira

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Feedback...

 

revenim cu amanunte... (dupa foarte mult timp)

 

motociclistul NU circula pe linia de tramvai, era singur in banda 2 si mergea aproape de exteriorul ei. Loganul era in fata lui si a intors brusc, fara semnal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

auzi mai desteptule, desteptul care i-a scos casca era un prieten de-al meu, i-a scos casca pt. ca-si inghitea limba si nu mai putea respira

 

Si banuiesc ca pretenul tau DESTEPT a avut asupra sa o pipa Guidell pentru a-l proteja astfel de inghitirea limbii si de asemenea a folosit corespunzator batista salvatorului pentru administrarea a 2x3 reprize de respiratie artificiala si imediat dupa efectuarea operatiuni de degajare a cailor respiratorii i-a imobilizat zona cervicala intr-un guler cervical nu??

 

Bah vreti vreodata, candva, de preferinta IERI sa ne lasati cu aberatiile astea crunte de specialisti? Pe voi ar trebui sa va arestam ca omorati lumea pe strada nu pe bietii soferi care, vrand nevrand, nu au cauzat accidentul cu intentie. Voi tot ce faceti faceti mai mult decat voit si cu intentie.

 

P.S: DESTEPTULE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...