Zapacitul Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ce pot zice... e o motoreta foarte buna pentru inceput si o recomand Ma inteleg foarte bine cu ea, e destul de blanda atata timp cat vrei tu sa fie . Tip : nu mergeti in grup la inceput ca va veti imprastia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 O recomanzi tu pentru incepatori? Si...cat consuma in oras si in afara? Sunt curios sa aflu daca se merita i-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 ce ma, tu te-ai imprastiat in grup? si data viitoare cand iti dau flash-uri sa te dai din fatza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Eu o recomand, e parerea mea, si o recomand pentru ca eu nu mi-am rupt gatul cu ea si nici nu m-am speriat foarte tare de ea, daca tu iti rupi gatul cu ea e bafta ta ! Am scos cel mai mult 9% in oras, si cel mai putin 7%, iar la drum lung cu a 6-a pe la 120 km/h cam 5% ! Succese ! Mesaj completat ce ma, tu te-ai imprastiat in grup? si data viitoare cand iti dau flash-uri sa te dai din fatza mea Nu m-am imprastiat mocane, te-ai imprastiat tu si pentru sezonu asta Mesaj completat Eu o recomand, e parerea mea, si o recomand pentru ca eu nu mi-am rupt gatul cu ea si nici nu m-am speriat foarte tare de ea, daca tu iti rupi gatul cu ea e bafta ta ! Am scos cel mai mult 9% in oras, si cel mai putin 7%, iar la drum lung cu a 6-a pe la 120 km/h cam 5% ! Succese ! Mesaj completat Nu m-am imprastiat mocane, te-ai imprastiat tu si pentru mine sezonu asta Editat Septembrie 6, 2009 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 azi noapte am visat ca ma dadeam pe f4i daca in vis e asa frumos, ma intreb cum e in realitate?!.. si face prostioare? vibreaza, intra in voblaj usor? are amortizor de ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Sa o stapanesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 azi noapte am visat ca ma dadeam pe f4i daca in vis e asa frumos, ma intreb cum e in realitate?!.. si face prostioare? vibreaza, intra in voblaj usor? are amortizor de ghidon? Face prostioare daca vrei sa faca, orice motor vibreaza, depinde cum te dai sau ce faci cu ea, nu am amortizor poate imi voi lua ! Mersi Adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Ce pot zice... e o motoreta foarte buna pentru inceput si o recomand putin off topic: de unde si pana unde ajungeti voi la concluzia ca ce are 120 cp e bun pt inceput? eu am f3 si e capabila de multe lucruri in care sa nu te poata ierta, pararea mea e ca o motocicleta ''buna pt inceput'' e una care are pana in 60 cp.. on : frumos motor, straduieste-te sa-l pastrezi asa cum e acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 O motocicletă bună de început nu este una de viteză, dar na, fiecare cu părerea lui. În altă ordine de idei, faină "drujba". Cred că te-am văzut prin Rahova cu ea, i-ai dat rachetă pe Bârcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) in vis parca nu vibra S.o stapanesti sanatos! Editat Septembrie 7, 2009 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) O motocicletă bună de început nu este una de viteză, dar na, fiecare cu părerea lui. În altă ordine de idei, faină "drujba". Cred că te-am văzut prin Rahova cu ea, i-ai dat rachetă pe Bârcă. Mai este un f4 pe Bârcă vecine , dar e pe carburatie Editat Septembrie 7, 2009 de Sorceror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Am zis ca e parerea mea, referitor ca fiind o motocicleta pt incepatori . Si da, incerc sa o pastrez cum este acum Am vazut foarte multi cu f4i... si chiar prin rahova, poate daca va incumetati la prima raza de soare sa ne intalnim . Si nu cred ca eram eu pe bârcă sau poate ca da Editat Septembrie 7, 2009 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Si eu am aceeasi motocicleta ca si tine (si e tot prima si tot rosie) si toata lumea mi-a spus ca nu am toata "tigla pe casa" Dar atata vreme cat stim sa ne folosim OCHII si sa nu trecem pe ROSU sau sa ne dam ZMEI, cred ca putem tine si astfel de bestii in frau. Totul tine de caracterul omului, bestia e aceeasi. Sa o stapanesti sanatos si ASFALT USCAT!!! Editat Septembrie 10, 2009 de Atharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 salutare ,si eu am un fs 2001 identica cu ale voastre ,eu zic sa stabilim o intalnire de pareri si sa vina numai posesori de cbr 600 fs ce ziceti ? aa eu stau prin VITAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cum ziceam, eu sunt incepatoare, asa ca o sa stau mai retrasa pt inceput : iesiri seara si in weekend cand e soseaua mai libera. Ce ziceti? Si as putea cam de la inceputul lunii viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) dragii mei ne cetuim pe id-ul asta zapacitul_anului mai am 1 prieten cu un f4i deci o sa fim 4, ar fi o chestie poate in weekend un bikers ceva nu merge sa va trimit mesaje din pacate... :| Editat Septembrie 10, 2009 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Eu zic sa mutati discutia la topicul dedicat de CBR F4.....de la motociclete de strada...ati fi surprinsi sa vedeti cati sunt de fapt... Succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Ajung atati, de intruniri cu hai salut si bisericute separate sunt satul Editat Septembrie 10, 2009 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 salutare dati pe PM daca se stabiliste vreon intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 salutaredati pe PM daca se stabiliste vreon intalnire Deja incepe sa se strice vremea (( pana imi iau eu permisul, iesiti voi de 10 ori )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Una din cele mai intalnite modele de Honda.... Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 asteptam poze de la tine ..da ? ca nu degeaba am muncit noi ieri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 14, 2009 Autor Share Postat Septembrie 14, 2009 Multumesc de urari !! :D Acum ma chinuii cu pozele ) Mesaj completat Nu m-am putut abtine sa nu pun pozele cu husabergu Mesaj completat Si am uitat, multumuri domnului nightwish pentru poze Mesaj completat A venit si ziua mea pe scurt : 2 coaste rupte, hematom pe ficat si 1 mana rupta, jugurile strambe, disc stramb, carene zgariate sparte etc. Vina masinei de jandarmerie care dadea prioritate unei masini care iesea dintr`o curte cu spatele, dar din cauza ca mi-am pierdut cunostinta nu mai stiu exact cum s-a intamplat, doar ma bucur ca am scapat ieftin + 6 sapt recuperare la pat Mesaj completat Si .. pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Auch! Recuperare rapida! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Octombrie 10, 2009 Autor Share Postat Octombrie 10, 2009 Mersi mult man ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate