fairplaybiker Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) dupa o lunga accidentare , soldata cu faptul ca am fost schiop aproape o luna i-mi anunt prezenta ( un pic intarziata ) tot din motive medicale la reintrunirea lotului . no de tine imi pare rau ca tot accidentat ai jucat si amun da cred ca la ambele picioare esti accidentat asa ca io zic sa vii mai des sa dai macar si tu de 10 ori pe saptamana cu picioru in minge si propun sa iti legam una de tine sa in rest sa fii la minge tot timpul ps buji hai o data la fotbal ca aron nu mai poate fara tine .... Editat Ianuarie 11, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Cel mai urat meci pe care l-am jucat pana acum. Nu a iesit nimic....nici aparare, nici mijloc, nici atac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2010 atentie s-a schimbat ora de fotbal pt joi ,este 19-30...21 deci la ora 19-15 la teren .... prezenti ...io, loza si ema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Prezent si eu. Care vine dupa mine sa ma ia? Serios la bune:P Sau unde va jucati? Pe ce teren? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Prezent si eu. Care vine dupa mine sa ma ia? Serios la bune:P Dricul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Care vine dupa mine sa ma ia? Sau unde va jucati? Pe ce teren? Aiesta ti-e calauza: Si aiesta ti-e transportatorul de lux: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 atentie s-a schimbat ora de fotbal pt joi ,este 19-30...21 deci la ora 19-15 la teren .... prezenti ...io, loza si ema The FOOTBALL is pleasure... Ne vedem diseara la 19,15 la teren !!! ps: prezent + ink un om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 vine si mosu' :bandit:impreuna cu mister olympia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ca o cizma am jucat si azi....dar am o scuza buna: am jucat cu gleznele umflate Sper ca saptamana viitoare sa imi iau si eu ghete de fotbal...ca deja m-am saturat sa pic pe jos de 10 ori pe meci. Ne vedem Luni...in principiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ca o cizma am jucat si azi....dar am o scuza buna: am jucat cu gleznele umflate Sper ca saptamana viitoare sa imi iau si eu ghete de fotbal...ca deja m-am saturat sa pic pe jos de 10 ori pe meci. Ne vedem Luni...in principiu. ai inebunit, ai jucat f bine azi ,,,iar daca iti iei ghete te cauta lucescu la nationala enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Toata lumea a jucat bine. Fiecare a dat cat a putut. Eu ma bucur ca ati reusit sa ma scoateti din amorteala si rugina. Oare ma apuc iar de o veche pasiune? Sper sa am timp sa fiu prezent la fiecare meci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) ...baieti mai jucati niste FIFA pana luni, poate asa aveti sanse sa ne bateti hahahah Cuki, tu trebe sa te mai perfectzionezi un pic la simularile alea de fault , k sunt prea evidente si se vede de la o posta... Aaaaa, si era sa uit..., mai intreaba si tu in staga si'n dreapta ce inseamna notziunea de fair-play, k e cam straina pt tine... (vezi hentz interntzionat, vezi tragere de timp, etc..., etc...) ps: ne vedem luni Editat Ianuarie 15, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 mort...intarziat 1h la scarbici, nu imi pot misca picioarele...am febra musculara si la degetele de la mana...sa nu mai vorbim de bilute...papara... sa inteleg ca te-ai m.a.s.t.u.r.b.a.t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 sa inteleg ca te-ai m.a.s.t.u.r.b.a.t? io cred ca ii de la crema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Las ca saptamana viitoare vine buji si il bagam la voi. Cu el si cu superstaru n-aveti cum sa nu castigati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Datorita unor probleme care nu sufera amanare....maine (adica Luni) eu nu pot ajunge la meci. Ramane sa ne vedem, Joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 lasa, Luci, ca iti tin eu locul. parca nu ma mai doare asa tare genunchiul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Diseara de la 2o,3o rupem plasa din nou baietzi... Face-tzi prezentza, va rog... eu prezent + ink 1 om ps: NE VEDEM LA TEREN LA 2O,15 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Prezent si eu + Cocopack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Hop si eu pentru prima data...dar in forma ...de cozonac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Majorete primiti? Nu de alta, dar voi sta pe banca de rezerve...ca deh, sunt mult prea bun pt a juca alaturi de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 prezent io+loza (cu echipament nou )si ema ne vedem la teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Majorete primiti? Nu de alta, dar voi sta pe banca de rezerve...ca deh, sunt mult prea bun pt a juca alaturi de voi la ce craci de antilopa ai o sa fii atractia serii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Sper sa nu ne trebuiasca schiuri si clapari pe maine la fotbal... ps: amu ma duc sa curatz un pic zapada de pe teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2010 io vin cu clapari si apoi vezi intrari la minge ,doar la fuga ma cam incomodeaza da vad io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate