aronbmw Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Sper sa ajung si eu cumva la fotbal deseara. Sa vi negresit k esti piesa principala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 io tin cu ferrari .....oare se pune Ce mah! Eu conduc Ferrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Sunt student aici la Arte, de anul asta cu moto prin cj. M-as duce si eu, dar mai mult sa trag niste fotografii, asa, cu motociclistii pe 2 picioare in actiune. Merge? Hai pe la teren intr-o seara cand ai vreme, eu sunt acolo in fiecare seara, dupa ora 18/19. Chiar ma intereseaza niste poze facute un pic mai profi, pt reclama, bener, un eventual site..., etc. ps: lasa-mi un nr de tel , k te sun dak vrei. Mersi, Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 maine 19.40....sper numai sa ajung... kirk, dai tu maine berile ?? si eu sper sa ajung azi, ca inca nu am incaltari noi si cu alea vechi iarasi ma intind. P.S. Ba ce oameni! Chiar asa rau joc ca mai nou trebe sa dau mita ca sa joc. Aduc si eu niste beri astazi......Luni nu am aparut ca eram beat, nu ca m-am tras pe c.u.r. de la beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Azi, joi ora 20,4o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Dubarbier de la CFR , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc..., ... si dedica golul de aseara cu Craiova in cinstea lui Kirk, cu mesajul "La Multi Ani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Azi, joi ora 20,4o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Dubarbier de la CFR , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc..., ... si dedica golul de aseara cu Craiova in cinstea lui Kirk, cu mesajul "La Multi Ani" Dar golul anulat Universitatii Craiova...cui il dedici? Editat Noiembrie 19, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Azi, joi ora 20,4o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Dubarbier de la CFR , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc..., ... si dedica golul de aseara cu Craiova in cinstea lui Kirk, cu mesajul "La Multi Ani" S-a schimbat ora de joc?? La multi ani Kirk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 prezent si eu diseara. probabil a scris Aron gresit. daca s-ar fi schimbat ora, am fi aflat pana azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Ieri, 18.11.2009 am jucat un super fotbal pe terenul lui Aron cu colegii de la firma si inca o gasca de prieteni. Vreau pe aceasta cale sa-i multumim PATRONULUI pentru rezervare si ospitalitate si sa speram ca vom juca pe viitor cat mai multe partide. Spo Seth RC Mc Aron si de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 S-a schimbat ora de joc?? La multi ani Kirk! Nu, nu s-a schimbat ora de joc..., mii de scuze, eu am gresit(deja a 2-a ora) Deci rectific: AZI , JOI ORA 19,4O FOTBAL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Nu, nu s-a schimbat ora de joc..., mii de scuze, eu am gresit(deja a 2-a ora) Deci rectific: AZI , JOI ORA 19,4O FOTBAL !!! orele de joc sunt in fiecare... luni ora 20-30 --22 ...joia ora 20 --21 restul e bere la multi ani si multi km pe motor ....kirk Editat Noiembrie 19, 2009 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Super faina partida de azi (desi cam scurta) ....mai ales ca e prima data dupa vreo 5 saptamani cand echipa in care joc castiga un meci. De abia astept urmatoarea partida. P.S. Multumesc pentru toate urarile de "La multi ani" primite pe forum sau personal. Desi au trecut cateva zile de la respectivul eveniment. Bafta maxima sa aveti! Editat Noiembrie 19, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 eu cat am jucat pana acum, am jucat tot in echipa castigatoare, de aici impresia ca eu sunt baza. nu am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Azi, luni ora 20,3o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Eduard Stancioiu , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc..., Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Azi, luni ora 20,3o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Eduard Stancioiu , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc..., Vai Doamne! Ce poze urate pui pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Imi pare rau ca nu pot fi azi din nou cu voi. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Azi, joi ora 19,40 fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam cu drag la miscare !!! Pt corectitudinea jocului v-am promis un albitru, asa k va propun mai jos doi albitrii, si va las pe voi sa decidetzi , pe care din ei sa-l aducem diseara sa ne albitreze ?!? SAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 io il propun pe cuki ca si asa se cam accidenteaza sau oboseste repede asa ca el ii cel mai potrivit 7-30 la miscare........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Din motive obiective......eu lipsesc astazi si din ce stiu nici Smakaln nu apare azi. Distractie faina! Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Baieti, cred ca n-am mai infruntat noi asemenea temperaturi pana acuma la teren. Va fi interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Azi, luni ora 20,3o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, !!! Totzi cei care vor sa faca un pic de miscare , sunt asteptatzi la o partida de fotbal si o berica dupa. LA MULTI ANI, ANDREI : Mesaj completat No, io am plecat sa cumpar bere..., ne vedem la teren Mesaj completat HAI LA FOTBAL! Diseara jucam din nou, hai si tu (sigur o sa-ti placa) Adunarea se face la ora 19,4o pe SportTimeArena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Cica prezent si eu astazi. Oricum la cum joc nu se simte diferenta daca sunt prezent sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Si eu joc diseara. Poate am mai mult noroc la fotbal decat la folii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Soory, azi nu se poate, ne vedem luni si spor la joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 si io am 2 abesente motivate dar luni fac prapad de rup bobanci si mingea si sper si poarta in rest abia astept sa joc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate