SirFaq Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ................ de ora 18 era vb...ca sa raspund la o intrebare..vrem sa mai mergem la el..poate la sfarsitul saptamanii acesteia sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare cand speram ca va fi mutat intr-un salon.Ieri era la reanimare si nu am putut intra toti o data..pe rand ..si am stat kam 5 10 mix maxim pentru ca nu puteam mai mult...daca mai exista doritori..vorbim spre sfarsitul saptamanii pentru urmatorea vizita mersi! sa ne tineti va rog la curent! respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krysu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 mersi! sa ne tineti va rog la curent! respect da..am sa vb si cu ceilalti 3 care au fost ieri..si poate mergem vineri sa-l vizitam iar pe florin...va anuntam...Oricum starea lui este buna..m-a surprins cand l-am vazut ca avea puterea sa zambeasca...era obosit insa se vedea pe fata lui ca se bucura pentru ca este in viata si mi-a si confirmat"stiu ca mi-am pierdut un picior..dar am fost la un pas de moarte..ma bucur ca sunt in viata ". Nu isi mai aminteste nimic din seara respectiva, nici macar faptul ca a fost constient si a spus cum il cheama. Am aflat de la el ca de abia isi luase motorul de cateva zile de la Snagov si se pregatea pentru inca o luna de plimbari pana la finalul sezonului asta...Va tinem la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 da..am sa vb si cu ceilalti 3 care au fost ieri..si poate mergem vineri sa-l vizitam iar pe florin...va anuntam...Oricum starea lui este buna..m-a surprins cand l-am vazut ca avea puterea sa zambeasca...era obosit insa se vedea pe fata lui ca se bucura pentru ca este in viata si mi-a si confirmat"stiu ca mi-am pierdut un picior..dar am fost la un pas de moarte..ma bucur ca sunt in viata ". Nu isi mai aminteste nimic din seara respectiva, nici macar faptul ca a fost constient si a spus cum il cheama. Am aflat de la el ca de abia isi luase motorul de cateva zile de la Snagov si se pregatea pentru inca o luna de plimbari pana la finalul sezonului asta...Va tinem la curent. Multumim....ma bucur k e bine! Asteptam update-uri! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krysu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Multumim....ma bucur k e bine! Asteptam update-uri! Respect! cum mai aflam ceva..va spunem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krysu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Pentru cei ce se duc vineri: as dori sa merg si eu. Se poate sa anuntati aici unde va intalniti in prealabil? Multam.ps. cu ce pot ajuta? in cazul in care ramane batut in cuie sa mergem vineri ( trebuie sa vorbesc si cu hummerro si zapacitul pentru ca si ei au fost ieri )..vom anunta de joi seara..cred ca ne vom vedea tot la ARC pentru ca este cel mai aproape de elias...Cred ca putem sa-l ajutam sa fim alaturi de el momentan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 in cazul in care ramane batut in cuie sa mergem vineri ( trebuie sa vorbesc si cu hummerro si zapacitul pentru ca si ei au fost ieri )..vom anunta de joi seara..cred ca ne vom vedea tot la ARC pentru ca este cel mai aproape de elias...Cred ca putem sa-l ajutam sa fim alaturi de el momentan.. aM auzit la un moment dat de ceva proteza...dak stie cineva ceva despre ea....cat costa. de unde o luam. etc...poate reusim cumva sa strangem ceva bani sa-l ajutam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krysu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 aM auzit la un moment dat de ceva proteza...dak stie cineva ceva despre ea....cat costa. de unde o luam. etc...poate reusim cumva sa strangem ceva bani sa-l ajutam! ..... da..hummero o sa scrie ceva detalii cand va intra in mod sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ..... da..hummero o sa scrie ceva detalii cand va intra in mod sigur Il bat pe hummero sta cu mine in regie! Din cauza lui nu am ajuns ieri a uitat sa ma sune! Rezolv eu cu el in fata caminului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krysu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Il bat pe hummero sta cu mine in regie! Din cauza lui nu am ajuns ieri a uitat sa ma sune! Rezolv eu cu el in fata caminului .............. oke ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Ce se mai stie de Florin? L-au mutat in salon? Se poate merge la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Am fost rugat de un martor care a vazut accidentul sa-i postez adresa de mess, nu are cont pe motociclism. Nu am inteles exact ideea, nu am citit topicul. ID-ul lui este barnaionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Am fost rugat de un martor care a vazut accidentul sa-i postez adresa de mess, nu are cont pe motociclism. Nu am inteles exact ideea, nu am citit topicul. ID-ul lui este barnaionut. intamplator, am vb cu o persoana din masina din spatele bmw-ului: "daca nu era bmw-ul in fata noastra, noi eram cei implicati in accident". se mergea normal, masinile cu pricina fiind pe verde, moto pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 intamplator, am vb cu o persoana din masina din spatele bmw-ului: "daca nu era bmw-ul in fata noastra, noi eram cei implicati in accident". se mergea normal, masinile cu pricina fiind pe verde, moto pe rosu. Daca ar fi sa luam de buna aceasta marturie, rezulta nu numai ca cel cu BMW-ul nu a fortat galbenul, ci ca de fapt lumea isi vedea de culoarea verde a semaforului mergand cuminte in sir indian iar motociclistul a fost un nebun care s-a infipt direct in coloana de masini, BMW-ul fiind prima care i-a iesit in cale... Pentru cei care inca mai cred in varianta asta, le recomand vizualizarea cu rabdare si atentie a camerelor de supraveghere care apar in postul lui duncan de la pagina 2 a acestui topic, de preferat in timpul intunericului, atunci se vad mai bine schimbarile luminilor semaforului cu pricina si timpii semafoarelor. O sa observati cu usurinta ca asa ceva nu este posibil. Din punctul meu de vedere aceasta dovedeste inca odata ca suntem inconjurati zilnic de posibili criminali in stare latenta ,iar pilotatul in W-E este o ruleta adevarata. Personal prefer aglomeratia din cursul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 aM auzit la un moment dat de ceva proteza...dak stie cineva ceva despre ea....cat costa. de unde o luam. etc...poate reusim cumva sa strangem ceva bani sa-l ajutam! Daca puneti bani pentru el sa ii luati proteza sau il ajutati pe el sa isi ia proteza , sa postati un cont in care putem pune vira bani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enash1981 Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Daca puneti bani pentru el sa ii luati proteza sau il ajutati pe el sa isi ia proteza , sa postati un cont in care putem pune vira bani ! deci florin isi repara la mine motocicleta dar asta conteaza mai putin... ideea e ca eu il stiu destul de bine si pe el si pa tatal lui incat as putea discuta subiectul asta cu d-nul Pavel (tatal) pe care chiar l-am auzit azi vorbind despre proteza, cum ca tre' sa mai stea ceva timp pana se cicatrizeaza destul de bine pentru ca acum la miscare osul rupe un pic pielea desfacand rana, dar promit ca maine dimineata vorbesc cu el si il intreb exact ce si cum. Mesaj completat maine dimineata aflu contul care a promis tatal lui ca-l va deschide azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 deci florin isi repara la mine motocicleta dar asta conteaza mai putin... ideea e ca eu il stiu destul de bine si pe el si pa tatal lui incat as putea discuta subiectul asta cu d-nul Pavel (tatal) pe care chiar l-am auzit azi vorbind despre proteza, cum ca tre' sa mai stea ceva timp pana se cicatrizeaza destul de bine pentru ca acum la miscare osul rupe un pic pielea desfacand rana, dar promit ca maine dimineata vorbesc cu el si il intreb exact ce si cum. Mesaj completat maine dimineata aflu contul care a promis tatal lui ca-l va deschide azi Genial! Asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 deci florin isi repara la mine motocicleta dar asta conteaza mai putin... ideea e ca eu il stiu destul de bine si pe el si pa tatal lui incat as putea discuta subiectul asta cu d-nul Pavel (tatal) pe care chiar l-am auzit azi vorbind despre proteza, cum ca tre' sa mai stea ceva timp pana se cicatrizeaza destul de bine pentru ca acum la miscare osul rupe un pic pielea desfacand rana, dar promit ca maine dimineata vorbesc cu el si il intreb exact ce si cum. Mesaj completat maine dimineata aflu contul care a promis tatal lui ca-l va deschide azi Sa faci topic/post neaparat si la Actiuni caritabile si de sustinere ca spre deosebire de mine fetele alea care modereaza acolo se pricep la asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enash1981 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) contul este RO69INGB0000999901632373 SPER CA NU SUNT PROBLEME DE INCREDERE IAR DACA CINEVA ARE UN DUBIU NR lui de telefon este 0731464778 iar al tatalui sau este 0727868384 Editat Octombrie 1, 2009 de enash1981 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Speram sa nu fiu niciodata nevoit sa scriu despre asta, dar vreau sa-i donez baiatului o proteza de tibie pentru piciorul drept, http://www.ossur.com/?PageID=13464, asta daca nu este prea tarziu, abia acum am gasit postul asta. Ce pot spune, este ca si eu am ramas fara piciorul drept, din alte circumstante. Insa ii garantez ca o sa fie in stare sa calareasca din nou. Pe mine nu ma impiedica sa merg cu motocicleta, zbor cu parapanta sau sa conduc masina cu transmisie manuala. Pentru el va trebui facut un socket special, dupa mulajul bontului de amputatie, insa proteza in sine este purtata de mine, 2-3 luni, pana am schimbat-o cu una mai activa http://www.ossur.com/?PageID=13456. Ii stau la dispozitie cu orice intrebare ar avea referitoe la proteze. Pot fi contactat la 0722.345.953. Daca pentru el nu mai este nevoie, si cunoasteti pe altcineva, deasemeni puteti sa ma sunati. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Speram sa nu fiu niciodata nevoit sa scriu despre asta, dar vreau sa-i donez baiatului o proteza de tibie pentru piciorul drept, http://www.ossur.com/?PageID=13464, asta daca nu este prea tarziu, abia acum am gasit postul asta. Ce pot spune, este ca si eu am ramas fara piciorul drept, din alte circumstante. Insa ii garantez ca o sa fie in stare sa calareasca din nou. Pe mine nu ma impiedica sa merg cu motocicleta, zbor cu parapanta sau sa conduc masina cu transmisie manuala. Pentru el va trebui facut un socket special, dupa mulajul bontului de amputatie, insa proteza in sine este purtata de mine, 2-3 luni, pana am schimbat-o cu una mai activa http://www.ossur.com/?PageID=13456. Ii stau la dispozitie cu orice intrebare ar avea referitoe la proteze. Pot fi contactat la 0722.345.953. Daca pentru el nu mai este nevoie, si cunoasteti pe altcineva, deasemeni puteti sa ma sunati. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate