Metal Heart Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Ceva poze de azi de la intrunirea dacilor. LINK Mai e si maine o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Felicitari DACILOR , pacat ca nu au venit mai multi motociclisti,............. dar mai e si maine o zi. Si ceva poze DACORUM BIKEFEST 19.09.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Si de la mine cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 SALUTARI SI RESPECT DACILOR :cheers: A FOST FRUMOS.... POATE LA ANUL VOR VENII MAI MULTI BIKERI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 A fost OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 poze si de la mine.. http://dl.transfer.ro/dacorum-7edb77353.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Loganeeee, da tie nu-ti scapa nimic niciodata????...fuuuarte tari poznele ca ai avut si poznasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 mi se zicea LOGAN_SAN!! ihiihihihihihihihihiihihihihih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 foarte mishto pozele. am rugamintea catre cei care au rezistat la concerte, oricare ar fi ele, sa posteze pozele respective sau sa imi trimita un PM. in rest...rock shi pepsi ca a fost destula bere zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 era rock si pasarica... ce treaba are bautu berii si pepsiu cu pasarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 niscai poze de la urs: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 era rock si pasarica... ce treaba are bautu berii si pepsiu cu pasarica? Era rock si mirese mah,nimic nu tii minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 iata si cateva poze de la parada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 SERIA I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Am si eu ceva de zis : Am castigaaaaaaaat!!! incidente:0 mancare:merge bautura:ca de fiecare data! laocatie:super! timpul probabil:ok cu mici pauze gogosile lu ROTILA : perfecte pentru prietenele betivilor si betivii vegetarieni! prieteni : natural born drinkers! concursuri: destule Pacat de slaba mediatizare...numai bine si la cat mai multe si mari DAC-FESTuri! La anu' poate avem si ceva IRIS și RAMMSTEIN!! Mesaj completat nu-l mai lasați pe BAMBARAC la microfon ca provoacă ulcer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 cea mai nasoala intrunire la care am fost. sonorizarea de (cuvant urat), berea proasta, ce sa mai spun ca a batut unu la tobe 3 ore parca atunci invata sa cante. pacat de locatie ca a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 cea mai nasoala intrunire la care am fost. sonorizarea de (cuvant urat), berea proasta, ce sa mai spun ca a batut unu la tobe 3 ore parca atunci invata sa cante. pacat de locatie ca a fost super. cred ca noi astia cu urechea sensibila tre sa ne ducem la opera personal am crezut ca dupa o ora si jumatate cand eu am cedat si am plecat s-a gasit cineva care sa-i ia toba aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 guys, parerile va rog pe topicu` dedicat. topicu` asta e doar pentru poze si cam atat. mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Cateva poze si de la mine : 1) http://www.flickr.com/photos/42708113@N05/ 2) http://www.flickr.com/photos/42759011@N08/ enjoy Editat Septembrie 21, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Cateva poze si de la mine, de sambata dupa-amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 SERIA II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate