ciudat... Postat Septembrie 23, 2009 Autor Share Postat Septembrie 23, 2009 Si eu as vrea sa ajung la iulica dar nu cred ca as putea suporta sa il vad la pat,fara un zambet mare,specific lui Iulica pe care il stiu eu. :) Mesaj completat Si eu as vrea sa ajung la iulica dar nu cred ca as putea suporta sa il vad la pat,fara un zambet mare,specific lui Iulica pe care il stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Sa dea Domnul sa se refaca cat mai repede si sa il vedem pe Yahama lui iar. Este trist ca multi dintre motociclisti sufera din cauza unora care nu au habar de regulile de circulatie si se cred zei in masinile lor. Iulica este "lup de mare" si stie jocurile. Dar cu idiotii din trafic mereu ai de furca si uneori tu suferi si el pleaca mai departe. Multa sanatate Iulica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Ce mai face tanarul "vitezoman"? Cand il externeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Iulica este mai bine dupa operatie, luni o sa fie externat! I-ar prinde bine vizitele voastre mai ales ca este atat de departe de casa..Cu toate astea, am avut vizitatori bikeri , iar telefoanele suna incontinuu!!! Va multumesc pentru tot si va asteptam cu cea mai mare placere in vizita la spital sau la Rm Sarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) pentru el, nu este distanta mare... 150km ii face intr-o ora. Bafta la recuperare. Mesaj completat pentru el, nu este distanta mare... 150km ii face intr-o ora. Bafta la recuperare. P.S. rrrrrrrrrati ai dracu de motociclisti pe vitevane ! Rusine! Editat Septembrie 24, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 pentru el, nu este distanta mare... 150km ii face intr-o ora. Bafta la recuperare. Mesaj completat P.S. rrrrrrrrrati ai dracu de motociclisti pe vitevane ! Rusine! Mai bine te-ai duce sa-l vezi pe baiat, nesimtitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Mai bine te-ai duce sa-l vezi pe baiat, nesimtitule Pai Luci a venit sa il vada de mai multe ori pe baiat, a sunat mereu, a ajutat cu multe !! Super biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 fuck yeah bine ca e relativ ok iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 In sfarsit, Iulica a fost externat..urmeaza recuperarea! Sa te faci bine repede!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 sanatate maxima ! Te-ai ridicat in picioare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate