gsxaddict Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...090928-08541417 Pe scurt subsemnatul si cu un amic ne deplasam dinspre Cluj spre Oradea, dupa o scurta plimbare. In localitatea Borod, avand in jur de 60 km/h (era vorba de radar in zona) la 15m in fata mea o Dacie visinie sare din dreapta mea cu directia Cluj, cica a ramas fara frana, a mers pedala la fund. Urmari: subsemnatul intindere ligament picior stang, multiple julituri si vanatai; amicul meu piramida nazala rupta, necesita operatie, probleme la incheietura mainii stangi. Motoarele sunt praf amandoua, Aprilia amicului cadru rupt, Gsxr-ul meu, furca fata instrumentar bord si cam toate carenele sparte. Cam atat, in rest acasa in pat. Mare grija, oriunde mergeti, chiar si regulamentar se pot intampla chestii nasoale. In rest, asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_Bora Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...090928-08541417 Pe scurt subsemnatul si cu un amic ne deplasam dinspre Cluj spre Oradea, dupa o scurta plimbare. In localitatea Borod, avand in jur de 60 km/h (era vorba de radar in zona) la 15m in fata mea o Dacie visinie sare din dreapta mea cu directia Cluj, cica a ramas fara frana, a mers pedala la fund. Urmari: subsemnatul intindere ligament picior stang, multiple julituri si vanatai; amicul meu piramida nazala rupta, necesita operatie, probleme la incheietura mainii stangi. Motoarele sunt praf amandoua, Aprilia amicului cadru rupt, Gsxr-ul meu, furca fata instrumentar bord si cam toate carenele sparte. Cam atat, in rest acasa in pat. Mare grija, oriunde mergeti, chiar si regulamentar se pot intampla chestii nasoale. In rest, asfalt uscat. Urat ce ati patit. Insanatosire grabnica, iar fierul se face . Bine ca nu a fost mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Imi pare rau, Alin, sa aud toate acestea. Dar ma bucur in acelasi timp ca esti relativ intreg. Fa-te bine si hai cu K9-le ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 bine ca a fost doar atrat. fieru se indreapta. putea sa fie mult mai rau. nu cred ca nu mai avea frani, mai bine ar fi zis ca nu sa asigurat. offtopic cineva cu un logan alalta seara mergand cu viteza, a intrat in spatele altei masini ulterior spunand ca a avut nisip pe placutele de frana si nu ia tinut frana asta a fost scuza lui. insanatosire grabnica si tie si prietenului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) amicul meu piramida nazala rupta, Bine ca a fost doar atat! Insanatosire grabnica ! doar intreb, nu dau cu parul: amicul tau, presupun ca avea casca. atunci cum ?! nu era integrala, era mare, nu era legata?! Editat Septembrie 28, 2009 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Septembrie 29, 2009 Autor Share Postat Septembrie 29, 2009 Bine ca a fost doar atat! Insanatosire grabnica ! doar intreb, nu dau cu parul: amicul tau, presupun ca avea casca. atunci cum ?! nu era integrala, era mare, nu era legata?! Sincer si eu m-am intrebat, a zis ca s-a lovit de plafonul masinii, dar nu stie exact cum si-a rupt nasul . In orice caz i-a curs f mult sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 asta e ceva in genul ..daca nu era radaru aveati peste 100 si treceati de straduta inainte sa apuce ala sa iasa multa sanatate, mobrele se fac ele, bine ca ati scapat doar cu atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate