Jump to content

Bandit_Bora

Membru
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

About Bandit_Bora

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Yahoo
  Bora_R3
 • Skype
  Catalin.Borangic

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  05.05.2005
 • Motocicleta
  Suzuki GSF Bandit 600 N
 • Numar Moto
  B-87-PAI

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki Bandit GSF 600N

Recent Profile Visitors

290 profile views
 1. La mine a venit agentul constatator la 4 zile dupa incident. Poate am fost eu mai norocos, dar nu cred ca mai ai de asteptat atat de mult. In fine, omul este liber sa mearga unde vrea.
 2. Salut, Ma bag si eu putin in seama. Chestia cu reparatul masinii doar la service-urile care au decontare directa cu asiguratorul X este o mare vrajeala. Anul trecut in iarna, m-a pocnit unul cu asigurare tot la Euroins. Am fost la service-ul asta si mi-au reparat baietii masina, fara sa platesc vreun ban, desi ei nu au contract de decontare directa cu cei de la Euroins. Ba mai mult, la rugamintea mea, s-au ocupat ei de dosarul de dauna. Sfatul meu este sa mergi pana acolo, vorbesti cu oamenii si te ajuta sigur. Dracul nu mai este atat de negru cu asigurarile, chiar si cu cei de la
 3. Daca mergeati samabata veneam si eu... Drumuri bune sa aveti.
 4. Salut, Eu de fiecare data cand am problem cu mobra merg la Cezar ( http://www.grantmoto.ro/ ). Daca ii alegi pe ei sa ai grija sa iei simtul umorului cu tine. De restul se ocupa ei.
 5. Salut, Eu folosesc incepacnd cu sezonul trecut Thor Force. https://www.google.ro/search?q=thor+force&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjL-IuokMbOAhUOrRQKHYonB-UQsAQIKQ&biw=2549&bih=1325#imgrc=E0gX1Q0S9k7-wM%3A Anul trecut in decembrie am luat o tranta la 30 la ora cu ele si si-au facut datoria cu brio, mai ales ca m-am dus cu genunchiul direct intr-o bordura. Intr-adevar sunt ceva mai masive si nu pot fi purtate pe sub pantalon, dar din punct de vedere al sigurantei le recomand.
 6. Eu ma bag si la asta. Vineri in ce parcare si la ce ora ne vedem? Eu propun parcarea de langa KFC Baneasa langa Ikeea pe la un 8 seara. E vreunu amator?
 7. Salut Mircea, Daca mai poti trimite-mi si mie la banditbora@gmail.com , te rog. Multumesc frumos.
 8. In cazul asta nu s-ar putea declara pierdut talonul sau cartea masinii si sa scoata unele noi? Stiu ca e ceva alergatura pentru a face toate demersurile necesare, dar ma gandesc ca e mai usor si mai ieftin decat sa te trezesti la vanzare ca trebuie sa achite cumparatorul inca o data taxa de inmatriculare, nu?
 9. Cu socul tras nu am nici o problema la pornire. Nici fara soc nu am probleme, dar trebuie sa o tin eu din acceleratie pana se incalzeste putin. Daca ii trag socul comportamentul ei ar fi acelasi, doar ca in loc sa tin eu acceletatia, e socul care face asta pentru mine.
 10. La mine dimineata, chiar si cand era cald afara, daca nu tin gazul putin tras nu vrea sa porneasca, iar dupa ce porneste trebuie sa il tin in continuare tras ca altfel nu sta la relanti si moare motorul. Dupa ce stau 1-2 minute cu acceleratia putin trasa (nu sar niciodata de 2000 RPM) si se mai incalzeste putin motorul, sta singura la relanti (1000 RPM), ce-i drept putin mai mic fata de cat sta atunci cand e motorul cald (1300 RPM). E normal sa faca asa un Bandit de 600 din '95? Carburatoarele au fost curatate si sincronizate la inceput de sezon si pana acum nu mi-am facut probleme, am crezu
 11. Grant Moto Garage. Eu la ei mi-am facut motoreta si pot sa spun ca sunt niste oameni de nota 20. » Post actualizat in 18 Aug 2014 12:31 ) Ai fost mai rapid ca mine.
 12. Salut, Daca zici ca ai curatat si sincronizat carburatoarele verifica furtunul de vaccum sa fie etans. Aceeasi problema am avut-o si eu, pornea bine la rece si mergea bine, iar dupa ce se incalzea motorul si incepea sa degaje caldura incepea sa intrerupa si sa moara motorul. Eu am rezolvat cu 2 coliere de plastic pe care le-am pus la capetele furtunului de vaccum. Poti sa incerci si tu, poate se rezolva si la tine problema in felul acesta.
×
×
 • Create New...