Sari la conținut

Bandit_Bora

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bandit_Bora

  1. Daca mergeati samabata veneam si eu... Drumuri bune sa aveti.
  2. Salut, Eu de fiecare data cand am problem cu mobra merg la Cezar ( http://www.grantmoto.ro/ ). Daca ii alegi pe ei sa ai grija sa iei simtul umorului cu tine. De restul se ocupa ei.
  3. Eu ma bag si la asta. Vineri in ce parcare si la ce ora ne vedem? Eu propun parcarea de langa KFC Baneasa langa Ikeea pe la un 8 seara. E vreunu amator?
  4. Cu socul tras nu am nici o problema la pornire. Nici fara soc nu am probleme, dar trebuie sa o tin eu din acceleratie pana se incalzeste putin. Daca ii trag socul comportamentul ei ar fi acelasi, doar ca in loc sa tin eu acceletatia, e socul care face asta pentru mine.
  5. La mine dimineata, chiar si cand era cald afara, daca nu tin gazul putin tras nu vrea sa porneasca, iar dupa ce porneste trebuie sa il tin in continuare tras ca altfel nu sta la relanti si moare motorul. Dupa ce stau 1-2 minute cu acceleratia putin trasa (nu sar niciodata de 2000 RPM) si se mai incalzeste putin motorul, sta singura la relanti (1000 RPM), ce-i drept putin mai mic fata de cat sta atunci cand e motorul cald (1300 RPM). E normal sa faca asa un Bandit de 600 din '95? Carburatoarele au fost curatate si sincronizate la inceput de sezon si pana acum nu mi-am facut probleme, am crezut ca asa e normal.
  6. Grant Moto Garage. Eu la ei mi-am facut motoreta si pot sa spun ca sunt niste oameni de nota 20. » Post actualizat in 18 Aug 2014 12:31 ) Ai fost mai rapid ca mine.
  7. Salut, Daca zici ca ai curatat si sincronizat carburatoarele verifica furtunul de vaccum sa fie etans. Aceeasi problema am avut-o si eu, pornea bine la rece si mergea bine, iar dupa ce se incalzea motorul si incepea sa degaje caldura incepea sa intrerupa si sa moara motorul. Eu am rezolvat cu 2 coliere de plastic pe care le-am pus la capetele furtunului de vaccum. Poti sa incerci si tu, poate se rezolva si la tine problema in felul acesta.
  8. Salut, Rezervorul nu era pe PRI, iar din carburator a curs benzina curata. Pana la urma am aflat aseara, au inceput sa ma lase bobinele de inductie. Le-am testat si dadeau scanteie foarte slaba, iar pe fisa 2 era aproape inexistenta, de aceea imi afuma bujia doar in cilindul 2. Acestea fiid spuse, are cineva de vanzare 2 bobine de inductie care sa mearga pe un Bandit de 600 din '95? Am inteles ca se potrivesc si cele de la GSXF-uri si GSXR-urile de 600, asa ca daca stiti pe cineva care are la vanzare bobine de inductie functionale, va rog lasati aici un numar de telefon sau orice alta modalitate de contact. Multumesc frumos.
  9. Benzina e buna, merg cu benzina asta de aproape o saptamana de cand am alimentat ultima oara. Carburatoare le-am curatat si sincronizat acum 3 saptamani si de atunci a mers fara probleme pana ieri. De cand a inceput sa intrerupa scoate putin fum negru si miroase puternic a benzina, dar asta banuies ca este din cauza ca nu am aprindere in cilindrul 2.
  10. Salutare, Vin si eu cu o problema: ieri seara in mers a inceput sa intrerupa motorul. Initial am crezut ca raman fara benzina si intru pe rezerva, dar din pacate nu a fost asa. Dupa aproximativ 2 kilometri am gasit o parcare si m-am pus pe verificat bujii si am gasti bijia de la cilindrul 2 neagra si plina de benzina. Am pus in cilindrul 2 bujia de la cilindrul 1, iar in cilindrul 1 am pus o bujie de rezerva ce o aveam la mine. Cand am plecat de acolo, dupa aproximativ 10 minute de mers a inceput sa intrerupa iar. Iar am oprit, iar am verificat bujiile, la fel, cea din cilindrul 2 afumata si plina de benzina. Cu greu am reusit sa ma tarasc pana acasa unde am verificat fisele si bujiile dupa ce le-am curatat pe toate. Atat fisele cat si bujiile dau bine scanteie, dar cu toate acestea acum imi porneste in 3 pistoane si bujia de pe cilindrul 2 ajunge afumata si plina de benzina. Carburatoarele au fost curatate si sincronizate acum 3 saptamani si de atunci nu am avut nici o problema cu ea pana acum. Are cineva idee ce s-a intamplat si cum pot remedia problema? Merci pentru ajutor.
  11. Mi se pare foarte ok ideea ta de a crea o asemenea aplicatie. Daca vrei, te pot ajuta cu testarea ei.
  12. Salutare, Hernie de disc am si eu, de vreo 9 ani. Cam prin 2011 deja nu mai puteam sa merg drept sau sa strau pe scaun din cauza durerilor de pe piciorul stang, avand si laba iciorului amortita permanent. 1 an de zile m-am chinuit asa pana cand am aflat de un osteopat pe nume Viorel Butnaru. Am ajuns la el dupa ce mai multi doctori imi spusesera deja ca trebuie sa ma operez de urgenta pentru ca riscam sa mi se sectioneze nervul sciatic. Deja dupa prima sedinta am scapat de amorteala din picior. In curs de 1 an am fost in total la 5 sedinte, iar de mai bine de 1 an de zile nu am mai fost la el si nici dureri nu mai am. Cu motocicleta am mers aproape zilnic in timpul sezonului si nu am avut probleme foarte mari, doar uneori mai aveam ceva dureri de mijloc, dar dupa o zi de pauza dispareau. Ce-i dept, mergeam pe asfalt, nu prin paduri sau alt tip de teren accidentat. Recomandarea mea, din proprie experienta, este ca daca aveti probleme cu spatele sa mergeti la cel care m-a scapat de cutit. Nu fac reclama, nu am nimic de castigat daca cineva se duce la el sau nu, dar ma gandesc ca daca mai sunt si altii cu probleme, poate scapa si ei la fel de usor ca mine. Sanatate si drumuri bune sa aveti, Catalin. L.E.: Am vazut ca cineva zicea ca a renuntat la kinetoterapie din cauza lipsei de fonduri. Pe mine m-a costat 50 lei sedinta si am facut in total 5 sedinte in decurs de un an, deci eu am scapat cu 250 lei/an.
  13. Salut, Poti sa pui linistit 120 pe fata. Eu am la a mea 120 pe fata de anul trecut si nu am simtit nici o modificare in mers drept sau pe curbe.
  14. Salutare, Cei de la SamTradi nu sunt chiar in sectorul 1, dar sunt foarte aproape, chiar la intrarea in Mogosoaia. http://www.samtradi.ro/statie-itp/ Sunt foarte intelegatori oamenii si nu vei avea nici o problema cu ei chiar daca nu esti total in regula cu mobra.
  15. Felicitari. Tot respectul pentru munca depusa si determinarea de care dai dovada. Spor la munca in continuare si sa ne vedem cu bine pe strazi.
  16. Anul acesta in primavara am schimbat eu la ei amandoua gumele. Pentru demomantat roti+dejantat+echilibrat+schimbat valvele+montat inapoi pe mobra m-a costat 100 lei si am fost foarte multumit de lucrare si de ei.
  17. Salutare, Cat ceri pe bobinele de inductie? Multumesc frumos, Bora.
  18. Salutare, De unde ai luat si cu cat? Ma tenteaza si pe mine asa ceva dc nu e prea scump.
  19. L-am sunat si am rezolvat cu el. Multumesc frumos.
  20. Salutare, Am si eu un Bandit din '95 si am nevoie de un rezervor pentru el. Puteti sa ma indrumati si pe mine undeva sa gasesc unul mai ieftinache, dar cat de cat in stare buna? Multumesc pentru ajutor, Bora.
  21. Un far neovalizat sau/si un amortizor spate bun nu ai?
×
×
  • Creează nouă...