Sasa25 Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Weekendul trecut am reusit sa facem o tura cu motoarele la Poiana Marului, din pacate sus pe munte inca e zapada si nu prea se poate urca (sau nu suntem noi destul de meseriashi ) Oricum o fost fain mai ales cand am scos ktm-ul din rapa cu un cal care spre norocul nostru se afla in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 foarte tare! vezi ce inseamna sa ai un cal putere in plus!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 marfa de tot. A luat ceva trante prietenul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Super tare! Si din zapezi cum ati iesit? Cu alt cal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Daca aveati 4 roate cu 4x4 ieseati si razbateati....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 Super tare! Si din zapezi cum ati iesit? Cu alt cal? Pai din zapada ne-am descurcat noi, le-am mai impins, dar din rapa aia a fost problema am incercat sa il tragem cu motoru meu dar nici vorba, pe cand calul a scos-o lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Pai din zapada ne-am descurcat noi, le-am mai impins, dar din rapa aia a fost problema am incercat sa il tragem cu motoru meu dar nici vorba, pe cand calul a scos-o lejer Avea ceva cuplu calu', inseamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 misto...ca la sfarsit le-ati curatzat in zapada marfa pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 felicitari pt poza cu xt ul in zapada, nu vreau sa ma gandesc ce "placere" sa tragi de 160 kile sa le scoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 (editat) felicitari pt poza cu xt ul in zapada, nu vreau sa ma gandesc ce "placere" sa tragi de 160 kile sa le scoti Merci Soso pt. felicitari, ne-am chiuit ceva dar pana la urma o fost ok, sper ca pe viitor sa am si eu un wr asa usor ca al tau Editat Aprilie 27, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate