cicloburu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Eu am fost nevoit să dau un filet de juma de țol pe o țeavă de instalații. Aveam menghină, aveam Âşi filieră, dar n-aveam clupă pentru ea. mi-ar fi prins bine o cheie cu cioc. Pe filieră nu "prindea" nici o cheie de instalații. Ei bine, am decupat cu flexul dintr-o platbandă de 5mm grosime o minunată cheie, pe care am folosit-o perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 de aia si recomandasem "atentie" printre altele, ca sa nu strice piulita in caz ca nu gaseste un dorn din metal mai moale. bai, daca va chinuiti atat la o amarata de piulita la care aveti acces berechet, cum dracu o sa faceti cand va trebui sa scoateti coroana exterioara a rulmentului din cadru? sau pe cea interioara, care este "lipita" de jugul inferior? puneti mana la treaba si lasati dracului prostiile eu n-am nevoie sa scot coroana. jugul il voi scoate (intr-un viitor relativ apropiat), pentru vopsirea cadrului, nu pentru schimbarea rulmentilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Vezi pe la vreun BMW GS ca au in trusa de scule asa ceva. La 1150 sigur gasesti. Nu stiu la celelalte modele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 Vezi pe la vreun BMW GS ca au in trusa de scule asa ceva. La 1150 sigur gasesti. Nu stiu la celelalte modele... ca bine zici, sint vreo 2-3 beemvee prin Iasi. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 au la BADI chei d-astea... http://www.badi.ro/Romana/produse/unior/ch.../chei_cioc5.htm Mesaj completat http://www.badi.ro/Romana/contact.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate