ciprian Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 uite pe aici. Enduro, EnduroCross, Motocross. ce ma intereseaza pe mine. Mesaj completat uite pe aici. Enduro, EnduroCross, Motocross. ce ma intereseaza pe mine. sorry. nu a luat attach. mai incerc...........nu ma lasa vezi la www.motociclete.com.ro, clubul sportiv, calendar competitional. e ultima varianta de care stiu eu. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Geza baciPai in iulie sunt deja 3 weekenduri ocupate - unu cu zarnesti si 2 cu REA. In iunie arata mai liber. sau de ce nu in august, nu este nimic enduro planificat din cate stiu, si daca-i mai la munte... chiar nu ar fi rau. la deva stie cineva cand prin mai ar vrea sa fie concursul? ma gandeam si eu la un Festival Hard Enduro prin al doialea week din mai la Bisoaca (jud. Buzau) - dar asa cum am spus, festival, nici macar cupa, va fi fara caracter competitional, doar pentru cei carora le plac traseele mai grele.. oricum mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2010 hai sa stabilim concret o data in care sa ne intalnim undeva pe rucar-bran,brasov si sa tainuim toate datele astea.. propun sfarsitul lunii ianuarie..toata lumea de acord?..daca da,dati un semn sa incepem sa gasim locatia si sa pregatim tot ce trebuie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 hai sa stabilim concret o data in care sa ne intalnim undeva pe rucar-bran,brasov si sa tainuim toate datele astea..propun sfarsitul lunii ianuarie..toata lumea de acord?..daca da,dati un semn sa incepem sa gasim locatia si sa pregatim tot ce trebuie.. De acord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 hai sa stabilim concret o data .... propun sfarsitul lunii ianuarie..... Se poate 23-24 ianuarie? Pe 30 trebuie sa plec o leaca din tara si mi-ar pare rau sa pierd intilnirea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 hai sa stabilim concret o data in care sa ne intalnim undeva pe rucar-bran,brasov si sa tainuim toate datele astea..propun sfarsitul lunii ianuarie..toata lumea de acord?..daca da,dati un semn sa incepem sa gasim locatia si sa pregatim tot ce trebuie.. daca te ocupi alege o data cat mai devreme si cat mai in centrul tarii ca sa vina toata lumea nu alegem pe 20 ziua de 29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2010 daca te ocupi alege o data cat mai devreme si cat mai in centrul tarii ca sa vina toata lumeanu alegem pe 20 ziua de 29 PTR CA MULTA LUME NU POATE AJUNGE IN IANUARIE PROPUN SA NE INTALNIM PE DATA DE 13 FEBRUARIE..PTR CA IN JURUL BRASOVULUI NU PREA STIU MULTE PENSIUNI(IAR CELE PE CARE LE-AM VIZITAT SUNT FULL IN PERIOADA RESPECTIVA)O SA RAMANA DPMDV TOTUSI VALCEA.. @orestte-stiu ca iti este greu sa bati atata drum dar daca ramane valcea intram pe messenger de pe un laptop si gata treaba(asta nu inseamna ca facem cu toti organizatorii la fel)..daca nu aveti nimic impotriva eu incep saptamana viitoare sa ma ocup de cazare masa si sala de sedinte..astept (eventual pe PM)mesajele voastre nu am personal nimic impotriva daca se ofera cineva din zona brasovului sa organizeze aceasta intalnire,mie imi convine oricum numai sa facem treaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 intilnitiva babelor odata.stabiliti o data cine nu vine nu vine si gata nare talent.asa nu poti sa multumesti pe toti.nu de alta dar ma s da la o cursa si pe ploaie si pe noroi nu conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 in atentia tuturor cluburilor organizatoare de concursuri ! pentru o buna desfasurare ,trebuie neaparat sa fiti pregatiti cu arbitrii federatia formeaza arbitrii cu titlu gratuit stiu ca vor fi asemenea curse din februarie sau martie de aceea sa va interesati din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Salve, Ne vedem sambata 13 februarie la Pensiunea REM'S din Rasnov toti cei interesati de discutiile anuntate. Va anunt ca puteti veni cu cine doriti dar la discutii, care vor incepe la orele 14.00, nu vor avea acces decat cate doi reprezentanti din fiecare club anuntat. Ora inceperii deci, este fixata la 14.00 si vom avea o lista de discutii pe care o vom respecta cu totii. Bafta si .... pe sambata Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate